La Medpark copiii sunt gata pentru școală sau grădiniță într-o singură zi!

La Medpark copiii sunt gata pentru școală sau grădiniță într-o singură zi!

27 July, 2014

Spitalul Internațional Medpark a lansat Controlul profilactic „Clasa întâi”, conceput special pentru copiii care la 1 septembrie vor deveni elevi și Controlul profilactic „Preșcolar”, destinat copiilor care vor merge pentru prima dată la grădiniță.

Controalele includ testele prevăzute de legislație la înrolarea în instituțiile școlare sau preșcolare, de la analiza generală a sângelui, până la consultațiile specialiștilor recomandați, pentru a asigura sănătatea copilului dvs. și a colegilor săi.

7 motive pentru a alege Medpark:

  • economisiţi circa 20% din costul total al testelor medicale incluse, alegând pachetul complet de servicii;
  • examenul medical se desfășoară rapid, fără așteptare și fără cozi, iar rezultatele le primiți în aceeași zi;
  • copilul este consultat de către cei mai buni medici Medpark, cu o vastă experiență și studii peste hotare;
  • analizele sunt efectuate în cel mai performant laborator din țară, exactitatea căruia este testată lunar în Canada;
  • fluxul continuu de aer sterilizat reduce la 0 riscul de a contracta infecţii virale sau bacteriene în mediul spitalicesc;
  • procedurile se desfășoară conform celor mai recente protocoale medicale internaționale;
  • siguranța actului medical este garantată de acreditarea internațională JCI a Spitalului Multidisciplinar Medpark.

Fiind un spital multidisciplinar, Medpark dispune și de o secție de Pediatrie, care este deservită de un personal cu înaltă calificare și deține infrastructura necesară pentru evaluarea și monitorizarea continuă și completă a sănătății copilului.

Pentru programare la un control profilactic „Clasa întâi” sau „Preșcolar” apelați: 022 400040.

Despre Spitalul Internaţional Medpark

Spitalul Internaţional Medpark a fost inaugurat în Republica Moldova în anul 2011, fiind primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară.

Conceput ca un centru de excelenţă, Medpark dispune de săli de operaţie şi rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinică şi departament de imagistică care oferă servicii medicale de top precum: rezonanţă magnetică, tomografie computerizată, angiografie digitală, osteodensitometrie, radiologie şi mamografie, endoscopie,ecografie şi ultrasonografie de înaltă rezoluţie.

Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale, egale cu cele ale instituţiilor medicale lideri pe piaţa internaţională. Graţie unei infrastructuri moderne şi a unei echipe înalt calificate ce monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, serviciile oferite la Medpark garantează siguranţa şi satisfacţia pacienţilor.

Alte noutăți