logo logo
Hot Line
+373 22
40 00 40
Opinia pacienţilor
 • Vreau să le mulţumesc medicilor de la Medpark pentru că mi-au acordat şansa să mai trăiesc şi să mă bucur de viaţă.

  Vreau le mulţumesc medicilor de la Medpark pentru mi-au acordat şansa mai trăiesc şi  mă bucur de viaţă. Aplec capul în faţa Dvs., dle Cozma Constantin, dle Taşnic Mihail şi mulţumesc la tot colectivul care lucrează aici, echipei de reanimare şi medicilor de origine turcă (cu părere de rău nu le cunosc numele).

  aibă Domnul în pază mereu.

   

  Tamara Pâslari

  Iulie 2015

 • Aceşti specialişti se deosebesc nu doar printr-un profesionalism înalt, dar şi prin atenţia deosebită, atitudinea responsabilă şi pur omenească faţă de pacient.

  Pacientul spitalului Medpark, V. Şincariuc, îşi exprimă recunoştinţa faţă de administraţia şi angajaţii spitalului, pentru lucrul bine organizat, precum şi pentru atitudinea amabilă şi omenească binevoitoare faţă de  pacienţi.

  O mulţumire şi recunoştinţă deosebită vreau  aduc chirugului-urolog, Victor Muntean, anesteziologului Taburceanu Ion, asistentei medicale Diana Banari, precum şi întregii echipa care m-a operat şi managerului Serghei Axentiev.

  Aceşti specialişti se deosebesc nu doar printr-un profesionalism înalt, dar şi prin atenţia deosebită, atitudinea responsabilă şi pur omenească faţă de pacient.

  Despre profesionismul şi bunătatea chirurgului V. Muntean o să le vorbeasc neapărat tuturor cunoscuţilor mei şi tuturor celor care vor avea nevoie de serviciile de care am beneficiat eu.

  Mulţumesc mult medicului V. Muntean şi la tot personalul spitalului Medpark.

   

  V. Şincariuc

  16.07.2015

 • Le mulţumesc tuturor medicilor care m-au ajutat şi m-au întors la viaţă: medicii din secţia de Reanimare, Cozma Constantin, Taşnic Mihail şi toată echipa medicală.

  Am suferit o criză cardiacă şi ajungând la Medpark, mi s-a acordat ajutorul necesar. Le mulţumesc tuturor medicilor care m-au ajutat şi m-au întors la viaţă: medicii din secţia de Reanimare, Cozma Constantin, Taşnic Mihail şi toată echipa medicală.

  Domnul aibă în pază.

   

  Nina Botoi

  Iulie, 2015

 • Vă mulţumesc pentru tot, vă mulţumesc că datorita Dvs. mă pot bucura pe deplin de copilaşii mei sănătoşi.

  Mă numesc Irina Terigradean şi am născut al doilea băieţel, Artur, la Medpark, de altfel ca şi primul meu copil, Ştefan.
   
  Pot spun de data asta a fost mai greu, mai greu din punct de vedere psihologic, dar am avut parte de sprijinul unui om deosebit, unui specialist în naşteri şi în aducerea pe lume a copiilor.
  Am cunoscut-o şi din alt punct de vedere, neaşteptat pentru mine, dar recunoştinţa mea doar a crescut cu acest fapt.
   
  Dr.Ana Josan, îi mulţumesc Domnului  aţi apărut în viaţa mea.  mulţumesc pentru tot,  mulţumesc  datorita Dvs. mă pot bucura pe deplin de copilaşii mei sănătoşi.
   
   fiţi sănătoasă şi   păzeasca Dumnezeu de toate cele rele!
   
  P.S. Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine şi m-au ajutat. Aş scrie o lista completă, dar mă tem ca ar fi prea lungă :)  sunt profund recunoscătoare şi port pe toţi în suflet.
   
  Irina Terigradean
  14.07.2015
 • Vreau să-mi exprim sincera gratitudine chirurgului vascular, Marginean Eugen, pentru intervenţia realizată foarte profesionist.

  Vreau să-mi exprim sincera gratitudine chirurgului vascular, Marginean Eugen, pentru intervenţia realizată foarte profesionist. Mă bucur foarte mult  în Republica Moldova există medici care se dedică în totalitate profesiei alese, care depun toate eforturilecunoştinţele şi timpul lor în favoarea pacientului
   
  De asemenea, vreau să-i mulţumesc foarte mult medicului anesteziolog Taburceanu I.I. şi asistentelor medicale de la Medpark.
   
  Buinovskaia Svetlana
  05.07.2015
 • Eu sunt medic şi am ajuns de urgenţă cu copilul pe 31/05/2015, la orele 23.30, la acest spital. Am rămas impresionat de personalul spitalului,în special de doctorul Buzatu Natalia.

  Bună ziua. Mă numesc Mândru Sergiu.
   
  Vreau   mulţumesc pentru serviciile acordate la un nivel înalt. Am rămas impresionat de personalul spitalului,în special de doctorul Buzatu Natalia.Eu sunt medic şi am ajuns de urgenţă cu copilul pe 31/05/2015, la orele 23.30, la acest spital, cu copilul Mândru Marilena de 4 ani, cu pancreatită reactivă. După tratamentul efectuat, practic în doua zile copilul se simţea mult mai bine, iar rezultatul analizelor a fost unul bun după tratamentul urmat.
   
  Cu părere de rău, nu m-am adresat de la început la Medpark.Pe 28/05/2015 m-am adresat la sistemul medical de Stat şi nu au făcut nimic acolo pentru tratarea copilului meu. Din contra, ne-au internat în spitalul de boli infecţioase, cu toate că aveam pancreatită reactivă cu dispepsie gastrică. Au demonstrat atitudine indiferentă, chiar dacă le-am spus că sunt medic şi au venit cu ameninţări când am vrut sa le deschid ochii că au pus diagnoza greşită.
  Am depus plângere împotriva spitalului de boli contagioase copii.Le-am scris în acea plângere  ar trebui  facă nişte cursuri de comportament şi medicină la Medpark.
   
  Vă mulţumesc pentru organizarea centrului Medpark şi pe viitor, împreună cu copiii mei, doar la Dvs. o să mă adresez.  
   
  Mândru Sergiu
  29.06.2015
 • Vreau să-mi exprim admirația pentru calitatea îngrijirii pacienților, precum și profesionalismul doctorilor departamentului "Primiri Urgente"

  Bună ziua!!! Vreau să-mi exprim admirația pentru calitatea îngrijirii paciențilorprecum și profesionalismul doctorilor departamentului "Primiri Urgente", domnului Stanislav Țînțaridomnului Mihai Tașnic. Un imens MULȚUMESC !!!

  Mai 2015

 • Am fost la consultaţie la medicii dl. Lesco Andrei şi Balan Iulian, care mi-au acordat ajutor medical profesionist şi mi-au făcut o intervenţie.

  Am fost la consultaţie la medicii dl. Lesco Andrei şi Balan Iulian, care mi-au acordat ajutor medical profesionist şi mi-au făcut o intervenţie. Sunt satisfăcut de lucrul lor. Într-adevăr îşi cunosc meseria. Le doresc din tot sufletul multă, multă sănătate şi spor în toate. Domnul să-I păzească.
   
  Anastasia Ţurcan
  11.05.2015
 • Vă mulţumesc din suflet pentru atenţia, grija din partea personalului faţă de pacienţi, atmosfera, condiţiile din spital.

  Stimaţi Doctori şi echipa medicală, tehnică a Medpark-ului, mulţumesc din suflet pentru atenţia, grija din partea personalului faţă de pacienţi, atmosfera, condiţiile din spital.  Mă mândresc cu medicii din Moldova, în special echipa de specialişti cardiochirurgi în frunte cu Aureliu Bătrânac, Andrei Ureche şi Andrian Rotari, care m-au tratat cu mare grijă la nivelul cel mai înalt. După părerea mea aici lucrează 24/24 cei mai profesionişti medici, nu ştiu dacă mai au timp de odihnă şi pentru familie. Medpark este cel mai bun spital din Moldova, este un exemplu pentru restul spitalelor. Dumnezeu binecuvânteze şi aibă în pază. Mulţumesc!
   
  Gherciu Svetlana   
  Mai 2015
 • Am avut ocazia să mă tratez în unul din cele mai prestigioase centre medicale de la noi din republică

  Am avut ocazia tratez în unul din cele mai prestigioase centre medicale de la noi din republică, care dispune de aparatură modern, medici caliificaţi şi performanţi. De asemenea şi asistentele medicale sunt foarte amabile. Vreau mulţumesc tuturor lucrătorilor din această instituţie, îndeosebi dlui Vasile Spătaru, asistentei medicale dna Ana şi medicului anesteziolog pentru dăruirea de sine în tratarea bolnavilor.
   
  Ţurcan Elena
  Mai 2015
 • Aducem cele mai sincere mulţumiri şi cuvinte de laudă domnului doctor Leşco Andrei

  Aducem cele mai sincere mulţumiri şi cuvinte de laudă domnului doctor Leşco Andrei pentru ajutorul acordat pe data de 09.05.2015, între 23.00 şi 01.00. mulţumim domnule doctor, ne trăiţi şi bunul Dumnezeu aibă în pază, căci lumea are nevoie de Dvs.

  Andrieş Emilia

  Mai 2015

 • Aducem mulţumiri domnului doctor Danu Adrian pentru ajutorul acordat.

  Aducem mulţumiri domnului doctor Danu Adrian pentru ajutorul acordat. ne trăiţi domnule doctor, căci societate are nevoie de aşa oameni ca Dvs.
   
  Andrieş Emilia
  Mai 2015
 • Ne exprimăm marea şi sincera recunoştinţă pentru atitudinea binevoitoare şi amabilă faţă de noi.

  Mulţumiri adânci conducerii Medpark. Ne exprimăm marea şi sincera recunoştinţă pentru atitudinea binevoitoare şi amabilă faţă de noi. Ne-a impresionat acurateţea şi organizarea modului de lucru a personalului medical. O mulţumire deosebită bucătarilor pentru mâncarea gustoasă şi sănătoasă. Munca infirmierei este mai presus de orice laude. Nu am întâlnit nicăieri în altă parte aşa o binevoinţă.
   
  La adresa medicului care ne-a tratat, Adrian Danu, am doar laude. Este deştept, bun, receptiv, profesional şi carismatic. Ne vom ruga la Dumnezeu pentru sănătatea dumnealui.
  Ceea ce ţine de chirurgul nostru, Glavan Iulian Ivanovici, acesta este trimis de la Dumnezeu… Aplecăciuni adânci în faţa Dvs. tuturor. O ne amintim întotdeauna cu recunoştinţă pentru şansa oferită
   
  Cu respect, familiile Semkov, Bujinov, Bondarev, Bondarenco, Cuşnir, Şevcenco, Vladimir.
  12.05.2015 
 • Suntem enorm de recunoscători dlui Ureche Andrei pentru serviciile prestate, pentru omenia şi pentru binevoinţa sa

  Suntem enorm de recunoscători dlui Ureche Andrei pentru serviciile prestate, pentru omenia şi pentru binevoinţa sa. Este un doctor de la Dumnezeu. Personalul secţiei Cardiologie este foarte amabil, binevoitor şi receptiv. dorim doar succese şi realizări frumoase.
   
  Terente Leonid
  24.04.2015
 • Atitudinea Dvs. faţă de pacienți ne tratează, iar ajutorul medical ne pune pe picioare şi ne reîntoarce la viaţă.

  Stimaţi angajaţi ai spitalului Medpak
   
  Nu puteți imagina cât sunteți de buni și amabiliNumai atitudinea Dvs. faţă de pacienți ne trateazăiar ajutorul medical ne pune pe picioare şi ne reîntoarce la viaţă. mulțumesc tuturor foarte mult! doresc sănătate. Fie ca Dumnezeu aibă în grijă !!!
   
  Petru Curtev
  10.05.2015
 • Sunt bucuros că avem în Chişinău un aşa centru medical, cu specialişti şi condiţii de tratament la nivel european.

  Sincere urări de bine, la început de an, întregului colectiv al Spitalului Medpark! Sunt bucuros avem în Chişinău aşa un centru medical, cu specialişti şi condiţii de tratament la nivel european.                                  
   
