Health journal - IVF

Health journal - IVF

Pentru realizarea oricăror proceduri invazive sau intervenții chirurgicale, este necesară efectuarea anesteziei. Astfel, pacientului îi pot apărea diverse întrebări: cum se efectuează procedura, ce va simţi etc. 

Inima este înșelătoare

Fertilitatea se schimbă odată cu vârstaEste evident că după menopauză, femeile nu mai sunt capabile să rămână însarcinate.

Cum pot determina dacă am greutatea optimă pentru a deveni însărcinată?

Chiar dacă problemele legate de fertilitatea sunt stresante, nu există nici o dovadă  stresul cauzează infertilitate.

Practic toate studiile științifice susțin concluzia că fumatul are un impact negativ asupra fertilității.

Disfuncțiile sexuale se întâlnesc destul de frecvent: 43% din femei și 31% din bărbați raportează cel puțin un simptom.

Pentru cuplurile care se confruntă cu probleme de infertilitate, prima întâlnire cu medicul ginecolog se desfășoară  într-un mediu cât se poate de confortabil.

Cauzele infertilității feminine și masculine pot fi diverse. În urma unui control de rigoare pot fi stabilite căile cele mai efective de tratament.

 

Termenul de “Infertilitate” este folosit, în general, pentru cuplurile care nu reușesc să conceapă după un an de contact sexual neprotejat. “Sterilitatea” este un termen utilizat pentru cuplurile care nu au nicio șansă de a avea copii.

Raport bazat pe Standardele și Parametrii practici ai Comitetului Societății Americane a Anesteziștilor (ASA)

Artroscopia este o procedură chirurgicală ce presupune vizualizarea articulației utilizându-se o cameră mică. 

Deformarea piciorului – hallux valgus, sau „monturi” se întâlneşte la peste 70 % din femei şi 10 % din bărbaţi. 

Inima omului este prevăzută să funcţioneze mai mult de 120 de ani. Dar modul nesănătos de viaţă o forţează să pompeze sânge în regim de epuizare

Adresarea timpurie a pacientului la medicul ortoped- traumatolog asigură tratarea mai calitativă a urmărilor accidentărilor 

Știaţi că prima angioplastie cu anestezie locală, procedură de reparare a vaselor blocate ale inimii fără bisturiu, a fos tefectuată pentru prima data în anul 1977, în Elveţia?

Când vorbim despre cauze de deces, cancerul este primul răspuns la care ne gândim. Cu toate acestea, bolile cardiovasculare sunt cele care determină cea mai mare rată a mortalității.