Testul indică două liniuțe? La Medpark îți confirmăm sarcina gratuit!

Testul indică două liniuțe? La Medpark îți confirmăm sarcina gratuit!

14 July, 2017

Aștepți vești bune, iar testul de sarcină tocmai ți-a indicat 2 liniuțe? Te felicităm și te așteptăm la Spitalul Internațional Medpark, pentru a-ți confirma în mod gratuit că vei deveni mămică!

Medpark susține viitorii părinții și oferă GRATUIT o consultație la medicul ginecolog cu ecografia inclusă. Vino la Medpark, unde vei beneficia de serviciile unei echipe medicale, cu o vastă experiență în domeniu. 

Oferta este valabilă pentru pacientele ce au o reținere de cel puțin două săptămâni de menstruație, în limita programărilor disponibile. Termenul maxim ​în care puteți beneficia de ofertă este de 10 săptămâni.

Maternitatea Medpark este prima alegere a mii de cupluri, deoarece aici grija pentru mamă și copil începe din prima clipă. De cele mai înalte standarde internaționale și siguranță maximă chiar din prima zi de sarcină se bucură viitoarele mămici care aleg să-și monitorizeze sarcina și să nască la Medpark. Pentru ca în ziua în care îi vei spune „Bine ai venit!” bebelușului tău să fii relaxată și liniștită, îți oferim condiții excelente, soluții medicale profesioniste şi pachete de servicii care ţi se potrivesc. 

**Pentru confirmarea sarcinii, viitoarea mămică trebuie să aibă la ea testul de sarcină pozitiv.

Promoție valabilă până pe data de 23.04.2018

Informațiile suplimentare le găsești ușor la: 

Call-centru: suna la orice oră la (+373) 22 40 00 40

Recepția spitalului: vei primi răspuns direct la orice întrebare

Paginile dedicate pe Facebook: Maternitatea Medpark sau Medpark International Hospital

Pagina site: Centrul Maternitate și Sănătatea Femeii

Alte noutăți