Arhivă noutăți - 2017

Arhivă noutăți - 2017

08 Dec 2017
Spitalul Internațional „Medpark” a organizat a III ediție de „Baby Fest”! Medpark sărbătorește copilăria în cadrul... Mai multe »
07 Dec 2017
PET CT - o nouă investigație la Medpark, care poate salva vieți! Examinarea PET-CT permite diagnosticarea timpurie si identificarea precisă a... Mai multe »
10 Noi 2017
Una dintre cele mai frecvente malformații ale sistemului cardiovascular este ductul arterial persistent. Dacă până acum malformatiile cardiace puteau... Mai multe »
20 Oct 2017
Echipa de Cardiologi și Cardiochirurgi Medpark a participat la cea de a IV-a ediție a Simpozionului: Actualități în cardiologie prin prisma... Mai multe »
19 Oct 2017
Nu are nevoie de prezentări. Numele ei este cunoscut în domeniul medical din Republica Moldova datorită profesionalismului de care a dat dovadă în... Mai multe »
19 Oct 2017
Scintigrafia este o tehnică imagistică modernă, utilizată în medicina nucleară ce permite diagnosticarea unei multitudini de afectiuni structurale... Mai multe »
10 Oct 2017
Spitalul Internaţional Medpark a participat la Convenția Română a Spitalelor, care este un amplu eveniment internațional dedicat calității actului... Mai multe »
05 Oct 2017
Trombocitele sunt niște celule umane cu un potențial enorm de regenerare și se folosesc cu succes în procesul de recuperare în urma traumatismelor la... Mai multe »
03 Oct 2017
Cu ocazia Zilei Inimii, echipa cardiologică Medpark a organizat o întâlnire cu colegii din alte spitale, pentru a discuta despre posibilitățile și... Mai multe »