  În anul trecut, 2014, la „ Medpark” mi s-au făcut investigaţii la vasele coronare (medic-specialist, Hakan Eraslan). Mulţumiri dumnealui pentru profesionalism!. Rezultatele investigaţiilor, pentru mine, au fost nu prea îmbucurătoare - trebuia operaţie by-pass, fără alternativă. Chirurgul care m-a operat a fost  domnul Andrei Ureche. Chiar de la început am fost captivat de amabilitatea şi sinceritatea dumnealui. Mi-a explicat situaţia şi mi-a spus va face intervenţia, însă doar după o consultaţie la nefrolog şi un tratament de siguranţă pentru rinichi (formă de potcoavă, unul din ei fiind afuncţional). Era ridicat şi nivelul zahărului în sânge. După o lună de zile, după  tratamentul rinichilor, am fost internat pentru operaţie. Am fost vizitat şi de medicul anesteziolog (numele, din păcate, l-am uitat) - un om foarte amabil. Mi-a povestit cum şi ce preparat va folosi, iar asta m-a însufleţit. M-am simţit în mâini sigure (mulţumesc şi domnului anesteziolog!). Operaţia a fost efectuată pe inimă bătând, în scopul unei garanţii suplimentare. Înţeleg, a fost un efort mare (ştiu în timpul operaţiilor chirurgii pierd din masa corpului, din cauza stresului). Port recunoştinţă faţă de acest om cu suflet mare, Andrei Ureche şi, de asemenea, faţă de camarazii lui din echipă. Acumsimt mai voinic, mai sigur şi sper voi mai face şi eu câte ceva de folos societăţii. Sunt pensionar, dar încă activez în cadrul unui institut de cercetări ştiinţifice. În încheiere vreau spun , cu vreo două decenii în urmă, astfel de operaţii erau făcute doar în România sau în alte părţi, unde era destul de greu de ajuns. Aş mai vrea adaug: chirurgii şi alţi specialişti merită un salariu pe măsura efortului lor depus, dar şi o remunerare morală. Vreau aud şi văd medici cu titlul onorific „Om al Anului”, cu medalie „Meritul Civic” şi chiar cu ceva de tipul „Gloria Muncii”...  Sper, voi auzi printre laureaţi şi numele unora (sau multora) din colectivul  Centrului „Medpark”. Mă închin în faţa dumneavoastă, bravi străjeri ai sănătăţii noastre!
   
  Alexei Maftuleac, conferenţiar-cercetător, doctor în chimie
  Ianuarie 2015
 • Karizma: Am născut la Medpark, medicul ce mi-a supravegheat şi sarcina şi nasterea este Ana Josan

  Vreau  dau mai multe detalii despre naştere pentru tot primesc mesaje cu întrebări. Fetele ma întreabă de medic, de condiţii, de faptul dacă se merită sau nu  alegi acest spital, ce medic am ales, etc.
   
  Deci!!!!
  Am născut la Medpark, medicul ce mi-a supravegheat şi sarcina şi naşterea este ANA JOSAN
  Deja este clar , cel mai important într-o naştere sunt specialiştii care roiesc în jurul tău în timpul acelor ore de chin: medicul, moaşa, asistentele, 'el PAPA' :))) şi aşa mai departe. DAR foarte important este şi confortul ce îl merită şi îl necesită orice mamă dupa naştere. Eu m-am simţit ca la un hotel de 5 stele, unde am fost supravegheată, vizitată de medici şi încurajată în noul rol. (la fel hranită bine şi gustos =))) pentru mine şi asta contează)
   
  Pe lângă specialiştii buni, care mi-au acordat mult timp în timpul travaliului şi m-au încurajat la orice pas al naşterii (m-am simţit de parcă numai eu nasc iînacel moment pe pământ şi doar grija mea o au :))) am primit şi condiţii excelente după naştere, ceea ce MERITĂ orice mămică!!! 
  Fetelor... Cele care aveţi dubii... Eu  dau undă verde din propria experienţă! Mai intrebaţi, mai cercetaţi şi  doresc la toate o naştere cât mai uşoară!
   
  Mulţumesc mult atât specialiştilor ce au fost implicaţi direct cu naşterea cât şi la tot personalul spitalului Medpark International Hospital care roiesc zilnic pe coridoare. 
   
  Intepreta Karizma (Olga Fesenco, mai 2015)
   
  Sursa: https://www.facebook.com/karizma.md
 • Vă doresc în continuare să dăruiți și altor oameni bucuria pe care mi-ați dăruit-o mie!

  Spitalul Internațional “Medpark”

  Serviciul de maternitate

   

  Am deosebita plăcere de a-mi exprima sincerele mulțumiri față de personalul medical al Centrului “Medpark”. Vreau mulțumesc pentru suportul acordat în timpul intervenției chirurgicale la care am fost supusă. Cu ajutorul D-stră a apărut pe lume fetița mea. Acest fapt s-a datorat pregătirii profesionale la cel mai înalt nivel și eforturilor imense depuse de medici.  Receptivitatea și atenția cu care am fost tratată pe parcursul aflării în spital m-au făcut să mă simt ca acasă. Operativitatea, promptitudinea și responsabilitatea de care ați dat dovadă demonstrează încă o dată că sunteți o echipă de profesioniști în cadrul unui spital ce corespunde tuturor cerințelor și așteptărilor.

  Vă doresc în continuare să dăruiți și altor oameni bucuria pe care mi-ați dăruit-o mie!

   

  Cu mult respect și profundă recunoștință,

  Mama Polinei

 • Mulţumesc Medpark pentru faptul ca Anul Nou şi Crăciunul l-am întîmpinat cu toată familia

  Mulţumesc Medpark pentru faptul ca Anul Nou şi Crăciunul l-am întîmpinat cu toată familia - ei au salvat viaţa celei mai de preţ persoane din viaţa noastră. Trei săptămâni şi jumătate ne-am luptat pentru viaţă în terapie intensivă, după o complicată intervenţie chirurgicală ce a durat 8 ore. 

   
  Medpark nu doar salvează vieţi, dar le şi dăruie - într-una din zile vazusem o familie fericită cu gemenii lor drăguţi, născuţi prin Fertilizare In Vitro. 
  Vă mulţumesc!
   
  Pavel Sidorenco
 • Dragi prieteni! Aveţi încredere în specialiştii tineri, mândriţi-vă cu medicii din Moldova, trataţi-vă la MEDPARK.

  Stimaţi prieteni şi oamnei dragi! Cu o lună în urmă, familia noastră a trecut printr-o încercare grea. Dragul meu soţ, a suferit ce-a de-a treia intervenţie chirurgicală la inimă. Mai mult de atât, ţinând cont operaţia a fost a treia la număr, aceasta nu a fost fără riscurioperaţia de bypass coronarian, protezare de valvă aortică, repararea valvei aortice tricuspidiene implantate cu 24 ani în urmă. Ce a fost mai greu, a trecut. A fost deja externat din spital, reabilitarea merg bine, ţinând cont de vărsta lui. Însă cel mai IMPORTANT, lucru pe care vreau îl împărtăş şi cu voi, este faptul operaţia a fost făcută de specialiştii noştri autohtoni. Cardiochirurgii dr. Aureliu Batrînac, Andrei Ureche şi întreaga lor echipă de medici, asistente medicale care au rezistat 12 ore de operaţie -  toţi ei îşi iubesc meseriaaceea de a reîntoarce oamenilor viaţa. După lucrul chirurgilor, în lupta pentru viaţă au intervenit medicii reanimatologi, care nici pentru o clipă nu se îndoiau ce şi când trebuie facă, când şi ce utilaj trebuie conecteze. În aşa mod ei s-au luptat o săptămână. Ulterior, îngrijirea soţului meu a trecut în mâinile echipei secţiei chirurgie. Profesionalismul, căldura, sinceritatea angajaţilor – toate acesta îl înconjurau pe soţul meutoate erau pe cât se poate de adevărat. Mi s-a creat impresia în cadrul acestui spital, oameni la întîmplare nu sunt, cu toate în ţară există un deficit de cadre medicale. Aceşti oameni sunt în acest spitalSpitalul Internaţional MEDPARK.  Şi vreau mai spun un lucru. Majoritatea medicilor acestui spital sunt tineri: între 35 şi 45 ani. Medicul cardilog care a stabilit diagnozadr. Daniela Ivanov, nu este doar un medic competent, dar şi un psiholog minunat. În situaţia gravă în care ne aflam, a reuşit ne convingă situaţii fără ieşire nu există. Dragi prieteni! Aveţi încredere în specialiştii tineri, mândriţi-vă cu medicii din Moldova, trataţi-vă la MEDPARK. De asemenea rog, faceţi în aşa mod încât prietenii voştri afle minunile făcute de medicii noştri

  Polina Toaca (pacientul - Ion Toaca)

  ianuarie 2014

 • Stimată conducere a Spitalului Internaţional Medpark,

  Vreau să aduc sincere mulţumiri colectivului de care dispuneţi pentru:

  -          Competenţă

  -          Cultura profesionismului

  -          Bună credinţa şi bună ştiinţa angajaţilor

  Pe parcursul aflării în spitalul Dvs. în salonul nr. 431 pentru procedura Coronarografie, lucrătorii Dvs. în perioada 04.11.2013 – 06.11.2013 mi-au acordat foarte valoroasă atenţie ca pacient pentru ce le mulţumesc din suflet, dorindu-le să fie în paza lui Dumnezeu şi protejaţi în continuare, precum şi pentru conducerea de către Dvs. a instituţiei medicale încredinţate.

  Îi mulţumesc din suflet şi cu mare credinţă şi mulţumire medicului Daniela Ivanov, medicului Hakan Eraslan din Turcia, care se luminează cu raza de lumină deosebită a soarelui Dumnezeiesc pentru cultura lor, profesionismul lor cât şi pentru încrederea de care dau dovadă în cazul procedurilor efectuate.

  Vă mulţumesc din suflet Dvs., medicului Daniela Ivanov şi medicilor cu dar de la Dumnezeu din Turcia.

  Cu respect

  Nicolae Rusu,

  pacient din salonul nr. 431

  04.11.2013 – 06.11.2013

 • Încă o dată, mulţumesc dle dr. Ercan Karacaoglu – Dumnezeu să Vă binecuvânteze, pentru ceea ce faceţi

  Știu cu exactitate, întregul colectiv Medpark își merită aprecierile pentru tot ceea ce fac - şi cu siguranță Știu ce fac. Dar aș vrea aici să-i menționez în special pe cei care nemijlocit au contribuit la schimbarea viziunii mele față de serviciile medicale acordate și unii medici de la noi. Pentru , cu regret, am constatat experiență și negativă prin așa-zisele Spitale de ajutor primar- amplasate pe teritoriul mun.Chișinău. Am hotărît încerc serviciile Medpark. Auzisem există un chirurg de talie internatională, acreditat în multe țări, vine odată în lună, și desăvîrșește minuni pe linia rinoplastie: D-nul Ercan Karacaoglu... zic, merg la el la o consultație, mai văd ce zice. Am fost convins din prima operaţia mea va decurge la el, căci a fost unicul care la perioada cea fragilă a zis operaţie acum nu se poate face, şi foarte profesionist mi-a explicat de ce. Prin asistarea d-lui Balan Iulian, care face parte din echipa de profesionişti la aşa gen de intervenţii, am fost ghidat nu ezit atunci când a venit timpul şi a controlat programarea astfel, ca nu fiu incomodat nici de timpul acordat serviciului. Rămânea doar depăşirea fricii cu care am intrat pe uşa Medpark... întîmplător pe coridoarele spitalului am întîlnit-o pe Daniela Ivanov, medic cardiolog tot aici la Medpark. Din fericire pe Daniela o cunoșteam mai anterior și la întrebarea mea, care poate a sunat retoric: "Cum crede am ales bine şi fac corect", mi-a dat un răspuns sigur: "Fără doar şi poate, pentru El într-adevăr poate", ceea ce m-a liniștit și mai mult și a contat pentru mine foarte mult (mulțumesc Daniela Ivanov, medic cardiolog care şi-a adus aportul la liniștea inimii mele).

  Încă o dată, mulţumesc dle dr. Ercan KaracaogluDumnezeu binecuvânteze, pentru ceea ce faceţi în rinoplastie. Din partea lui Victor, Va doresc numai bine !!! Mi-am recuperat încrederea în mine şi sănătatea şi contribuţia dvoastră a fost una enormă, şi pe această cale doresc mulţumesc pentru contribuţie şi dlui Iulian Balan. Împreună formaţi o echipă de profesionişti.

  Cu cele mai bune urări de bine,

  Victor

  25 Iunie, 2013

 • Stimate domnule doctor Hakan Eraslan, Vă aduc mii de mulţumiri pentru reuşita operaţie din 1 mai 2013 şi pentru tot sprijinul acordat.

  Stimate domnule doctor Hakan Eraslan,

  aduc mii de mulţumiri pentru reuşita operaţie din 1 mai 2013 şi pentru tot sprijinul acordat.

