Iulie – luna sănătăţii femeii la Medpark

Iulie – luna sănătăţii femeii la Medpark

1 July, 2015

În luna iulie, la Medpark aveţi 50% reducere pentru mamografie, ultrasonografie glanda mamară şi osteodensitometrie.

Spitalul Internaţional Medpark a lansat o campanie de sensibilizare a femeilor privind necesitatea efectuării controalelor profilactice regulate. Unele dintre cele mai frecvente riscuri asupra sănătăţii femeii sunt cancerul de sân şi osteoporoza. Pentru depistarea acestora, doar în luna iulie toate femeile beneficiază de 50% reducere pentru mamografie, ultrasonografie glanda mamară şi osteodensitometrie.
 
Cancerul mamar este al doilea cel mai frecvent tip de cancer în Republica Moldova. Boala este asimptomatică, iar riscul apariţiei creşte  odată cu înaintarea în vârstă (în special după 40 de ani). Controalele profilactice regulate, precum ultrasonografia glandei mamare (până la 40 de ani) şi mamografia (după 40 de ani), pot creşte semnificativ rata de vindecare. Majoritatea pacientelor din Republica Moldova, însă, se adresează prea târziu la medic, când tratarea este mai dificilă sau ineficientă.
 
Un alt risc cu care se confruntă femeile este riscul de osteoporoză, care, la fel, creşte odată cu vârsta. Scăderea densităţii oaselor, dacă nu este prevenită la timp, poate duce la fracturi, dureri de spate sau schimbarea posturii. Osteodensitometria este investigaţia imagistică folosită pentru diagnosticul osteoporozei. Aceasta se recomandă tuturor femeilor aflate la menopauză, precum şi celor cu factori de risc pentru osteoporoză. 
 
Spitalul Internaţional Medpark este primul spital privat din Republica Moldova, care vă oferă întreaga gamă de investigaţii medicale în propriile sale cabinete şi laboratoare performante. Departamentul de Diagnostic este dotat cu cele mai avansate tehnologii, care permit diagnosticarea corectă a unei game largi de maladii. Echipamentele performante utilizate la Medpark asigură rezultate de înaltă precizie, în termeni rapizi şi cu maxim confort.
 
Programează-te acum la (+373) 22  40 00 40. Ai grijă de sănătatea ta!
 
* Reducerile nu sunt valabile în regim de urgenţă şi în afara orelor de lucru ale policlinicii.

Alte noutăți