Centrului de Fertilizare în Vitro a Spitalulul Internaţional Medpark a organizat „Ziua Uşilor Deschise” în mun. Comrat.

Centrului de Fertilizare în Vitro a Spitalulul Internaţional Medpark a organizat „Ziua Uşilor Deschise” în mun. Comrat.

29 March, 2014

Sâmbătă, 29 martie 2014, echipa Centrului de Fertilizare în Vitro a Spitalulul Internaţional Medpark a organizat „Ziua Uşilor Deschise” în mun. Comrat. 

Evenimentul a fost dedicat tratamentului infertilităţiiprin metoda Fertilizării In Vitro. După seminar, specialiştii Centrului FIV şi al Sănătăţii Femeii Medpark au răspuns la întrebările participanţilor, iar în cadrul unei loterii a avut loc extragerea certificatului, câștigătorii căruia vor beneficia gratuit de un ciclu de tratament FIV. Fericiţii câştigători au fost familia Buzadji, iar restul cuplurilor participante au primit câte 10% reduceri pentru tratamentul infertilităţii prin metoda FIV.

Fertilizarea In Vitro (FIV) reprezintă cea mai efectivă metodă în tratarea infertilităţii. Centrul FIV şi al Sănătăţii Femeii Medpark oferă cele mai moderne metode de tratament. Sloganul echipei Medpark este: „Cu un pas mai aproape de visul tău”, iar scopul nostru este de a oferi servicii de calitate la cel mai înalt nivel, având grijă ca visul fiecărui pacient şi anume - cel de a deveni părinţi, să devină realitate!

Alte noutăți