Conducerea Medpark

Conducerea Medpark

Olga Şchiopu -  Director General Medpark

"Dragii noştri,

Înainte de toate vrem să vă mulţumim pentru că alegeţi serviciile Medpark, numărul celor care ne trec pragul de la an la an fiind în continuă creştere. Acest lucru ne confirmă încă odată faptul că suntem pe drumul cel bun şi că toate acţiunile pe care le-am întreprins pentru extinderea şi îmbunătățirea continuă a serviciilor noastre în toată această perioadă au fost de bun augur.

Am investit în oameni şi în dezvoltarea acestora, am investit în echipamente de ultimă generaţie, am investit în mecanisme de autoevaluare şi nu în ultimul rând în dotări care să asigure confortul şi siguranţa pacientului. Toate aceste demersuri ne-au ajutat să construim un sistem integrat care să ofere fiecăruia dintre dvs toate serviciile de care aveţi nevoie, atât în regim normal cât şi în regim de urgenţă: de la consultaţii şi investigaţii imagistice şi de laborator, necesare pentru stabilirea unui diagnostic, până la tratamente chirurgicale complexe necesare pentru vindecare. Aşa am reuşit să devenim furnizorul nr. 1 în medicina privată din Moldova. 

Privind în perspectivă, viziunea noastră este de a depăși granițele Republicii Moldova și de a plasa Spitalul Internaţional Medpark printre liderii europeni în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale oferite, având la baza activității noastre 2 caracteristici importante: diagnosticarea și tratamentul calitativ al unei palete largi de afecțiuni în condiții de maximă siguranță pentru pacient.

Vă promitem că şi în continuare vom depune toate eforturile pentru a satisface nevoile fiecăruia dintre dvs în materie de profesionalism, calitate şi siguranţa actului medical."

Aureliu Batrînac - Director Medical Medpark,  chirurg cardiovascular, doctor în științe medicale, conferențiar univeristar, conferențiar cercetător​

Spitalul Medpark a fost inaugurat în anul 2011, iar astăzi ne mândrim deja cu o echipă de peste 200 de medici, profesori, conferenţiari și doctori în ştiinţe medicale. Fiind primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară, Medpark oferă acum peste 2800 de servicii pentru sănătatea Dvs. și a familiei Dvs. și tratează anual peste 70.000 de pacienţi. Iar tot ceea ce facem este din respect pentru viață, cu dragoste pentru oameni. 

Marea realizare a echipei noastre este crearea centrelor medicale de excelență, dintre care 4 – unice în domeniul privat sau chiar în întregul sistem medical național, și anume:

Acestea fortifică în mod constant statutul de lider al Medpark, contribuind atât la dezvoltarea instituției, cât și la accesarea de către cetățeni a serviciilor medicale de calitate, la standarde internaționale, aici, acasă.