  Am fost internat în spitalul Medpark cu anghină pectorală acută şi infarct miocardic. Prin această cale, am deosebita plăcere aduc sincerele mele mulţumiri pentru implicarea dvoastră în operaţia făcută cu succes.

  rog, deasemenea, transmiteţi mulţumirile mele întregului colectiv, deoarece am văzut în ochii lor insistenţa şi dorinţa de a mă salva. Datorită lui Allah, şi apoi datorită d-voastră, astăzi ştiu zâmbesc şi bucur de şansa acordată la o nouă viaţă.

  Mulţumesc lui Allah că a scos în calea mea aşa un medic ca dvoastră, dr. Hakan Eraslan

  Închei această scrisoare cu ochii plini de stimă şi respect faţă de dumneavoastră.

  Basil Al-Haffar

  2 mai 2013

 • Tuturor prietenilor şi colegilor mei, le voi recomanda doar Medpark!

  Vreau să-mi exprim recunoștința faţă de întregpersonalul spitalului Medpark, pentru servicii de calitate pe care le oferă şi vreau să spun că întregul personalul este format din adevăraţi profesioniști. Speciale mulțumiri dlui dr. Victor Munteanu, “sub mânile căruia” operaţia mea a avut loc la cel mai înalt nivel şi a fost un adevărat succes. Într-adevăr am rămas plăcutsatisfăcutde tot. Tuturor prietenilor şi colegilor mei, le voi recomanda doar Medpark!

  Vă rog să transmiteţi dlui Victor recunoștința mea, vă mulțumesc tuturor!

  Cu stimă,

  Iurie

  11 martie, 2013

 • Cele mai sincere şi profunde mulțumiri pentru tot ceea ce faceţi și pentru că le păstraţi oamenilor sănătatea

  dori  îmi exprim recunoştinţa pentru atitudinea și atenția de care am avut parte pe toată perioada de spitalizare la Spitalul Internațional Medpark, localizat în Chișinău. Doresc aduc cele mai sincere mulțumiri întregii echipe condusă de dr. Daniela Ivanov, pentru amabilitatea si profesionalismul de care au dat dovadă atunci când m-am adresat la Spitalul Medpark cu probleme de inima.

  De asemenea, aș dori îmi exprim recunoștința și  felicit întreg personalul medical al departamentului de Cardiologie, care onorează numele de doctor și Jurământul lui Hipocrate, prin atitudinea lor profesională și comportamentul față de pacienți.
   
  În special, aș dori  multumesc dnei Daniela Ivanov, un adevărat profesionist în ceea ce face, care prin prezenţa eiîngrijirea și suportul moral inspiră încredere, liniște și siguranță.
   
  dori, de asemenea, să-mi exprim satisfacția și  felicit administraţia spitalului Medpark pentru crearea condițiilor de excepţie, de care am avut parte pe toată perioada de spitalizare.
   
  În cele din urmă, aş dori spun, fără excepție, Medpark se face remarcat datorită calităţii serviciilor medicale oferite, managementului și competența profesională de care dau dovadă.
   
  Cele mai sincere şi profunde mulțumiri pentru tot ceea ce faceţi și pentru le păstraţi oamenilor sănătatea.
   
  Cu respect,
   
  Poulo Osman
   
  18 februarie 2013
 • Îmi exprim sincera recunoştinţă faţă de administraţia Spitalului Internaţional Medpark pentru profesionalismul înalt de care au dat dovadă, atenţia şi grija faţă de pacienţi

  Îmi exprim sincera recunoştinţă faţă de administraţia Spitalului Internaţional Medpark, şi în special dlui Mihai Ciocanu şi personalului departamentului oftalmologie pentru profesionalismul înalt de care au dat dovadă, atenţia şi grija faţă de pacienţi, precum şi pentru absenţa completă a plăţilor neoficiale.

  Sincere mulţumiri tututror din partea tatălui, ginerelui şi unchiului, cărora zilele acestea li s-a făcut operaţie de cataractă, total gratuit.

  Cu stimă,

  Ivan Gheorgiev,

  Taraclia,

  23 noiembrie 2012

 • Țin să mulțumesc d-lui Andrei Ureche și întregii echipe de medici care au făcut ca inima tatălui meu să bată din nou ))

  Țin să mulțumesc d-lui Andrei Ureche și întregii echipe de medici care au făcut ca inima tatălui meu să bată din nou atunci când în familia noastră nu mai erau speranțe, când nu mai știam ce-i zâmbetul și durerea nu ne părăsea, atunci când viața tatălui agăța într-un fir de ață...

  Vă mulțumesc ca ați șters durerea din inimile noastre și ne-ați făcut familia fericită.

  Dumnezeu să vă aibă în pază sănătoși și familii fericite și implinite....

  Cu stimă,

  Ecaterina

  26 octombrie 2012

 • Aș dori să îmi exprim recunoștința față de doctorii Elena Mornealo și Olga Șchiopu, pentru receptivitatea și atenția cu care m-au tratat!!

  Aș dori să îmi exprim recunoștința față de doctorii Elena Mornealo și Olga Șchiopu, pentru receptivitatea și atenția cu care m-au tratat.

  M-au ajutat în diagnosticarea problemei pe care o am și s-au aratat foarte dispuse mă ajute.

  Doar o persoană care într-adevăr își iubește munca și poate dărui sănătate altora, își face lucrul calitativ, rapid și dă dovadă de multă înțelegere față de pacient.

  Tututror prietenilor și cunoștințelor mele o le recomand spitalul dvoastră.

  Neținând cont de bariera lingvistică, mereu există posibilitatea de a ajuta pe cineva în cele mai grele momente.

  Să vă dea Dumnezeu sănătate!!

  Cu stimă,

  Vita Badila

  25 octombrie 2012

 • Stimate dr. Andrei Ureche, Vă suntem foarte recunoscători dvoastră şi întregii dvoastre echipe.

  Stimate dr. Andrei Ureche!

  suntem foarte recunoscători dvoastră şi întregii dvoastre echipe.

  mulţumim din suflet pentru atenţia faţă de pacienţii dvoastră, pentru căldura şi bunătatea de care daţi dovadă.

  La fel, va mulţumim pentru faptul salvaţi atîtea vieţi şi dăruiţi oamenilor speranţă spre o viaţă mai bună. Cu certitudine se poate spune ca faceţi minuni.

  Profesionalismul şi omenia de care daţi dovadă, merită doar respect din partea noastră.

  Fie ca profesionalismul, responsabilitatea şi devotamentul vostru fie cheia spre succes, bunăstare şi prosperitate a instituţiei Medpark. aveţi parte de cît mai multe momente pline de bucurii, căldură sufletească, armonie şi înţelegere reciprocă.

  Multă sănătate vouă şi familiilor dvoastră.

  Familia Crivonos

  26 septembrie 2012

 • Mulţumiri dlui prof. Tcaciuc Eugen pentru o diagnosticare corectă şi tratament eficient !!

  Bună, mă numesc Artur Zeliznii. Sunt din SUA. Deja de cîţiva ani am fost pe la mulţi doctori din SUA pentru a fi diagnosticat conform simptomelor şi medicii nu au fost în stare sa îmi acorde ajutor aşa de profesional şi iscusit ca Dr Eugen Tcaciuc (gastroenterolog). Chiar din prima minută cînd am intrat în oficiul său, m-am simtit foarte liber şi deschis, el a fost foarte înţelegător şi atent la toate detaliile. Mi-a acordat timp suficient pentru ca înţeleg diagnosticarea şi fazele tratamentului. Dr Tcaciuc e un specialist de elită, recomand!!!

  Zeliznii Artur

  15 septembrie 2012

 • Îi sunt foarte recunoscător dlui dr. Victor Chetraru şi echipei sale care au făcut această operaţie cu succes, pentru atenţia şi îngrijirea care mi-au oferit-o.

  Eu, Vornicov Vasili Ignat, un pensionar care locuieşte în Durleşti, am fost spitalizat la Medpark pentru operaţa endoprotezare de şold. Încă din anul 2002, nu eram de acord să îmi fac această operaţie fost de acord să efectueze această operaţiune, în speranţa că cartilajul articular se va restabili. Sunt foarte recunoscător directorului acestui spital, prof. Mihai Ciocanu, care, dînd dovadă de un adevărat profesionalism, a reuşit să mă convingă că operaţia dată este inevitabilă. Acum, dupa operaţie sper saă scap de acele dureri, care ani la rînd mi-au otrăvit viaţa.

  Îi sunt foarte recunoscător dlui dr. Victor Chetraru şi echipei sale care au făcut această operaţie cu succes, pentru atenţia şi îngrijirea care mi-au oferit-o. Vreau spun spitalul Medpark, dispune de toate condiţiile necesare pentru tratarea cu succes a pacienţilor (curăţenia exemplară, mobilierul confortabil).

  Personalul medical este foarte atent, politicos şi profesionist în lucrul pe îl face. Astfel de asistente medicale şi medici grijulii, prietenoşi nu găseşti în oricare alt spital din oraş. Mîncarea pentru pacienţi este foarte gustoasă. Salonul oferă posibilitatea ca o rudă să ramînă alături pe întreaga perioadă a spitalizării. Spitalul este păstrat într-o curăţenie ideală şi ordine ireproşabilă. În ziua spitalizării, pacienţii şi membrii familiei, primesc toate indicaţiile necesare cu privire la utilizarea facilităţilor din salon. Mi-aş dori ca toate spitalele din oraş, să se apropie cît de puţin posibil de acest spital, din punct de vedere al atitudinii faţă de pacienţi, al modului de tratare şi îngrijire a bolnavilor, şi a dotării cu echipament.

  Sincere mulţumiri din partea fam. Vornicov

  17 august 2012

 • Vă doresc, din suflet, sănătate şi mult succes în plan profesional, pentru faptul că zi şi noapte sunteţi la dispoziţia noastră.

  Stimaţi colaboratori ai spitalului Medpark,

  Eu, Gafton Valentina am fost internată la spitalul dumneavoastră pe data de 13 august 2012. Păşind pragul acestui spital, am simţit din prima clipă atenţia, dragostea, blîndeţea medicilor. La spitalul dmuneavoastră sunt specialişti de mare valoare şi cu un suflet mare. Sunt bucuroasă ca şi la noi în Chişinău avem un aşa spital cu renume, unde există tot ce este nevoie pentru pacienţi. Cu toate că sunteţi un spital deschis recent, aveţi o experienţă mare de lucru.

  Eu îi sunt foarte recunoscătoare chirurgului vascular dl Eugen Margineanu, şi sărut mîinile acestui om cu suflet mare, ce mi-a acordat suportul necesar. La dumnealui am simţit blîndeţe, dragoste faţă de pacient, calitate în lucru atît ca medic cît şi ca om.

  De asemenea aduc sincere mulţumiri tuturor surorilor medicale, bucătăriei care gătesc foarte gustos, întregului colectiv al Spitalului Medpark, care bşîndeţe, dragoste şi amabilitate deservesc toţi pacienţii.

  doresc, din suflet, sănătate şi mult succes în plan profesional, pentru faptul zi şi noapte sunteţi la dispoziţia noastră.

  Gafton Valentina

  or. Chişinău

  15 august 2012

 • Cele ai sincere mulţumiri medicului cardiolog dna Daniela Ivanov şi neurochirurgului dl Adrian Danu !!!

  Mulţumire în adresa medicului cardiolog Ivanov Daniela, care cu toată atenţia şi răbdarea a examinat în esenţă cerinţele înaintate de mine şi a făcut recomandările de rigoare, ţinînd cont de calitatea sănătăţii mele.

  De asemenea, mulţumesc cu tot respectul dlui dr. Danu Adrian, neurochirurg, care dovadă de mult profesionalism şi atenţie faţă de pacient.

