Experții Maternității Medpark informează mamele despre siguranța nașterii

Experții Maternității Medpark informează mamele despre siguranța nașterii

16 June, 2015
Pe data de 17 iunie medicul obstetrician-ginecolog Natalia Sclifos a prezentat unui grup de 60 de viitoare mămici, informații importante despre travaliu şi procesul naşterii, în cadrul unui eveniment special, organizat de revistele „Odoraş” şi „Mame de Succes”.  
Doctorul Natalia Sclifos le-a vorbit mămicilor prezente despre primele semne ale începerii naşterii, travaliu, perioada de expulzie a fătului, naşterea propriu-zisă şi siguranța acesteia. Un accent deosebit a fost pus pe avantajele naşterii naturale, care favorizează o recuperare mai rapidă, dureri post-partum de intensitate mai redusă şi alte avantaje, atât pentru mamă, cât şi pentru bebeluş.
 
Natalia Sclifos, obstetrician-ginecolog, Medpark: „Din seria celor mai importante recomandări pentru naşterea naturală este alegerea unei echipe medicale capabile să te sprijine pe toată durata travaliului. În acest fel, echipa va evita administrarea inutilă a medicamentelor, va gestiona situaţia în cel mai eficient mod cu putinţă şi te va face să te simţi în siguranţă. La fel de important este şi mediul în care alegi să naşti, respectiv salonul spitalului sau al clinicii, unde ai optat să-ţi aduci pe lume copilaşul. Fie că mama alege să nască natural sau prin cezariană, la Medpark orice copil se naște în siguranță, deoarece suntem pregătiți pentru orice situație și îl ajutăm să vină pe lume în cele mai bune condiții.”
 
Maternitatea Medpark este dotată cu 2 săli moderne de naștere pe cale naturală, o sală de naștere pentru operații cezariene, secție de neonatologie și secție staționar, care reunește 14 saloane de lux, inclusiv saloane VIP. În plus, Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală Medpark, cea mai performantă din domeniul privat, este gata să acționeze prompt în orice moment pentru îngrijirea copiilor care se nasc prematur sau cu patologii neonatale.
Echipele de obstetricieni şi neonatologi asigură asistenţă medicală gravidelor, parturientelor şi lăuzelor în regim continuu, 24 din 24 ore, fiind receptivi la orice solicitare. Proaspetele mămici beneficiază, de asemenea, de demonstraţii practice personalizate pentru alăptarea la sân. Naşterea poate fi asistată, la cerere, şi de un obstetrician licenţiat extern.

Alte noutăți