Consultații gratuite pentru bolnavii de scolioză la Centrul de Vertebrologie Medpark

Consultații gratuite pentru bolnavii de scolioză la Centrul de Vertebrologie Medpark

12 November, 2015

Cu ocazia lansării oficiale a Centrului de Vertebrologie, Spitalul Internațional Medpark pune la dispoziția pacienților o ofertă specială: persoanele care suferă de scolioză beneficiază de consultația primară gratuită a specialiștilor Centrului. Oferta este valabilă în perioada 11 noiembrie – 31 ianuarie 2016. 

Centrul de Vertebrologie Medpark  - soluții integrate pentru durerile de spate și scolioză

Acum pacienții din Republica Moldova au la dispoziție soluții integrate pentru durerile de spate, diformităţile scoliotice, postura incorectă și problemele de mobilitate. Centrul de Vertebrologie Medpark acoperă întregul spectru de diagnosticare și tratamente pentru afecțiunile coloanei vertebrale, inclusiv scolioza, cifoza, hernii de disc, traumatismele coloanei vertebrale, spondilolisteza, sacroileita, tumorile vertebrale. 

De asemenea, dotările Centrului, cu respectarea celor mai înalte standarde internaționale, creează condiții ideale pentru tratamente sigure:

  • Corecția diformităților scoliotice, cu un risc minim de complicații, datorită sălilor de operații ultradotate, echipamentelor utilizate la Medpark (cum ar fi sistemul de autotransfuzie Cell-saver, care previne pierderile de sânge) și unei echipe experimentate de chirurgi și anesteziologi;
  • Protezarea discurilor intervertebrale, care se realizează exclusiv la Centrul de Vertebrologie Medpark. Aceste intervenții chirurgicale sunt efectuate în premieră pentru țara noastră, de către profesorul german Uwe Vieweg. În acest scop, dar și pentru tratarea altor afecțiuni ale coloanei, dr. Vieweg a dezvoltat metode proprii patentate, care asigură abordarea minim invazivă a problemelor diagnosticate, perioade scurte de recuperare și rezultate durabile; 
  • Infiltrații periradiculare, blocade ale articulațiilor fasetare și sacroiliece, denevrări fasetare, utilizând echipamente de ultimă generație.

Echipă internațională

Echipa Centrului de Vertebrologie Medpark este formată din medici specialiști cu experiență internațională, recunoscuți pentru succesul intervențiilor realizate și al tratamentelor aplicate. 

Din echipa face parte dr. Victor Ungurean, un specialist de top  în tratamentul deformităţilor cifo-scoliotice coloanei vertebrale. 

De asemenea, Medpark a inițiat o colaborare strânsă cu renumitul profesor Uwe Vieweg, şeful Departamentului de chirurgie și terapie conservatoare a coloanei vertebrale din Rummelsberg, Germania, care vizitează Centrul de Vertebrologie lunar, pentru a efectua intervenții chirurgicale exclusive. Inovațiile chirurgului sunt apreciate în toată lumea, dr. Vieweg fiind invitat să le realizeze și să le prezinte medicilor din Brazilia, Finlanda, China, Argentina, Danemarca etc.

Pentru programări, contactaţi-ne la: 0 22 400040

Vezi mai multe detalii cu privire la Centrul de Vertebrologie Medpark aici

 

Alte noutăți