  Tatiana Botnaru

  8 august 2012

 • Am născut primul meu copil, Stefanuţ, la Medpark. În afară faptului că emoţiile prin care am trecut nu se compară cu nimic de până acum, aş mai dori să menţionez faptul că familia Medpark este unică!

  numesc Irina. Am 25 de ani. Am născut primul meu copil, Stefanuţ, la Medpark. În afară faptului emoţiile prin care am trecut nu se compară cu nimic de până acum, aş mai dori menţionez faptul familia Medpark este unică!
   Cândaflam la evidenţă cu sarcina pot spun ca am avut o singură mămică, soră, prietenă în Medpark, şi anume d-na doctor Ana Josan, o persoană extraordinară şi un specialist care are din partea mea cel mai profund respect şi recunoştinţă.
   Însă pe perioada spitalizîrii mi-au apărut nişte „membri de familie”: (îi enumăr mai jos în ordine cronologică):
   Dna. Valentina Sîdeagă , următoarea mămica a mea
   Dna. Nichitin Tatiana, pentru atitudinea deosebită îi mulţumesc
   Dna. Victoria Anisimova, m-a ajutat în clipe mai puţin uşoare
   Dna. Elena Ursu , un MARE MULŢUMESC pentru răbdarea şi grijă pe care mi-a acordat-o în timpul travaliului!
   Dna. Vilena Ghiţiu, nişte mâini de aur, o precizie extraordinară şi un suflet extrem cald!
  D-l. Stratulat Mihai, în mâinile sigure şi puternice de bărbat mi-a fost înmânat şi bărbatul meu micuţ, Stefănuţ, de care s-a ingrijit cum nici nu mi-am imaginat de bine.
   Mulţumesc la fel:
   D-nei Josanu Virgina, pentru grija de băieţelul meu îi mulţumesc
   D-nei Babinciuc Ala, care m-a făcut mai sigură pe mine
   D-nei Ecaterina Pînzari, care m-a făcut simt mai bine
   D-nei Silvia Muntean , care care m-a stimulat fiu mai frumoasă
   D-nei Ludmila Grajdan, care a avut grijă de noi, ca de ai săi
   D-lui Vasile Florea, care a fost extrem de atent cu băieţelul meu, si apropo, din mâinile căruia am primit analiza cu dovada sunt însărcinată (atunci aflasem de la el!!!)
   Mulţumesc infirmierelor care au avut grijă ca eu şi Ştefanuţ stăm în condiţii sanitare de nota 10, mulţumesc pentru masa adusă la timp, chiar şi în afara graficului de mese, mulţumesc pentru ceaiul cald cu zahăr la ore la fel în afara graficului, chiar şi aproape de miez de noapte...
   Mulţumesc tuturor pentru grijă, atenţia, gingaşia, amabilitatea şi dragostea pe care am simţit-o şi eu şi Ştefanuţ ca de la o familie! dea Dumnezeu sănătate şi tot ce doriţi! Sunteţi oamenii potriviţi la locul potrivit şi nu faceţi altceva decât străluciţi şi faceţi alţii strălucească!
   Mulţumim din suflet, Medpark!

  Familia Ţerigradean: Ştefan, Irina şi Ion
  p.s. Următorii copilaşi îi voi naşte tot aici, aşa asteptaţi –mă, nu plec definitiv 
  O să-mi fie dor, MULŢUMESC!

  16 - 18 iunie 2012

 • Şi acum, în legătură cu apropierea minunatei sărbători „Ziua personalului medical”, vreau să felicit, din toată inima aceşti minunaţi cardiochirurgi şi întreg personalul departamentului de cardiochirurgie !

  În ziua de 17 ianuarie 2012 am fost la Spitalul Internaţional Medpark.

  După careva investigaţii de diagnosticare, am aflat că am nevoie de operaţie urgentă la inimă. Operaţia era destul de complicată şi ar fi trebuit efectuată cu 15 ani în urmă, dar datorită profesionalismului cardiochirurgilor dr. Batrînac Aureliu şi dr. Ureche Andrei, totul a decurs cu mare succes.

  Au trecut 5 luni de la operaţie şi mă simt minunat, am senzaţia că nu am fost supus nici unei intervenţii chirurgicale. Doar cicatricea de pe piept îmi aduce aminte de aceasta.

  Şi acum, în legătură cu apropierea „Zilei personalului medical”, vreau să felicit, din toată inima aceşti minunaţi cardiochirurgi şi întreg personalul departamentului de cardiochirurgie.

  VĂ dorim multă sănătate, fericire în familie şi succes în sfera profesională.

  Rămîneţi la fel de buni şi minunaţi cum eu v-am reţinut.

  14 iunie 2012

  Boris Mihailov

  Glodeni

 • Doresc să aduc cele mai calde şi sincere mulţumiri chirurgului vascular dlui Margineanu Eugen.

  Doresc aduc cele mai calde şi sincere mulţumiri chirurgului vascular dlui Margineanu Eugen. Stimate dle doctor, Dumnezeu v-a înzestrat cu toate calităţile necesare profesiei ce o aveţi.

  Aveţi un suflet blînd, cald şi nişte mîini de aur. aveţi parte de multă sănătate şi numai realizări frumoase, Dumnezeu păzească.

  De asemenea mulţumesc întregii echipe de medici şi asistente medicale care au fost alături de mine pe întreaga perioadă de recuperare. Sunteţi nişte oameni minunaţi prin faptul că aveţi grijă de cei ce au nevoie.

  Întreg personalul din acest spital are un suflet bun şi dau dovadă de foarte multă răbdare. Prin comportamentul dvoastră contribuiţi la ameliorarea sănătăţii noastre.

  Medpark este un spital minunat, unicul în Republica Moldova cu condiţii şi deservire de calitate.

  mulţumim existaţi!

  Maria Eşanu-Bujor

  30 mai 2012

 • Aș vrea să mulțumesc fiecare medic, toți cei care m-au făcut să mă bucur de dimineți mai departe !!!

  Stimată echipă a secției de chirurgie cardiacă al Spitalului Internațional Medpark,

  vrea mulțumesc fiecare medic, toți cei care m-au făcut bucur de dimineți mai departe. Mulțumiri aparte, cele mai sincere și mai cordiale le dedic d-lui Aureliu Batrînac. doresc perpetuați munca, creșteți pe plan profesional astfel încât numărul celor ca mine fie în continuă creștere.

  Fiind pacientul dumneavoastră și beneficiind de serviciile prestate de dumneavoastră și de instituția în cadrul căreia desfășurați activitatea, aș vrea transmit cele mai calde și mai sincere mulțumiri.

  Domeniul în care activați este unul extrem de subtil, privit din toate laturile posibile. Dar puțini sunt cei care au fost hărăziți măiestriei de a vindeca, de a dărui o nouă șansă, un nou început.

  O șansă am primit-o și eu, v-o datorez dumneavoastră și știu nu o s-o răscumpăr nici cu mii de cuvinte frumoase, dar va doresc tot ce-i mai luminos pe acest pământ.
  Sănătatea e scopul dumneavoastră primordial, atunci fie ca aceasta nu sece. Fie ca familiile dvs se bucure mereu de prezența și succesele dvs, atât personale cât și profesionale.

  Lumea se slăvește cu oameni buni și profesioniști, chirurgia cardiacă moldovenească se slăvește cu dvs, astfel spus, fie ca Dumnezeu păzească și va ajute mereu în tot ceea ce faceți.

  Cu respect,

  Mițul Valeriu 

  24-28 Aprilie, 2012

 • Ţin cu prisosinţă să mulţumesc d-lui doctor chirurg-ortoped VIOREL VETRILĂ şi d-lui doctor chirurg-ortoped CHETRARU VICTOR pentru operaţia reuşită.

  Bună ziua!

  Mă numesc Elena Poncu şi sunt fiica unui pacient care a beneficiat de serviciile Spitalului Medpark. Adresez aceasta scrisoare electronică administraţiei Spitalului Internaţional Medpark cu intenţia de a-mi exprima profunda recunoştinţă personalului medical şi personalului de întreţinere a unitaţii medicale pentru activitatea desfăşurată.

  Recent a fost operat tatăl meu Bursuc Semion în unitatea d-stră superbă. A avut parte de servicii de calitate şi de atenţie deosebită din partea personalului. Este o onoare pentru toţi pacienţii va păşească pragul.

  Ţin cu prisosinţă să mulţumesc d-lui doctor chirurg-ortoped VIOREL VETRILĂ şi d-lui doctor chirurg-ortoped CHETRARU VICTOR pentru operaţia reuşită. I-au curmat suferinţa şi i-au redat şansa să meargă din nou fără dificultate. Ceea ce fac domniile lor pentru pacienţi este remarcabil. Le mulţumesc pe aceasta cale din partea întregii familii şi le doresc o ascensiune cât mai uşoară în carieră şi numai intervenţii reuşite în sala de operaţii!!!

  Cu respect, Elena Poncu (Bursuc) şi familia Bursuc. 

  9-14 Aprilie 2012

 • Prin rezultatul obţinut ei au demonstrat, încă o dată, că sunt specialişti de talie europeană. Cu aşa medici calificaţi, Spitalul Internaţional Medpark se poate mândri.

  Aduc sincere mulţumiri echipei de medici iscusiţi Andrian Deatişen, Vlad Braşoveanu, Gheorghe Rojnoveanu şi Serghei Kalamaghin. La 31.03.2012 ei au efectuat o intervenţie chirurgicală reuşită soţiei mele Tatiana Sofronovici. Înzestraţi cu har de la bunul Dumnezeu, cu responsabilitate maximă şi atitudine grijulie faţă de bolnavi, aceşti medici mi-au uşurat inima de frica apăsătoare a bolii pe care o avea soţia, aducând bucurie în casă, în familie, la rude şi prieteni.

  De la bun început am avut încredere în aceşti medici. Prin rezultatul obţinut ei au demonstrat, încă o dată, că sunt specialişti de talie europeană. Cu aşa medici calificaţi, Spitalul Internaţional Medpark se poate mândri.

  Mulţumim de asemenea asistentelor medicale, infirmierelor şi celorlalţi angajaţi pentru îngrijire şi asistenţă medicală calificată, pentru comportament corect, plin de tact şi stimă faţă de pacienţi.

  Astfel, printr-un efort bine conjugat al tuturor angajaţilor de la Medpark, suma de bani pe care am achitat-o este îndreptăţită, toţi împreună răsplătindu-ne cu rezultate bune. Plecăm acasă cu inima împăcată, satisfăcuţi şi mulţumiţi de măiestria medicilor, de nivelul înalt al tratamentului şi deservirii medicale, precum şi corectitudinea în comportamentul faţă de pacienţi.

  Cu respect, Tatiana Sofronovici şi Ştefan Sofronovici, poet, cercetător ştiinţific la Institutul de Filologie al Academiei de Ştiinţe a Moldovei.

  9 Aprilie, 2012

 • Fie ca Dumnezeu să vă dea sănătate, succes în muncă şi toate cele bune!

  Eu, pacienta spitalului internaţional Medpark, Taucci Alexandra Rodion, îmi exprim recunoştinţa faţă de medicul secţiei chirurgie (etajul 4) Chiriac Vera Pavel pentru inima ei nobilă, sufletul bun şi mîinile de aur. Dna Vera un imens MULŢUMESC. Pot spune mai există oameni buni pe pamînt. Fie ca Dumnezeu dea sănătate, succes în muncă şi toate cele bune. De asemenea, vreau mulţumesc întregului personal medical şi personal sanitar pentru sensibilitatea lor şi atitudinea bună faţă de pacient. Încă o dată, mii de mulţumiri.

  29.03.2012

  Taucci Alexandra Rodion

 • Vrem să aducem cele mai sincere mulţumiri şi urări de sănătate întregului personal al Spitalului Medpark

  Vrem să aducem cele mai sincere mulţumiri şi urări de sănătate întregului personal al Spitalului Medpark, începînd cu doctorii şi finisînd cu personalul tehnic. Vă mulţumim din suflet pentru atitudinea cu care ne-aţi tratat, pentru încrederea care ne-aţi insuflat-o şi pentru bunăvoinţa de care aţi dat dovadă. Să Vă dea domnul multă sănătate şi să aveţi parte de tot binele din lume.

  Revenco Eduard,

  19.03.2012-27.03.2012

 • Am avut parte doar de îngrijire excelentă şi fiecare avea cîte un zîmbet pentru mine :)))

  Sper să fiu externat la săptămîna viitoare. Înainte de aceasta aş vrea să mulţumesc întregului personal de la etajul 4. Menţionez, Dr. Olga Schiopu şi ceilalţi doctori, recepţionistele, surorile medicale, cursanţii, personalul de catering, personalul de curăţenie etc.

  Am avut parte doar de îngrijire excelentă şi fiecare avea cîte un zîmbet pentru mine. Medpark trebuie fie mîndru de munca pe care o face.

  Cu respect,

  Desmond O'Connel

  27 februarie 2012

 • Încă o dată, vă mulţumesc foarte mult pentru munca D-voastră deloc uşoară, multă sănătate pentru a putea continua să ajuta-ţi oamenii.

  Stimaţi Aurel Antaloievici şi Andrei Vasilievici!

  Mă închin în faţa D-voastră, adevăraţi profesionişti, oameni care dăruiţi altora viaţă, care mi-aţi dat ocazia de a-mi vedea familia şi prietenii.

  Aceasta este o mare fericire, pe care mi-aţi dăruit-o în cadrul spitalului Medpark D-voastră, în special, dl. Aurel şi dl. Andrei.

