Medpark – soluţia pentru sănătatea copilului tău

Medpark – soluţia pentru sănătatea copilului tău

28 November, 2014

Spitalul Internaţional Medpark, furnizorul numărul 1 de sănătate pentru copilul tău, și-a împărtăşit experienţa cu circa 350 de părinţi, profesori, psihologi şi medici.

S-a întâmplat în cadrul celui mai mare eveniment de parenting al anului -„Dezvoltarea emoțională și beneficiile educației pozitive”, desfăşurat la Chişinău în parteneriat cu Medpark.Invitatul special al conferinţei a fost Irina Petrea (numită şi Supernanny de România), un specialist de excepţie în domeniul psihologiei, care le-a vorbit participanţilor despre inteligenţa emoţională a copiilor.Alături de psihologul invitat, experţii de la Medpark au captat atenția publicului cu informații importante despre sănătatea copiilor.

Liliana Vișnevschi-Rusnac, pediatru Medpark: „Le-am vorbit participanţilor despre stările psihomatice la copii, tulburări care afectează atitudinea şi comportamentul copilului. Este foarte important să ştim cum să ne creştem copiii sănătoşi şi să primim ajutorul necesar în timp util. La Medpark, echipa de profesionişti înţelege profund necesităţile psihologice ale copiilor şi le asigură celor mici o experienţă medicală confortabilă şi fără stres, în secţia de Pediatrie a spitalului”.

Medpark este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale private în domeniul pediatriei din ţara noastră. Instituţia dispune de echipamente şi dotări de ultimă generaţie, care permit efectuarea investigaţiilor complexe, în conformitate cu standardele europene.În clinica din cadrul spitalului sunt oferite îngrijiri în regim ambulatoriu. De asemenea, spitalul dispune de o farmacie proprie şi de un departament specializat de imagistică, unde se pot efectua examinări ecografice, radiologice, precum şi tomografii computerizate. Medicii pediatri lucrează cu echipamente performante, create special pentru cei mici, astfel copiii pot primi asistența necesară în orice moment. Darla Medpark grija pentru copil începe cu mult înainte de naștere, cu programe de educație prenatală pentru viitorii părinți, monitorizarea permanentă a sarcinii prin analize și diagnostic, iar în caz de necesitate vă stă la dispoziție 24/24 ore linia de gardă pentru urgențe.