Centrul Cardiologie și Cardiochirurgie Medpark a marcat Ziua Mondială a Inimii

Centrul Cardiologie și Cardiochirurgie Medpark a marcat Ziua Mondială a Inimii

18 October, 2016

Și în acest an, conform tradiției, echipa Centrului Cardiologie și Cardiochirurgie Medpark a organizat mai multe activități dedicate Zilei Mondiale a Inimii. Pe data de 14 octombrie, oaspeţii Hramului Chişinăului au avut ocazia să participe cu întreaga familie la un eveniment în aer liber și să afle ce trebuie să facă pentru a avea o inimă sănătoasă.

Medpark a pus la dispoziția tuturor consultații cardiologice gratuite, materiale informative cu sfaturi despre sănătatea inimii, demonstrații de prim ajutor, antrenamente cardio și numeroase concursuri cu premii. Astfel, pe parcursul zilei, doctorii Daniela Ivanov, Constantin Cozma și Natalia Tîmbur au consultat peste 100 de pacienți, iar la antrenamentele cardio au luat parte nu doar copiii și tinerii, ci și persoane în vârstă, care ne-au arătat că o inimă sănătoasă cu sport se ține. Evenimentele desfășurate fac parte din campania de informare Medpark „Ai grijă de inima ta și a celor dragi!”, care are scopul de a sensibiliza populația cu privire la modalitățile de prevenire a bolilor de inimă, importanța controalelor medicale periodice şi adresarea la timp la specialişti.

Olga Șchiopu, manager general Medpark: "Inima este fascinantă și anume fascinația pentru inimă este aceea care motivează zi de zi echipa cardiologică Medpark. Această echipă a reușit timp de 5 ani să pornească din nou  peste 1200 de inimi și să repare capital altele 600. Aceste inimi sunt inimi de mame, de tați și de bunici, care se pot bucura în continuare de lumina zilei. Pentru sănătatea inimii dvs. vă îndemnăm să fiți fizic activ, căci sportul este demonstrat științific că diminuează riscul bolilor cardiovasculare. La fel și nivelul de educație și informare medicală influențează direct conduita și starea pacientului. Iar în final vă îndemnăm să fiți fericiți, să asigurați acea stare de bine a inimii.  La Medpark suntem convinși că fiecare viață este importantă, că fiecare inimă este importantă și suntem aici mereu pentru a avea grijă de inimile voastre."

Centrul Cardiologie şi Cardiochirurgie Medpark este cel mai complex serviciu cardiologic din țară, deoarece îmbină sub același acoperiș ce mai largă gamă de servicii cardiologice: linie cardiologică de urgență 24/24, diagnostic funcțional cardiologic, serviciu consultativ şi staționar, cardiologie intervențională, intervenții cardiace pe cord deschis, terapie intensivă dedicată. 

Drept confirmare a profesionalismului echipei centrului cardio Medpark, acesta a fost selectat drept partener în cadrul programului național de tratament al infarctului miocardic acut, pacienții cu atac de cord fiind aduși la Medpark în zilele de garda ți fiind tratați absolut gratuit, în baza poliței de asigurare medicală. 

La Medpark beneficiezi de o infrastructură modernă și servicii medicale complete, prestate de către o echipă de medici profesioniști cu experiență internațională. Pentru programări, contactează-ne la orice oră la 022 40 00 40. 

Ai grijă de inima ta și a celor dragi!

 

  

  

 

 

 

 

Alte noutăți