  Rugăminte faţă de acei oameni care, de asemenea, suferă de boli cardiace, apelaţi la specialiştii acestui spital pentru că într-adevăr vă pot ajuta.

  Încă o dată, vă mulţumesc foarte mult pentru munca D-voastră deloc uşoară, multă sănătate pentru a putea continua să ajuta-ţi oamenii.

  De asemenea, vreau doar să le mulţumesc tuturor asistentelor medicale pentru atenţia lor.

  Dumnezeu să vă binecuvânteze!

  Alpaga Nina

  11 februarie 2012

 • Din suflet, dorim întregului colectiv de la spitalul Medpark, multă sănătate care la rândul vostru o dăruiţi altora, multe bucurii, succese în lucrul care cu atâta atenţie îl faceţi.

  Mulţumire cardiochirurgilor Aurel Batrînac, Andrei Ureche, Serghei Voitov.

  Cu mari aplecăciuni suntem în faţa D-voastră pentru mâinile de aur, înţelepciunea şi puterea, pentru sufletul şi zâmbetul care îl aveţi, răbdarea care aţi avut-o de atâtea ori cu pacientul Hîncu Serghei, căruia i-ati dăruit o a doua viaţă. dea Dumnezeu unde veţi întoarce, unde veţi păşi ani îndelungaţi precum cei pe care îi dăruiţi altora cu multă sârguinţă. Multă sănătate, bucurii şi succese pentru toată grija şi atenţia D-voastră. Îndrumarea, blândeţea şi zâmbetul nu dispară niciodată.

  Sincere mulţumiri doctorilor şi surorilor medicale care muncesc zi şi noapte pentru pacienţii lor, pentru ca aceştia fie sănătoşi. Toate medicamentele au fost aduse la timp, atârnarea faţă de pacient este foarte blândă şi caldă. Mâncarea la timp şi foarte gustoasă, fetele zâmbeau mereu, o curăţenie de nedescris. Tratamentul a fost foarte eficient.

  Din suflet, dorim întregului colectiv de la spitalul Medpark, multă sănătate care la rândul vostru o dăruiţi altora, multe bucurii, succese în lucrul care cu atâta atenţie îl faceţi. Vă dorim fericire şi în viaţa personală, aşa cum aţi facut-o şi cu familia Hîncu.

  familia Hîncu

  22 februarie 2012

 • Familia noastră îşi exprimă recunoştinţa faţă de acest spital şi faţă de tot personalul, în special dna Tatiana Nikitina :)

  Eu, Beşleaga Inna, am fost internată în cadrul maternităţii Medpark în perioada 29.01.2012-03.02.2012.

  Dna Tatiana Nichitina este un medic minunat... Un medic de la Dumnezeu ! 

  Tot personalul medical este bravo, receptiv, sensibil şi atent.

  Familia noastră îşi exprimă recunoştinţa faţă de acest spital şi faţă de tot personalul, în special faţă de dna Tatiana Nikitina.

  03 februarie 2012

  Inna Beşleaga

 • Vă mulţumim din suflet pentru tot, în special pentru minunea sănătoasă pe care o avem alături !!!

  În data de 17 ianuarie 2012 am născut multaşteptatul meu băieţel în cadrul Spitalului Medpark.

  Spitalul a fost ales cu mult timp înaintea naşterii, principalele criterii fiind nu atât condiţiile de spitalizare oferite de instituţie (cu toate şi acestea s-au dovedit a fi de importanţă majoră, dată fiind starea fizică a unei femei după naştere), dar mai degrabă competenţa personalului şi sentimentul de încredere prin garanţiile oferite la semnarea contractului.

  Alegerea făcută, nici eu şi nici soţul nu am regretat-o nici o clipă. Naşterea a fost complicatăfătul era mare, plus la asta mai avea si o circulară de cordon în jurul gâtului. Aş dori menţionez în mod deosebit lucrul extraordinar în echipă manifestat de către tot personalul medical, în frunte cu D-na Nichitina Tatiana, deciziile făcute de dumneaei au asigurat o naştere maximal de reuşită, ţinând cont de complicaţii. Îi voi fi mereu recunoscătoare dumneaei şi tuturor celor prezenţi la naştere pentru faptul au făcut tot posibilul pentru a evita orice formă de traumatism la care ar fi putut duce această naştere complicată pentru copilul meu.

  Am stat internată la Medpark aproape 4 zile. Tot acest timp am avut parte de o atmosferă c are mai degrabă seamănă cu cea a unui hotel decât a unui spital: condiţiile de cazare excelente, mâncarea gustoasă, personalul mereu amabil şi zâmbitor, simţeam oricine din ei este gata îmi vină în ajutor în orice clipă a zilei sau nopţii. Astfel, acest spital a transformat o experienţă profund de grea în una cât se poate de pozitivă.

  mulţumim din suflet pentru tot, în special pentru minunea sănătoasă pe care o avem alături.

  20 ianuarie 2012

  familia Calciu

 • Datorită acestor persoane şi deservirii excelente, eu şi copilul ne simţim super :)))

  Către administraţia „Medpark International Hospital”

  La data de 17.01.2012 am născut un băieţel frumuşel şi sănătos datorită personalului medical care a primit naşterea, şi aceştea sunt specialişti foarte buni ca:

  - Dna Nichitina Tatiana

  - Dna Josan Ana

  - Dna Ursu Elena

  - Personalul zilnic de gardă

  Datorită acestor persoane şi deservirii excelente, eu şi copilul ne simţim super.

  Curăţenia se face de câteva ori pe zi, alimentaţia e la nivel, consultaţia specialiştilor de câteva ori pe zisunt foarte mulţumită şi încântată am venit şi am născut la Spitalul D-voastră şi o recomand la toţi apeleze la serviciile prestate de Medpark, deoarece aici activează cei mai buni specialişti şi deservirea e super!!!

  20 ianuarie 2012

  Onoi Victoria

 • Multă baftă în anul 2012! Cu stimă, Lucia Tonu

  dori îmi exprim recunoştinţa faţă de medicul neurochirurg, domnul Adrian Danu, care, după părerea mea, este competent în domeniul său. Întotdeauna după operaţiune îmi acorda  atenţia cuvenită, fără probleme îmi răspundea la toate întrebările, după pansamente îmi explica foarte minuţios cum trebuie mă comport după tratament. Familiei şi prietenilor mei o le recomand se adreseze anume la acest medic. Îi mulţumesc foarte mult! Multă baftă în anul 2012! 

  (perioada recuperării 20.12.2011-24.12.2011)

  Cu stimă, Lucia Tonu

  30.12.2011

 • Vreau să-mi exprim profunda recunoştinţă pentru tratamentul competent şi îngrijirea de calitate de care am beneficiat în incinta Spitalului Internaţional Medpark

  Către personalul Spitalului
  Internaţional Medpark.
  De la Lazari Stepanida

  Prin prezenta scrisoare doresc să-mi exprim profunda recunoştinţă pentru tratamentul competent şi îngrijirea de calitate de care am beneficiat în incinta Spitalului Internaţional Medpark.
  În ziua de Vineri, 28 Noiembrie 2011, am fost operată la inimă, iar operaţia a fost foarte complicată. Situaţia mea era deosebită şi prin faptul nu accept transfuzii de sînge, deoarece, în calitate de Martoră a lui Iehova, respect porunca biblică de a ne abţine de la sînge.-Faptele 15:28,29.
  Această operaţie nu ar fi fost posibilă fără aparatajul performant de care dispune Spitalului Internaţional Medpark. Dar cel mai important este aportul echipei de medici profesionişti de înaltă măiestrie şi dăruire în frunte cu D-l Aureliu Bătrînac. Am fost foarte impresionată de înţelegerea şi omenia cu care am fost tratată, precum şi modul în care ne-au fost explicate detaliile interventiei. De asemenea am apreciat atenţia deosebită cu care m-a tratat întreg personalul Secţiei Cardiochirurgie.
  Însă cea mai mare realizare este faptul că am primit un tratament de cea mai înaltă calificare, şi in acelaşi timp mi-a fost respectată atît conştiinţa instruită biblic, cît şi dreptul meu la autodeterminare şi la alegerea voluntară a metodei de tratament. Acest lucru este mult apreciat atît de familia mea, cît şi de comunitatea religioasă din care fac parte. Sper ca şi în continuare să dezvoltaţi acest domeniu inovator, şi anume chirurgia fără sînge, metodă modernă ce aduce numai beneficii. Iar acest lucru va spori prestigiul şi bunul renume al instituţiei, precum şi aprecierea pacienţilor recunoscători.

  Cu adînc respect,
  Lazari Stepanida

  28 noiembrie 2011
   

 • Am dori să ne exprimăm recunoştinţa faţă de chirurgul Dl. Ţînţari Stanislav pentru profesionalismul său, sensibilitatea şi atenţia faţă de pacienţi.

  Am dori ne exprimăm recunoştinţa faţă de chirurgul Dl. Ţînţari Stanislav pentru profesionalismul său,  sensibilitatea şi atenţia faţă de pacienţi. Deasemenea pentru politeţe şi amabilitatea sa.

  Cu respect,

  Suvorova L.

  Zagnitco V

  28 octombrie 2011

 • Al doilea copil îl voi naşte doar la Medpark, dar numai cu condiţia ca personalul să rămână acelaşi :)

  Stimată administraţie a spitalului «Medpark»,

  Mai întâi de toate, mulţumesc foarte mult pentru crearea posibilităţii de a da naştere multa-şteptatului bebeluş în condiţii minunate, totul echipat cu tehnologii moderne şi uşor de utilizat.
  În al doilea rând vreau mulţumesc foarte mult, nici nu pot descrie în cuvinte, personalului medical al spitalului Medpark (în special maternităţii). Personal, ca la selecţie, este foarte prietenos, toţi profesionişti ai lucrului pe care îl fac şi sunt gata te ajute în orice moment. Este uimitor modul în care aceste persoane combină profesionalismul cu calităţile umane, contactul cu ei o plăcere imensă şi recunoştinţă pentru tot ceea ce fac.
  Sunt extrem de recunoscătoare întregului personal de la Medpark, în special Dnei Tatiana Nikitina fără ale cărei mâini magice, experienţă nepreţuită în obstetrică şi sprijin, nu cred imediat după naşterefi simţit vreau şi un al doilea copil.
  La fel ca şi toţi ceilalţi, super-profesionişti: Mihai Stratulat, Vilena - anestezist, Elena - moaşă, Ala – pediatru, Silvia (cu care fetiţa mea în cele din urmă a adormit după o noapte fără somn pentru mine şi pentru ea), Dna Valentina ... toţi m-au învăţat cum corect ţin copilul în braţe, cum o hrănesc şi o întorc dintr-o parte în alta. Şi mulţi alţi oameni minunaţi care lucrează la această instituţie minunată. Al doilea copil îl voi naşte doar la Medpark, dar numai cu condiţia ca personalul rămână acelaşi
  Mult noroc şi numai bine !!!
  Din partea familiei Raiu,

  18 octombrie 2011

 • Mă consider destul de norocoasă că am născut la Medpark!!!

  Mă consider destul de norocoasă am născut la Medpark.

  Sunt foarte mulţumită de atenţia care mi s-a acordat atât din partea medicilor, cât şi din partea întregului colectiv al acestui spital.

  Îi mulţumesc, în special dnei Ana Josan care a avut grijă de mine pe tot parcursul sarcinii şi a naşterii. Deasemenea îi mai mulţumim şi dnei Virginia Josanu care ne-a ajutat din primele clipe ale vieţii.

  Cu drag, familia Parpolov Victor, Marina, Victoriţa.

  29 octombrie 2011

 • Graţie profesionalismului medicilor, a calităţii înalte a serviciilor medicale mi-am recuperat curând sănătatea )))

  Personalului spitalului Medpark

  Am fost operată în secţia de chirurgie unde am avut parte de o atenţie deosebită din partea medicilor şi asistentelor medicale. Graţie profesionalismului medicilor, a calităţii înalte a serviciilor medicale mi-am recuperat curând sănătatea.

  Prin ce se deosebeşte Medpark de alte spitale ??? Pacientul este în centrul atenţiei medicilor, bunăvoinţa echipei de însoţeşte mereu;

  Sincere mulţumiri , prosperare maximă întregii echipe şi mai ales:

  -        secţiei de chirurgie (dr. Ţînţari Stanislav);

  -        dr. Moscalic, O.N. Cubinin;

  -        dr. Mihai Ciocanu.

  Vă mulţumesc !!!

  Cu drag, Natalia Bayram

  03 octombrie 2011

 • Încă o dată mulţumesc de la Daniil, Xenia şi micuţul David !!!

