„Go4Sport” la Medpark, controlul medical complet pentru oamenii activi

„Go4Sport” la Medpark, controlul medical complet pentru oamenii activi

28 July, 2014

Îți place sportul și îl practici cu drag? Cu gândul la tine, specialiștii Spitalului Internațional Medpark au creat controalele medicale speciale „Go4Sport Men” și „Go4Sport Women”, cu rezultatele în aceeași zi. Acum poți faci sport de performanță sau te bucuri de hobby-ul tău sportiv, știind exact ești bine și organismul tău este gata pentru orice provocare.

Serviciile incluse în chek-up-urile „Go4Sport” oferite de Medpark au fost selectate minuțios, în conformitate cu standardele medicale internaționale de profilaxie și diagnosticare. Pachetele includ de la testele specifice și analizele detaliate, realizate în cel mai performant laborator din țară, până la consultațiile medicilor de o înaltă calificare, care sunt mereu la curent cu ultimele inovații în medicina sportivă.

Rezultatele controlului sunt analizate de o echipă de medici specialiști, ceea ce permite calcularea probabilității dezvoltării oricăror tipuri de patologii. În plus, vei afla care este rezistența ta la efort, cum suportă organismul situațiile de stress, dar și care este nivelul de adaptare a sistemelor și organelor la un mod de viață activ.

Chiar dacă te consideri sănătos, controlul medical complet „Go4Sport”, efectuat la Medpark în doar câteva ore, te va ajuta să excluzi riscurile pentru sănătate, să preîntâmpini evoluția unor posibile patologii și sa le tratezi pe cele care sunt în stadiu incipient, înainte ca ele să-ți amenințe stilul de viață sau cariera sportivă.

Pentru programare la un control medical complet „Go4Sport Men” sau „Go4Sport Women” apelează: 022 400040.

 

Alte noutăți