La Tiraspol a avut loc „Ziua Uşilor Deschise”

La Tiraspol a avut loc „Ziua Uşilor Deschise”

29 November, 2014

La data de 29 noiembrie 2014, Spitalulul Internaţional Medpark, susţinut de Centrul Medical Medin, a organizat „Ziua Uşilor Deschise” în orașul Tiraspol. 

Evenimentul a fost dedicat tratamentului infertilităţii prin metoda Fertilizării In Vitro. Infertilitatea este o problemă care afectează 15-20% din cupluri, adică 1 din 6-7 cupluri nu poate concepe pe cale naturală şi are nevoie de ajutor medical specializat.

Despre problema cuplurilor infertile a vorbit medicul Diana Al Faraj – specialist în Obstetrică şi Ginecologie, membru al Societăţii de Obstretică şi Ginecologie din Siria, și prof. dr. Sedat Kadanali, vicepreşedintele Societăţii de Medicină Reproductivă din Turcia. În cadrul seminarului au fost abordate detaliat subiectele de interes pentru public: etapele tratamentului FIV, influența endometriozei asupra infertilității, cauzele infertilităţii şi metodele de tratament.                                

După seminar, specialiştii Centrului FIV şi al Sănătăţii Femeii Medpark au răspuns la întrebări şi au desfășurat o tombolă pentru cei 220 de participanți. Câștigătorii, soții Șmolenco, au primit 1 certificat care le oferă dreptul de a beneficia gratuit de un ciclu de tratament FIV. Restul cuplurilor participante au primit 10% reducere pentru tratamentul infertilităţii prin metoda FIV.             

Centrul FIV şi al Sănătăţii Femeii Medpark oferă cele mai moderne metode de tratament, iar Fertilizarea In Vitro (FIV) și-a demonstrat eficiența în tratarea infertilităţii. Sloganul echipei noastre este „Cu un pas mai aproape de visul tău”, iar scopul nostru este de a oferi servicii la cel mai înalt nivel, având grijă ca visul fiecărui pacient, şi anume cel de a deveni părinte, să devină realitate!

Alte noutăți