  După prima noastră vizită la spitalul Medpark, am hotărât ca vom naşte aici. La început aaveam vareva dubii, dar acuma înţelegem nu am greşitş. Sincere mulţumiri întregului personal, surorilor medicale, moaşelor pentru munca şi grija lor. Deasemenea, mulţumiri aparte dnei Ana Josan, care este într-adevăr un doctor de la Dumnezeu.

  Încă o dată, mulţumesc de la Daniil, Xenia şi micuţul David !!!

  familia Serchiziuc

  septembrie 2011

 • MOLDEXPO 16 septembrie 2011

  Пусть кризис мировой

  Не станет вам помехой.

  Я вам желаю

  Всегавездево всём

  Удачи и успехов.

  Tamarea Paramanova

  MOLDEXPO 16 septembrie 2011

 • Vreau doar să spun că, datorită îngrijirii minuţioase din partea colectivului Medpark, la doar două 2 după operaţie am fost ridicat din reanimaţie, iar în a 8-a zi m-am eliberat şi reîntors cu bine în sânul familiei.

  Mă aflu în a zecea zi după ce am suportat o operaţie complicată la inimă, în urma căreia mi-au fost schimbate trei artere coronariene ale inimii, medicii redându-mi, în acest mod, o a doua viaţă. Deaceea, atât timp cât memoria şi amintirile îmi sunt proaspete, aş dori sa îmi împărtăşesc experienţa, necazurile, retrăirile dar şi bucuriile cu acele persoane deopotrivă cu mine, sperând ca măcar prin ceva îi pot ajuta.

  Primele simptome ale bolii au apărut încă în timpul aflării mele pe câmpul de luptă din cadrul conflictului militar din Transnistria, în lunile iunie-iulie 1992. Anume atunci am simţit dureri acute în piept şi mari înăduşeli în suflare. Am sperat că totul se va ameliora, dar nu a fost fie aşa. Ani la rând, la efort fizic tot mai des apăreau dureri în piept, spate, înăduşeli. La toate acestea, s-a mai adăugat şi o hipertensiune cronică acută de gr. II-III şi diabet zaharat de tip II. Pe parcursul anilor am încercat de nenumărate ori îmi lecuiesc boala, dar fără succes. În ultimii ani am suferit mai multe infarcturi, tot mai des se repetau accesele de stenocardie. Medicamentele prescrise de medici, chiar şi luate în doze deosebit de mari, nu mă mai ajutau cu nimic.

  La Chişinău am nimerit pe mâinile Dnei doctor Anton Elena. Cercetându-mi atent fişierul bolii, Dn-ei mi-a propus o metodă de diagnosticare numită coronarografie şi ventriculografie. Mi-am dat imediat acordul şi după câteva zile de pregătiri am fost supus acestei proceduri de diagnosticare. Rezultatele nu au fost îmbucurătoare- este necesară efectuarea unei intervenţii chirurgicale de revasculare a miocardului. Şi cât mai de urgenţă. Mi s-au propus mai multe variante, printre care şi instituţia privată Medpark, care activează în Chişinău doar de 6 luni, dar care a reuşit îşi capete un renume. Doar peste câteva zile mi-a fost organizată o întîlnire cu unul din specialiştii acestei instituţii, medicul chirurg cardio-vascular Dl Ureche Andrei. D-lui făcuse deja cunoştinţă cu fişierul bolii mele şi în câteva cuvinte mi-a lămurit situaţia. Chiar de la început am văzut în persoana lui un om încrezut, stăpân pe situaţie.

  Mi s-a propus spitalizarea peste o zi, şi anume 06/08/2011. După mai multe emoţii şi retrăiri, sosi şi ziua de sâmbătă – 06/08/2011. Chiar din momentul sosirii, am simţit că sunt aşteptat aici. Am fost preluat de un grup de medici care în scurt timp mi-au lămurit în detalii planul de activitate şi că peste două zile voi fi operat. Zilele de sâmbătă şi duminică au trecut foarte repede. În acest timp mi s-au colectat probele necesare, am trecut aparatele de diagnosticare şi înfăptuite toate procedurile preoperatorii necesare. În special, am rămas uşor frapat de punctualitatea, amabilitatea şi respectul faţă de mine a întregului personal medical al spitalului Medpark.

  În ziua operaţiei am fost trezit din somn de un grup de surori medicale, care, făcându-mi ultimele pregătiri preoperatorii, m-au şi transferat în sala de operaţii. Doar câteva priviri aruncate în jur, m-au făcut să înţeleg că mă aflu într-o sală de operaţii ultramodernă, înzestrată cu utilaj de ultimă oră. N-am prea avut când să chibzuiesc mai detaliat, căci în următorul sfert de oră un grup de medici şi surori medicale foiau în jurul meu conectându-mă la diferite aparate. Trezindu-mă după 7 ore de somn, mi-am dat seama că tot greul a rămas în urmă.

  Vreau doar să spun că, datorită îngrijirii minuţioase din partea colectivului Medpark, la doar două 2 după operaţie am fost ridicat din reanimaţie, iar în a 8-a zi m-am eliberat şi reîntors cu bine în sânul familiei.

  Aş dori să aduc adânci mulţumiri întreg colectivului Spitalului Internaţional Medpark, în special echipei de cardiochirurgi formată din Ureche Andrei, Voitov Serghei în frunte cu d.m. Batrînac Aureliu, prin iscusinţa mâinilor cărora mi-am recăpătat o a doua viaţă. Deasemenea mulţumiri medicilor şi surorilor medicale din secţia de reanimare şi secţia de chirurgie care au avut grijă de mine în perioada postoperatorie.

  Mulţumesc din suflet soţiei mele Maria, copiilor mei şi rudelor apropiate care m-au susţinut atât moral, cât şi material, şi au fost alături de mine în cele mai dificile clipe ale Vieţii.

  Mă adresezacum către acei oameni care au suferit şi suferă de afecţiuni ale inimii. Nu Vă pierdeţi cumpătul, ajutaţi-vă unii pe alţii, adresaţi-vă la instituţiile medicale respective, căci sunt şi în Moldova oameni care, primind jurîmântul lui Hippocrate, sunt gata în orice moment să ne vină în ajutor.

  Cu stimă şi respect Tataru Gheorghe

  or. Cahul, 18/08/2011

  56 ani

 • Datorită profesionalismului acestora bazat pe experienţă, determinarea şi umanitatea au reuşit să facă imposibilul pentru a salva viaţa umană. În cazul dat, mi-au salvat mie viaţa :)

  Aş dori îmi exprim recunoştinţa faţă de întreg personalul Spitalului «Medpark», care literalmente m-a salvat de la moarte sigură.

  Mulţumiri deosebite, aş dori exprim faţă de specialiştii de la conducerea spitalului «Medpark»:
  Directorul - Profesorul Mihai Ciocanu
  CardiochirurgulBatrînac Aurel
  CardiochirurgulUreche Andrei Vasile
  Angiochirurgul- Popovic Ion Mihail
  Datorită profesionalismului acestora bazat pe experienţă, determinarea şi umanitatea au reuşit facă imposibilul pentru a salva viaţa umană. În cazul dat, mi-au salvat mie viaţa.

  Îmi doresc ca, în continuare, să ramână o echipă unită şi să salveze vieţile oamenilor.
  Cei care suferă de boli cardiovasculare, le recomand să apeleze la specialiştii spitalului "Medpark», care, la rândul lor vă vor asigura stabilitatea sănătăţii şi veţi putea, în continuare să vă bucuraţi de toate plăcerile vieţii.

  mun. Chişinău

  Boico Leonid Arsenie

  4 august 2011

 • Personal minunat, saloane comfortabile şi echipament ultarmodern – toate acestea îmi permit să spun – sunteţi cei mai buni !!!

  Am dori să îmi exprim recunoştinţa faţă de întreg personalul, administraţia, medicii şi surorile medicale din cadrul Medpark !!!

  Aţi reuşit formaţi o echipă, în adevăratul sens al cuvântului !!!

  Personal minunat, saloane comfortabile şi echipament ultarmodern – toate acestea îmi permit spun – sunteţi cei mai buni !!!

  Tuturor Vă dorim să continuaţi tot aşa şi să Vă perfecţionaţi mereu. Pentru că aceatsa este cheia succesului vostru, respectiv fericirea şi bucuria noastră.

  Încă o datp, Vă mulţumim !!!

  Cu stimă, familia Brigag-Zubcova şi toate rudele.

  23 iulie 2011

 • MULŢUMESC pentru munca, răbdarea şi înţelegerea voastră !!! MULŢUMESC pentru acestă naştere minunată !!!

  Astăzi este ziua externării noastre din cadrul maternităţii Medpark, deaceea am ocazia sa mulţumesc încă o dată şi împart bucuriile mele.

  9 luni aşteptam mica minune şi doream ca totul se termie fără stres (cum a fost în cazul primei naşteri), linişte, de dorit repede şi fără complicaţii.

  Mulţumesc frumis Dnei Tatiana Nichitina şi echipei sale. Totul a fost organizat foarte profesional, fără forfotă mareşi peste 2 ore a apărut pe lume micuţa Nicole.

  Condiţiile sunt foarte bune. Totul aranjat în aşa fel, încât mămica şi copilul se simtă comfortabil.

  Personalul îţi vine în ajutor imediat şi te ajută cu orice.

  MULŢUMESC pentru munca, răbdarea şi înţelegerea voastră !!!

  MULŢUMESC pentru acestă naştere minunată!!!

  Cu respect, Natalia

  1 iulie 2011

 • Dacă sănătatea ne va permite, venim peste 2 ani după cel de-al 3 copil !!!

  Bună ziua, numele meu este Gabriela şi sunt mămica bebeluşului care s-a născut la MedparkIniţial decizia a fost de a naşte la una din maternităţile de stat, ţinând cont de faptul Medpark era recent deschis şi în afară de costul pachetului de naştere nu ştiam nimic mai mult. Dar, cu experienţa mea de şapte ani în urmă, şi nu din cele mai plăcute, am decis venim toţi la Medpark şi aflăm ce servicii include pachetul de naştere. Desigur, un rol crucial în decizia de a rămâne aici a jucat medicul, deoarece mergeam la naştere prin cezarianăceea ce este foarte important. La încheierea contractului mi-au fost explicate toate detaliile, dar sincer aşteptările au fost depăţiteTotul a început prin a merge la o consultaţie, dar în cele din urmă am rămas acolo pentru a naşte.

  Responsabilitatea şi receptivitatea medicilor era admirat, pentru la un spital de stat, m+ar fi trimis acasă pentru câteva zile, dar aici au insistat rămân, pentru erau responsabili pentru viaţa mea şi a copilului meu. Am apreciat toate acestea în special  după operaţie, când am aflat de complicaţiile operaţiei care puteau duce la rezultate negative. Din cauza emoţiilor nu-mi amintesc foarte bine câtepersoane erau în jurul meu, dar l sigur erau destul de mulţiÎncepând cu ieşirea din salon către sala de naştere şi până după operaţie, am avut parte de amabilitate, îngrijire şi suport moral ceea cefăcea simt într-o oarecare măsură incomod, ţinând cont de faptul în alte instituţii, nu ai parte de aşa ceva fără "mulţumire financiară". Operaţia a mers bine, nici nu se compară cu prima operaţie de acum şapte aniMetodele noi, echipamentul ultramodern de care dispune Medpark îţi permite te simţi100 % mamă ce naştere unui copil, îl vezi şi auzi din primele secunde ale vieţii sale, lucru care îţi rămâne în memorie pentru o lungă perioadă de timpDupă aceasta a urmat staţionarulConfortul interior nu îţi creează impresia te afli într-un spital, astfel timpul petrecut acolo nu te inhibă deloc, şi cel mai straniu este nu vroiam merg acasă, cum se întâmpla de obicei la spitalele de stat de unde fugeamÎn viaţă, trebuie tindem întotdeauna spre cel mai bun, dar oricum, grija medicilor şi asistentelor medicalesurprindeau tot mai mult şi mai mult.Vizite zilnice ale medicilor şi de câteva ori pe zi, grija faţă de sănătatea mea şi a copilului ... sunt calităţi despre care aş putea scrie cel puţin 5 pagini, începând cu medicii şi terminând cu personalul pentru curăţenieUimirea mea nu cunoştea limiteFără exagerare, sunt încântată de MedparkAceste impresii, le voi împărtăţi cu prietenii mei. De regulă, bărbaţii sunt mult mai reci la astfel de lucruri, dar chiar şi soţul meu de fiecare dată când venea în vizită, cu ochii larg deschişi se mira de grija lor atât faţă de pacient, cât ş faţă de vizitatori. Până şi mâncarea de acolo este foarte gustoasă,  acesta cred este unicul lucru negativ pentru acei care trebuie aibă grijă de figura lorImpresiile generale - un spital extraordinar, cu echipamente moderne şi cu cel mai bun personal din ţarăAcesta este locul care îţi oferă posibilitatea simţi naşterea unui copil este – o minunată sărbătoare şi o mare bucurieChiar şi mama s-a bucurat a devenit din nou bunică, la prima nepoţică fericirea a venit abia după un an, probabil aţi ghicit de ceVreau MULŢUMESC tuturor medicilor, asistentelor medicale şi în general întregului personal, SUNTEŢI CEI MAI BUNI – la sigurCeea ce doresc menţineţi la acelaşi nivel şi în viitorDragi mamici care încă nu v-aţi decis încă unde naşteţi, veniţi la Medpark, iar mămicilor care deja au ales Medpark le doresc succes şi multă sănătate copiilor voştri.

