Noutățile etichetate cu General

Dinţişori trataţi cu dragoste - Copiii vin fără frică la Medpark
05 Iul 2018
Corina Pîrțu are 5 ani şi s-a confruntat cu problema cariilor la dinţişorii de lapte. Pentru că a avut mai mulţi dinţi de tratat Dr. Angela Panfil a... Vezi detalii »
Despre realizările și perspectivele în chirurgie – Lecturile de iarnă, USMF, 2018
30 Ian 2018
În perioada 23-27 ianuarie la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie (USMF) ,,Nicolae Testemiţanu” au loc tradiţionalele Lecturi de iarnă,... Vezi detalii »
Medpark Baby Fest 2017 - sărbătoarea copiilor născuți la Medpark și a prietenilor lor!
08 Dec 2017
Spitalul Internațional „Medpark” a organizat a III ediție de „Baby Fest”! Medpark sărbătorește copilăria în cadrul... Vezi detalii »
Echipa Medpark se completează cu oameni de valoare! Aureliu Batrînac - director medical Medpark din februarie 2016
07 Apr 2016
Echipa Medpark se completează cu oameni de valoare! În luna februarie a acestui an, Dr. Aureliu Batrînac, chirurg cardiovascular cu o experiență... Vezi detalii »
Specialiștii Medpark despre fibromul uterin – tumoarea benignă care afecteză peste 50% dintre femeile aflate la vârsta fertilă
28 Mar 2016
Diagnosticul de „fibrom uterin” sau „miom uterin” nu mai este o sentință! La Medpark, boala care afectează 1 din 2 femei aflate la o vârsta fertilă,... Vezi detalii »
Centrul de reabilitare Medpark - pentru o recuperare rapidă și o viață fără dureri
07 Feb 2016
Specialiștii Spitalului Internațional Medpark cred în soluțiile integrate pentru sănătate, iar procedurile de fizioterapie, kinetoterapie și... Vezi detalii »