Programare și achitare online

Programare și achitare online

FĂ O PROGRAMARE ȘI ACHITĂ ONLINE

Aici poți face independent o programare la medicul ales şi să achiți consultația în avans cu cardul bancar. De asemenea, poți depune un avans în contul tău sau a persoanelor apropiate.

Programarea și achitarea în avans poate fi efectuată doar în contul unui client Medpark (care este deja înregistrat în sistemul informațional al spitalului) prin introducerea codului personal (IDNP).

Plățile pot fi efectuate în numele oricărui client Medpark și este responsabilitatea persoanei care a efectuat transferul privind corectitudinea şi intenţia transferului. 

Atenţie! Ar putea exista probleme de lansare a aplicației dacă computerul are setată blocarea de pop-up. Ghidul pentru deblocarea pop-up poate fi accesat AICI.

Dacă întâmpini dificultăți la lansarea pentru prima dată a aplicației, ne poți contacta pentru suport la 022 40 00 40 (disponibil 24/24). ​

BONUS! Reducere 5% la achitarea online a consultației! 

Termenii și condițiile generale de utilizare

 

Dacă nu sunteţi client Medpark, vă rugăm să utilizaţi pentru prima data metodele tradiţionale de programare, de mai jos.​

 

FĂ O PROGRAMARE PRIN TELEFON

Tel.: +373 22 40 00 40 (disponibil 24/7)

 

SOLICITĂ O PROGRAMARE ONLINE

Serviciu disponibil pentru toți clienții Medpark. Completați formularul de mai jos și reprezentanții Recepție Medpark vă vor contacta pentru a efectua programarea. 

1 + 3 =