  Mulţumiri aparte dnei Tatiana Nichitina pentru încrederea totul va fi bine şi-a pentru noua viaţă dăruită )))

  PS: dacă sănătatea ne va permite, venim peste 2 ani după cel de-al treilea copil !!!

  Multă baftă, mămica Gabriela şi micuţa Soffia Velicico-Socolov.

  Iunie 2011

 • Mă bucur că am ales acest spital pentru a-mi aduce pe lume copilaşul

  Eu, Botnaru Liuba, am fost internată la spitalul „Medpark” în perioada 9-13 iunie 2011.

  Am rămas plăcut satisfăcută de condiţiile spitalului şi serviciile profesionale ale personalului. Aici, toţi sunt gata te ajute în orice moment.

  Vreau aduc sincere mulţumiri D-nei Nichitina Tatiana pentru profesionalismul şi serviciile de calitate pe care le oferă pacienţilor.

  Aici nu există atmosfera de spital, ci mai mult una de hotel, unde tot personalul face totul ca pacientul se simtă bine.

  Mă bucur că am ales acest spital pentru a-mi aduce pe lume copilaşul.

  13 iunie 2011

 • Vă mulţumesc din suflet pentru lucrul care îl faceţi şi, încă o dată Dumnezeu să Vă ajute şi să Vă păzească !!!

  Către colaboratorii Spitalului Medpark

  Eu, Tudor Căpăţîna, preşedinte al A.O. „Societatea Cernobîl din Moldova” aduc adânci mulţumiri colectivului de medici cardiochirurgi în frunte cu Doctorul în Medicină, conferenţiar Dl Aureliu Batrînac, pntru operaţia pe cord făcută mie, fără a fi oprită circulaţia sângelui, cu excelenţă şi cele mai bune rezultate.

  Dl Aureliu Batrînac are mâini de aur.

  Dumnealui este vestit în multe clinici din Italia, Germania şi alte ţări şi de foarte multe ori a fost invitat pentru a opera pacienţii care au nevoie de intervenţie pe cord. Dumnezeu îi dea sănătate lui şi întregului colectiv pe care îl conduce.

  Spitalul Medpark, care de câteva luni activează în Moldova, este o instituţie medicală cu adevărat europeană.

  Vă mulţumesc din suflet pentru lucrul care îl faceţi şi, încă o dată Dumnezeu să Vă ajute şi să Vă păzească.

  Preşedintele A.O. „Societatea Cernobîl din Moldova”

  Tudor Căpăţîna

  2 iunie 2011

 • Mulţumită colectivului formidabil de specialişti ai serviciului de maternitate am devenit mamicuţa unui bombonel de fetiţă

  Mulţumită colectivului formidabil de specialişti ai serviciului de maternitate am devenit mamicuţa unui bombonel de fetiţă.

  Metodele şi condiţiile la nivelul superior au favorizat o naştere naturală relativ uşoară, fapt care mă va determina ca la următoarea sarcină aleg echipa şi spitalul Dumneavoastră, Medpark.

  Familia Pascal este recunoscătoare de crearea condiţiilor de talie internaţională la noi în ţară, moment care a dus la axarea nemijlocită asupra naşterii şi copilaşului ce a venit pe lume, grijile adiacente fiind preluate de către personalul bine pregătit şi mereu la nivel în orice clipă.

  Datorită ghidării formidabile a D-nei Tatiana Nichitina actul de naştere a fost mai uşor şi undeva chiar plăcut. Posibilitatea de a fi din primele clipe cu copilaşul este cea mai plăcută şi ne-a ajutat de la început creăm o relaţie de dragoste şi încredere. Eveniment ce a fost realizat de către personalul spitalului, serviciul maternitate care ne-a venit în ajutor ori de câte ori a fost nevoie de a diminua teama de a întreprinde măsuri sau comportament incorect în legătură cu îngrijirea pruncului ori a mea personală.

  Condiţiile din cadrul spitalului şi cele din salon, în special, sunt la nivelul superior, fapt ce condiţionează afirmaţia precum preţul serviciilor achitat este demn de serviciile oferite pacientului.

  Noi, împreună cu micuţa Sofia, urăm prosperare, dezvoltare şi acoperirea, în totalitate a pieţei serviciilor medicale private din Republica Moldova.

  Mergeţi înainte cu paşi fermi şi fiţi cei mai buni dintre cei excelenţi !!!

  Noi ne-am externat 1 iunie 2011

  Alina Pascal

 • Datorită profesionalismului, atârnării tacticoase, îngăduinţei şi devotamentului am reuşit şă devenim părinţi fericiţi !!!

  vrea aduc cele mai sincere mulţumiri întregii echipe Medpark şi pentru serviciile medicale de maximă calitate, îndeosebi secţiei de maternitate. Datorită profesionalismului, atârnării tacticoase, îngăduinţei şi devotamentului am reuşit şă devenim părinţi fericiţi.

  Toţi trei aducem înalte plecăciuni, îndeosebi dnei Nichitina Tatiana, dnei Vilena Ghiţiu, dnei Virginia Josanu, dnei Galina Vladîca.

  Cu respect, familia Rozembac !!!

  01 iunie 2011

 • Vă sunt recunoscătoare pentru tot !!!

  Despre maternitatea din cadrul Spitalului Internaţional Medpark vreau spun tot ce este mai bun, eu sunt mulţumită absolut de tot şi nu am avut nici o experienţă negativă. O sa recomand, cu siguranţă clinica D-voastră tuturor prietenilor mei !!!

  sunt recunoscătoare pentru tot !!!

  1 iunie 2011

  Caraman Elena

 • Sincere mulţumiri pentru atârnarea angajaţilor şi acordarea atenţiei şi, în general, pentru întreaga atmosferă din spital

  Părerea mea, Botnaru Silvia, care am născut pe 25 mai 2011 o fetiţă aici la clinica privată Medpark, este ca spitalul este de nota 10, la nivel maxim de apreciat, începând cu medicii, personalul şi toţi angajaţii spitalului.

  Ambiajul şi atmosfera creată aici îţi redă o stare de reabilitare mult mai rapidă după naştere, din toate punctele de vedere, te simţi ca acasă, Medpark creîndu-ţi toate condiţiile necesare, inclusiv alimentaţia şi curăţenia care sunt foarte apreciabile.

  Sincere mulţumiri pentru atârnarea angajaţilor şi acordarea atenţiei şi, în general, pentru întreaga atmosferă din spital.

  Cu drag, mămica Botnaru Silvia

  fetiţa Indoitu Rebecca

  25 mai 2011

 • Aş dori să îmi exprim recunoştinţa faţă de tot personalul maternităţii de la Medpark

  dori  îmi exprim recunoştinţa faţă de tot personalul maternităţii de la Medpark.

  mulţumesc foarte multSpital de aşa nivel, în ziua de azicel mai bun din Moldova. Dacă ar fi  descriu în 3 cuvinte activitatea personalului şi a spitalului, în general, acestea ar fiprofesionalismcalitate şi mărinimie.
  mulţumim din nou de la Alisa şi părinţii eiFiţi sănătoşi şi fericiţi!

  15 mai 2011

 • Suntem recunoscători celor ce ne-au îngrijit la Medpark !!!

  Suntem nespus de recunoscători tuturor persoanelor ce ne-au ajutat şi ne-au îngrijit la "Medpark"!!!

  Aveti un nivel perfect de îngrijire a pacienţilor! !!!

  Vă mulţumim !

  Totul este la un nivel excepţional !!!

  Victoria Rocaciuc şi Tudor Besleaga

  10 mai 2011
 • Cu recunostinţă ne vom aduce aminte de şederea noastră la Medpark!

  Sunt foarte mulţumită că în Chişinău s-a deschis aşa clinică, ca Medpark, unde,din primele minute, te simţi confortabil, iar cel mai important, în siguranţă pentru naşterea copilului tău. Medpark dispune de o maternitate excelentă, echipată cu tehnologii de ultimă oră.

  Personalul medical este foarte atent, şi cel mai important – profesionişti. Îngrijirea post-natală este minunată atât pentru mamă, cât şi pentru copil
  Aş dori să mulţumesc dnei Tatiana Nichitin pentru micuţul nostru Vania !!!!! Foarte sensibilă, atentă, competentă în domeniul ei - obstetrică.

  Cu recunostinţă ne vom aduce aminte de şederea noastră la Medpark!
  Vă mulţumim tuturor!

  Maria Triteac
  06 mai 2011

 • Vă mulţumim mult pentru tot !!!

  Prin prezenţă, vă aducem la cunoştinţă mulţumirile noastre şi suntem bucurosi de deschiderea acestui centru. În deosebi multumim d-nei doctoriţe Nichitina T.V. pentru profesionalismul şi atenţia acordată pacienţilor. Totodată, mulţumim personalului centrului "Medpark", care este instruit la un nivel foarte înalt, foarte receptiv. Condiţiile corespund tuturor cerinţelor, după standarde europene, ceea ce crează satisfacţie pentru pacienţi !!!

  Vă mulţumim mult pentru tot !!!

  Familia Mîrza-Godlevschi !!!

  06 mai 2011

 • Unul dintre cele mai bune spitale pe care le-am văzut în viaţa mea şi posibil cel mai bun din oraşul Chişinău

  Unul dintre cele mai bune spitale pe care le-am văzut în viaţa mea şi posibil cel mai bun din oraşul Chişinău.

  Medicii şi asistentele medicale sunt niste profesionişti, cu o energie extrem de pozitivă ce face ca această instituţie să fie un loc prietenos şi agreabil. Apreciez foarte mult munca tuturor membrilor spitalului prevăzută în întregime de dragul sănătăţii dumneavoastră. Salonul este confortabil, fără acel "miros de spital"! Curat, curat, curat - cum este normal să fie pentru pacient. De la aer conditionat până la calorifer cu reglator al puterii, fără "probleme tehnice". Apa este întotdeauna caldă şi tot echipajul de aprovizionare face un lucru bun aici. Cu un nume de brand de aprovizionare din SUA (Ecolap) nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la nimic.
  Per ansamblu, aş dori să dau nota 10+ pentru o instituţie cu condiţii bune, deservire bună şi personal calificat.
  Mare plus pentru cetăţenii străini, majoritatea personalului este capabil să comunice în limba engleză, nu este nevoie să vă faceţi griji cu privire la comunicare. Chiar şi când vine vorba de achitarea serviciilor, nu sunt motive de îngrijorare. Este o instituţie care acceptă carduri de credit în cazul în care este necesar de achitat o sumă mare de bani.
  Din nou, un spital de 5 stele în oraş care ne-a produs o deosebită plăcere!

  Hao Wang
  Gherman Victoria-Wang
  Alexander Wang

  Din Statele Unite ale Americii

  04 Mai 2011 - 10 Mai 2011

 • Am vizitat 122 de ţări şi spitalul d-voastră este cel mai bun !!!

  Feedback

  John Hurley

  3 Mai 2011

  Am vizitat 122 de ţări şi spitalul d-voastră este cel mai bun !!!

  Nici un spital din oraşul meu originar din SUA nu se poate compara cu spitalul d-voastră superb.

  Spitalul d-voastră este cel mai bun din următoarele motive:

  1. foarte profesional

  2. cea mai bună deservire a pacientului

  3. cel mai prietenos personal. Toată lumea zambeste !!!

  4. cel mai curat spital pe care l-am văzut vreodată !!!

  5. fiecare salon are frigider propriu! Şi la fel şi BBC

  6. toaleta este de cel mai înalt nivel !!!

