În Spitalul Internaţional Medpark a avut loc “Ziua Uşilor Deschise”

În Spitalul Internaţional Medpark a avut loc “Ziua Uşilor Deschise”

28 March, 2015

Sâmbătă, 28 martie 2015, în Spitalul Internaţional Medpark s-a desfăşurat “Ziua Uşilor Deschise”.

Evenimentul a fost dedicat tratamentului infertilităţii prin metoda Fertilizării In Vitro. Prof. Dr. Sedat Kadanalı, Vicepreşedintele Societăţii de Medicină Reproductivă din Turcia, Diana Al Faraj, obstetrician-ginecolog, membru al Societăţii de Obstetrică şi Ginecologie, Siria și İren Kızılöz, Șef Laborator de Embriologie, Medpark au vorbit despre problema cuplurilor infertile.

În cadrul seminarului, İren Kızılöz, embriolog, a vorbit despre rolul laboratorului în procedura de Fertilizare In Vitro, iar medicul Diana Al Faraj, obstetrician-ginecolog, a vorbit detaliat despre etapele tratamentului FIV, influența endometriozei asupra infertilității, cauzele infertilităţii şi metodele de tratament ale acesteia, și a explicat motivele eșuării procedurii FIV. După seminar, specialiştii Centrului FIV şi al Sănătăţii Femeii Medpark au răspuns la întrebările participanţilor şi în cadrul unei loterii au oferit 2 certificate, ce le conferă dreptul de a beneficia gratuit de un ciclu de tratament FIV. Din cei 400 participanţi, fericiţii câştigători au fost familiile Cheptonar şi Vâlcu, iar restul cuplurilor participante au primit 10% reducere pentru tratamentul infertilităţii prin metoda FIV.

Infertilitatea este o problemă care afectează 15-20 % din cupluri, adică 1 din 6-7 cupluri nu este capabil de a concepe şi are nevoie de ajutor medical specializat. Fertilizarea In Vitro (FIV) reprezintă cea mai efectivă metodă în tratarea infertilităţii. 

Centrul FIV şi al Sănătăţii Femeii Medpark oferă cele mai moderne metode de tratament. Sloganul echipei noastre este: „Cu un pas mai aproape de visul tău”, iar scopul nostru este de a oferi servicii la cel mai înalt nivel, având grijă ca visul fiecărui pacient şi anume cel de a deveni părinţi, să devină realitate!

 

 

Alte noutăți