Etapele tratamentului

Etapele tratamentului

ETAPELE TRATAMENTULUI MEDICAL ÎN MOLDOVA, EUROPA DE EST

Tratamentul pacienților din străinătare în Spitalul Internațional Medpark din Moldova este organizat de către personalul Departamentului Turism Medical. Pregătirea programului de tratament începe înainte de sosirea pacientului în Molodva și este urmat pas cu pas, pentru a garanta un rezultat excelent în cel mai scurt timp posibil. Un asistent personal din departamentul nostru este responsabil pentru organizarea călătoriei, a pregătirilor necesare și a tuturor aspectelor care țin de stabilirea diagnosticului și tratamentul în Moldova.

 

Etapele tratamentului în Spitalul Internațional Medpark

Etapa preliminară

Toate consultațiile, investigațiile și alte proceduri medicale sunt programate în funcție de informația medicală primită de la pacient, înainte ca acesta să ajungă în Moldova:

 • Acumulăm toate informațiile medicale necesare, inclusiv rezultatele examinărilor tehnice și de laborator efectuate la locul de reședință al pacientului, precum și toate rapoartele medicale și fișele de externare ale acestuia. De asemenea, avem nevoie de o copie a pașaportului pacientului, pentru a confirma datele lui personale.
 • Informația medicală obținută este transferată consultantului medical din Spitalul Internațional Medpark, pentru a decide asupra unui program medical de diagnosticare și tratament. 
 • Pacientul este informat de către asistentul personal cu privire la programul recomandat.
 • Planificăm consultațiile medicale, analizele și procedurile medicale necesare. După confirmarea perioadelor, personalul din Departamentul Turism Medical aranjează rezervarea biletelor de avion și a hotelului, întâlnirea și preluarea de la aeroport și alte servicii necesare de transport. Pacientul primește o invitație oficială pentru tratament în Moldova, care include toate datele de contact ale spitalului privat Medpark și ale asistentului personal.

Sosirea în Moldova

 • Un angajat al Departamentului Turism Medical al Spitalului Internațional Medpark organizează întâlnirea pacientului la aeroport și transportarea acestuia la hotel sau la spital, pentru internare.
 • În ziua sosirii, asistentul personal va discuta cu pacientul programul de diagnosticare și tratament.
 • Asistentul personal va stabili toate consultațiile și investigațiile, având grijă ca programul acestora să corespundă cu starea de sănătate a pacientului și dorințele sale, pentru a optimiza timpul de aflare a pacientului în țară.
 • Asistentul personal din cadrul Spitalului Internațional Medpark va avea grijă să adapteze programul de diagnosticare și tratament în funcție de rezultatele examinărilor și consultațiilor medicale. În acest moment vor fi stabilite prețul final și durata totală de ședere în țară.

Pe tot parcursul diagnosticării și tratamentului în Moldova, pacientul va fi însoțit de o persoană vorbitoare de limbă engleză, care va facilita interacțiunea pacientului cu personalul medical.

Încheierea programului

 • Asistentul personal va pregăti un raport final cu privire la procedurile de diagnosticare și tratamentele efectuate de pacient.
 • Pacientul va primi rapoartele medicale, rezultatele investigațiilor și recomandări complete pentru tratamentul ulterior.
 • Angajații Departamentului Turism Medical vor oferi pacientului asistență pentru perioada de externare și monitorizare.

În atenția pacienților care vin la Spitalul Internațional Medpark pentru tratament 

 • Departamentul Turism Medical al Spitalului Internațional Medpark face tot posibilul pentru a asigura servicii de cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, atunci când o persoană decide să meargă pentru tratament în afara țării, trebuie să fie conștientă de următoarele:
 • Programul preliminar de diagnosticare și tratament poate varia esențial, în funcție de rezultatele examinărilor și consultațiilor realizate în spital.
 • Schimbările în programul de tratament în Moldova pot influența durata de ședere în țară și costul serviciilor medicale.
 • Prețul final al tratamentului poate fi aflat după ce pacientul va efectua toate consultațiile și examinările medicale planificate.

Personalul Departamentului Turism Medical se află la dispoziția pacienților de peste hotare pentru orice întrebări și clarificări.