  7. Amabilul Manager General vizitează pacienţii! Acest lucru niciodata nu s-a întamplat în SUA.

  8. Cunostinţe bune a limbii engleze de către personalul spitalului

 • Aici lucrează cei mai calificaţi şi profesionişti medici, a căror scop este unul singur - de a-i ajuta pe cei ce vin la Medpark şi au nevoie de ajutor

  Spitalul Internaţional Medpark este cel mai mare spital privat, multidisciplinar din Moldova. Fiind pacienta acestui spital, dori să-mi exprim mulţumiri faţă de întreg personalul spitalului pentru profesionalismul, experienţa, receptivitatea şi blândeţea lor. În acest spital întreg personalul, începând cu personalul de la recepţie şi terminând cu personalul medical junior, este foarte prietenos şi amabil. Aici lucrează cei mai calificaţi şi profesionişti medici, a căror scop este unul singur - de a-i ajuta pe cei ce vin la Medpark şi au nevoie de ajutor. Şi la drept vorbind, sunt foarte buni la asta! Pentru aceasta merită un mare şi sincer mulţumesc!

  Aliona Gaidarji

  23.04.2011

 • Vă mulţumim pentru atenţie, grijă, responsabilitate şi acurateţe.

  Vreau să-mi exprim cele mai sincere mulţumiri şi recunoştinţa faţă de tot personalul secţiei de maternitate a Spitalului Internaţional Medpark.

  Vă mulţumim pentru atenţie, grijă, responsabilitate şi acurateţe.

  Ţin neapărat să menţionez despre curăţenia ideală, confortul şi comodităţile camerelor individuale, care dispun de tot ce este nevoie pentru mamă şi copilul ei: duş, frigider, televizor cu plasmă, şi cel mai important - pat ultramodern, cu schimbare de poziţie (4 nivele, care sunt controlate cu ajutorul unei telecomenzi) - lucru foarte util pentru hrănirea copilului!

  Mulţumiri aparte medicului obstetrician-ginecolog Tatiana Nichitina, profesionalismul şi calificările căreia se combină perfect cu tandreţea şi bunătatea ei uimitoare. În ciuda tuturor temerilor şi anxietăţii înainte de naştere, cu acest medic m-am simţit confortabil şi în siguranţă.

  Desigur, nu trebuie omise nici echipamentele medicale moderne din sala de naştere, echipamente care corespund standardelor internaţionale şi care, la acest moment, nu se găsesc nicăieri în Moldova.

  Sincere mulţumiri spitalului Medpark, întreg personalului şi celor ce au fondat aşa centru medical în Moldova.

  Nina şi Uliana Tomailî

  22 aprilie 2011

 • Intervenţie chirurgicală complicată la cord

  Mă numesc Andrei Maşnic, 55 ani, medic-stomatolog.

  În spitalul Medpark am suportat o intervenţie chirurgicală complicată la cord.

  Dificultatea diagnozei m-a făcut să mă adresez la multe clinici din străinătate – România, Austria, Israel – de unde am primit refuzuri elegante...
  Intervenţia realizată aici de echipa de medici în frunte cu d-ul Aurel Batrînac mi-a oferit şansa de a mă bucura de viaţă alături de oamenii dragi şi speranţa de a reveni la profesia iubită.

  Ca profesionist, ce activez în domeniul medical de peste 30 ani, mi-i cunoscută sintagma (încă din anii studenţiei), conform căreia lucrătorii medicali se împart în trei categorii: din întîmplare, buni profesionişti şi de la Dumnezeu. Remarc cu toată responsabilitatea, că calitatea difinitorie a personalului este profesionalismul, iar printre medici sunt şi din cei de la Dumnezeu.

  Simbioza dintre profesionalismul menţionat mai sus, tehnologia modernă, condiţiile civilizate, responsabilitatea sporită faţă de viaţa pacienţilor este cheia succesului acestei instituţii.

  Stimaţi colegi!
  Mi-aţi oferit posibilitatea de a lumina altora în continuare.
  Vă doresc multă energie spirituală, fizică, intelectuală pentru ca să ardeţi în continuare, dăruind lumină celor ce au nevoie.
   

  Cu respect, doctorul A.Maşnic
  14.04.2011

 • De asemenea m-a impresionat şi ataşamentul personalului medical faţă de asigurarea bunăstării şi confortului pacientului

  Locuind în Dubai pentru mai mulţi ani şi ţinând cont de standardele internationale şi facilităţi disponibile, aveam planificată naşterea primului nostru copil acolo. Auzind de la un prieten despre Medpark am hotărât împreună cu soţul să vizităm spitalul şi, ulterior, după un tur personal am văzut ce condiţii are de oferit Medpark.

  Sunt bucuroasă să scriu că după ce am experimentat naşterea copilului nostru la data de 12/04/2011 şi stând pentru 5 zile în spital, am făcut o alegere bună.

  Toţi angajaţii spitalului (recepţia şi personalul medical) a fost primitor, prietenos. Experienţa (know-how) medicilor şi a personalul de sprijin a fost foarte evidentă.

  Tehnologiile de care dispune spitalul corespund standardelor internaţionale. Disponibilitatea/accesibilitatea specialiştilor la orice oră în timpul zilei/nopţii a fost impresionantă (serviciu nonstop). De asemenea m-a impresionat şi ataşamentul personalului medical faţă de asigurarea bunăstării şi confortului pacientului, nemaivorbind de curăţenia în spital (în salon se făcea curat de 3 ori pe zi).

  Trăind în străinătate de atâţia ani, eu şi soţul meu am avut experienţe neplăcute când am cunoscut facilităţile pe care le oferă instituţiile medicale din Moldova. Cu toate acestea, după această experienţă de neuitat la Medpark, sunt foarte recunoscătoare şi am amintiri fericite pe care să le împărtăşesc cu copilul meu.

  Rodica Chiroşca şi Jovitson Muthiah

 • Vă mulţumim mult pentru serviciile acordate din partea lui Iurie, a Cristinei şi a prinţesei noastre nou-născute Melisa

  Sugestiile mele personale cât şi ale soţului meu faţă de serviciile oferite de spitalul Medpark sunt cele mai POZITIVE, de nota 10!!!

  Atât personalul, cât şi atmosfera creată în interiorul spitalului este foarte plăcută, redând o atmosferă ca în propria casă.

  În timpul travaliului precum şi în perioada de lăuzie am fost absolut satisfăcută.

  mulţumim mult pentru serviciile acordate din partea lui Iurie, a Cristinei şi a prinţesei noastre nou-născute Melisa.

  Raevschii Cristina

  11 aprilie 2011

 • Mulţumesc tuturor că mi-au fost alături în cele mai frumoase zile ale vieţii mele.

  Mă numesc Moraru Nadejda, sunt o clientă foarte mulţumită de toate condiţiile oferite din cadrul Spitalului Medpark. Mulţumesc tuturor medicilor, asistentelor că mi-au fost alături mereu, cu cea mai mare grijă, atenţie, amabilitate în cele mai frumoase zile ale vieţii mele.

  Dacă aş întoarce timpul, aş proceda la fel fără nici un regret.

  9 aprilie 2011

 • Cu apreciere şi recunoştinţă, fericiţii părinţi ai lui Constantin

  Fiecare femeie doreşte să aibă o naştere cât mai uşoară şi fără complicaţii. Cel de-al doilea copil a avut norocul să se nască la Medpark, în condiţii la care poţi doar să visezi. Informaţiile despre instituţia dată pot fi găsite şi pe Internet. Aşa că o să-mi împart impresiile personale, ca să zic aşa "privind din interior".

  În primul rând trebuie să acordăm meritul cuvenit personalului care lucrează aici. Cum spune un proverb celebru, "nu locul face omul...», putem spune cu certitudine că aceste persoane reprezintă principalul decor al Spitalului Medpark – dedicat muncii, receptiv, sensibil, profesionalismul căruia se combină cu caldură.

  În al doilea rând, existenţa unor echipamente moderne, în spital, care vorbeşte din nou în favoarea personalului, deoarece lucrul cu aşa echipamente necesită cunoştinţe de specialitate.

  În al treilea rând condiţii excelente de şedere împreună cu cel apropiat pe toată perioada de spitalizare, începând cu saloane confortabile, supraveghere 24 ore şi terminând cu alimentaţia, ceea ce ne-a permis mie şi copilului să ne simţim confortabil şi în siguranţă.

  Putem continua într-una vorbind despre experienţele şi emoţiile pozitive, dar de un lucru suntem siguri – atât eu cât şi soţul meu suntem mulţumiţi că am ajuns aici.

  Cu apreciere şi recunoştinţă, fericiţii părinţi ai lui Constantin.

  Oraşul Tiraspol

  3 aprilie 2011

  Anna Melniciuk

 • Comoara mea are acum două săptămâni, suntem sănătoşi şi fericiţi! Tuturor - succese şi naştere cât mai uşoară!

  Sincer vorbind, aveam de gând nasc în Moscova. Decizia a fost rezonabilă, deoarece după cunoaşterea maternităţilor din Moldova, am rămas îngrozită. Nici pentru un moment nu am pus la îndoială profesionalismul medicilor nostri: la fel ca şi celorlalţi mi-a fost recomandat un adevărat profesional. Dar condiţiileLasă de doritŞi o spun cu blândeţe, nu satisfac aşteptărilor mele, dar ţinând cont e primul meu copil, pentru mine a fost foarte important ca el se nască în condiţii excelente. Acum o lună, am aflat de existenţa Spitalului "Medpark", şi fără a sta pe gânduri de două ori, am mers cu mama cunosc spitalul. Sincer, am mers la această clinică din pură curiozitate: nu credeam în Moldova există servicii la nivel VIP pentru femeile însărcinate. Dar peste o jumătate de oră decizia a fost una: o nasc acasă şi anume la acest Spital. Nu o vorbesc despre condiţiile din maternitate şi saloane: oricine poate merge se asigure şi în Moldova avem un spital pentru cei cărora le pasă de siguranţa absolută a copilului şi a mameiCondiţii de lux: mese confortabile pentru naştere, salon de o singură persoană cu "plasma", Internet, duş/toaletă separat. S-a ţinut cont de toate, chiar şi butonul pentru chemarea medicului există în baie.

  Vreau să-mi exprim recunoştinţa, respectul şi admiraţia faţă de Tatiana Nikitin, şef al departamentului de maternitate. Doamna Nikitin este un medic bun, atent şi cu simţul umorului. Deasemenea, cuvinte de recunoştinţă şi neonatologului Mihai Stratulat, întotdeauna calm şi zâmbitor. Întotdeauna se purtau atent cu mine şi copilul meu. L-au întâlnit pe cel mic cu zâmbet şi căldură!

  Sunt recunoscătoare şi personalului medical care a lucrat minunat (deşi sună un pic egoist) întru beneficiul meu şi al copilului meu. Mediul, atitudinea şi atenţia cu care am fost trataţi, merită mult mai mult decât un simplu "mulţumesc".

  doresc fericire, sănătate, şi cit mai mult de lucru! Fetelor, am avut încredere în medicii de la "Medpark" şi nu regret acest fapt nici pentru o secundă! Comoara mea are acum două săptămâni, suntem sănătoşi şi fericiţi! Tuturor - succese şi naştere cât mai uşoară!

  Olesea Prodan

  1 aprilie 2011

 • Sunt foarte recunoscătoare echipei Medpark pentru tot ce-au făcut pe parcursul şederii noastre în maternitate.

  Naşterea la Medpark a fost o experienţă inedită pentru Republica Moldova. Este varianta ideală de a naşte pentru mămicile care apreciază profesionalismul, obiectivitatea şi dedicaţia personalului medical. Eu fiind la prima naştere şi având o intervenţie mai complicată am apreciat, în mod special, comfortul psihologic şi moral din partea echipei medicale pe care l-am avut datorită Spitalului Internaţional Medpark.

  Posibilitatea de a naşte într-o instituţie medicală privată în condiţiile Republicii Moldova este cu adevărat o mare bucurie pentru viitorii părinţi.

  Sunt foarte recunoscătoare echipei Medpark pentru tot ce-au făcut pe parcursul şederii noastre în maternitate.

  Cu mult drag de la Teo pentru toată echipa care a avut grijă de mine.

  Vă mulţumesc !

  30 martie 2011

  Virginia şi Victor Revenco

 • Naşterea fiului nostru a fost cel mai frumos eveniment din viaţa noastră ...

  Mulţumim foarte mult întregii echipe a maternităţii din cadrul Spitalului Internaţional Medpark, alături de care naşterea fiului nostru a fost cel mai frumos eveniment din viaţa noastră.

  În mod special, dorim mulţumim dnei Tatiana Nichitin şi moaşei Elena Cazacu, profesionalismul cărora ne-a oferit posibilitatea ne bucurăm din plin de această experienţă.

  Cu cele mai mari recunoştinţe, fericiţii părinţi ai haiducului Răzvan-Alexandru.