Noutățile etichetate cu Maternity

Medpark Magic Baby Fest 2018
05 Dec 2018
Medpark Magic Baby Fest  –  sute de copii cu părinții și prietenii au venit la sărbătoarea dedicată special lor - copiilor născuți la... Vezi detalii »
Medpark a participat la cel de al VI-lea Congres Național de Obstetrică și Ginecologie
19 Sep 2018
Medpark a participat la cel de al VI-lea Congres Național de Obstetrică și Ginecologie, organizat de Asociația Medicilor Obstetricieni Ginecologi din... Vezi detalii »
Medpark Baby Fest 2017 - sărbătoarea copiilor născuți la Medpark și a prietenilor lor!
08 Dec 2017
Spitalul Internațional „Medpark” a organizat a III ediție de „Baby Fest”! Medpark sărbătorește copilăria în cadrul... Vezi detalii »
Rooming-in la Medpark, acum și în terapie intensivă neonatală. Pentru că legătura dintre mamă și bebeluș poate face minuni!
30 Iun 2017
Rooming-in-ul neonatal este o practică internațională promovată în maternități pentru crearea unei legături cât mai strânse între părinți și... Vezi detalii »
Constantin Cozma, cardiolog Medpark - despre Coronarografie şi Angioplastie
29 Apr 2016
Vezi detalii »
Implantarea unui dispozitiv complex cu funcție de resincronizare şi defibrilare (CRT-D) - premieră chirurgicală la nivel național efectuată la Spitalul Internațional Medpark
04 Apr 2016
În data de 1 aprilie, la Spitalul Internațional Medpark, recunoscut pentru introducerea și promovarea inovațiilor în domeniul sănătății în Republica... Vezi detalii »