Medpark – soluţia ta pentru o inimă sănătoasă

Medpark – soluţia ta pentru o inimă sănătoasă

20 January, 2015

Aritmia cardiacă poate fi tratată într-o singură zi. Acum Medpark le oferă pacienţilor diagnosticaţi cu această maladie noi proceduri inovative şi minim invazive. 

Numite electrofiziologie şi ablaţie, acestea reprezintă soluţia pentru excluderea intervenţiei chirurgicale şi îi scuteşte pe pacienți de ani întregi de tratament medicamentos. Aplicarea acestor proceduri reprezintă o premieră pentru medicina privată din ţara noastră.

Olga Șchiopu, director medical Medpark: „Spitalul Internaţional Medpark este recunoscut în Moldova pentru aducerea şi implementarea tehnologiilor moderne în practica medicală. Medpark este singura instituție medicală privată din Republica Moldova care a dezvoltat, în conformitate cu standardele internaționale, un centru de excelență dedicat diagnosticului și tratamentului patologiei cardiovasculare – Centrul de Infarct Miocardic. În portofoliul nostru avem înscrise mai multe proceduri inovative, fapt care a transformat instituţia noastră în expertul nr.1 în diagnosticul şi tratamentul bolilor de inimă, în domeniul privat din Republica Moldova.”

Aritmia cardiacă se manifestă prinperturbarea ritmului normal al inimii, iar în condiţiile în care bolile cardiovascularereprezintă principala cauză a deceselor din Moldova, aplicarea procedurile inovative este o prioritate pentru practica medicală. Recent, la Medpark 3 pacienţi diagnosticaţi cu aritmie au primit tratament prin aplicarea procedurilor de electrofiziologie şi ablaţie.Premiera se datorează unor renumiţi profesionişti, cu nume recunoscute în medicina internaţională.

Aureliu Batrînac, vicedirector medical chirurgie, Medpark: „Sunt foarte bucuros cămedicii din Turcia, colegii noștri, au împărtăşit experienţa lor echipei de profesionişti Medpark şi că am reușit să implementăm în premieră într-o instituţie privată aceste proceduri.Prin aplicarea inovaţiilor în tratamentul şi diagnosticarea pacienţilor, Medpark contribuie în mod practic la îmbunătăţirea sistemului de sănătate autohton, iar pentru mine este o onoare să fiu parte a acesteia.”

Cu ajutorul noilor proceduri, echipa medicală a studiat comportamentul inimii ca organ electric, iar ulterior au cicatrizat prin radiofrecvenţăţesutul inimii care declanşa anomalia cardiacă.

Hakan Eraslan, medic cardiolog, Medpark: „Intervenţiile medicale au fost un succes, iar pacienţii au plecat acasă chiar în aceeaşi zi. Procedurile presupun doar anestezie locală, aplicată pacientului, după care nu au avut nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare. Acest succes reconfirmă faptul că echipa Medpark este pregătită să utilizeze tehnologiile avansate în tratamentul aritmiei şi în cazurile altor pacienţi care suferă de această maladie.”

 

Medpark este expertul nr. 1 privat în diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă, fiind singura instituţie din Europa de sud-est acreditată internaţional de JCI. Spitalul dispune de un avansat Centru de Infarct Miocardic, carepune la dispoziție servicii unice în Republica Moldova prin intermediul serviciului de Cardiologie invazivă, disponibil 24/24 ore.Calitatea de excepție a specialiștilor, combinată cu cele mai avansate tehnologii medicale de diagnostic și tratament, permitesoluţionarea oricărui tip de cardiopatie, garantând rezultate similare celor obținute în țările occidentale. 

Alte noutăți