Noutățile etichetate cu Maternity

Medpark Baby Fest 2017 - sărbătoarea copiilor născuți la Medpark și a prietenilor lor!
08 Dec 2017
Spitalul Internațional „Medpark” a organizat a III ediție de „Baby Fest”! Medpark sărbătorește copilăria în cadrul... Vezi detalii »
Rooming-in la Medpark, acum și în terapie intensivă neonatală. Pentru că legătura dintre mamă și bebeluș poate face minuni!
30 Iun 2017
Rooming-in-ul neonatal este o practică internațională promovată în maternități pentru crearea unei legături cât mai strânse între părinți și... Vezi detalii »
Constantin Cozma, cardiolog Medpark - despre Coronarografie şi Angioplastie
29 Apr 2016
Vezi detalii »
Implantarea unui dispozitiv complex cu funcție de resincronizare şi defibrilare (CRT-D) - premieră chirurgicală la nivel național efectuată la Spitalul Internațional Medpark
04 Apr 2016
În data de 1 aprilie, la Spitalul Internațional Medpark, recunoscut pentru introducerea și promovarea inovațiilor în domeniul sănătății în Republica... Vezi detalii »
Sistemul de monitorizare continuă a glicemiei - o imagine mai clară pentru controlul optim al diabetului
15 Sep 2015
La Medpark pacienții pot beneficia de cea mai nouă metodă de investigare a persoanelor cu diabet - monitorizarea continuă a glicemiei (zahărului în... Vezi detalii »
Şezătoarea Mamelor cu expertul Medpark în alimentaţia sănătoasă
04 Iun 2015
Peste 50 de mămici au aflat din prima sursă despre principiile unei nutriții echilibrate, promovate de Medpark, expertul în alimentația sănătoasă.... Vezi detalii »