Investigații gratuite la Medpark, pentru sănătatea ochilor tăi!

Investigații gratuite la Medpark, pentru sănătatea ochilor tăi!

11 October, 2016

În acest an, Ziua Mondială a Vederii este marcată pe data de 13 octombrie și cu această ocazie, Medpark îți oferă investigații gratuite ca să-ți testezi vederea!

Potrivit datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, la nivel mondial există peste 285 milioane de oameni cu deficienţe de vedere, iar la fiecare 5 secunde, o persoană orbeşte definitiv. Scopul Zilei Mondiale a Vederii este sensibilizarea opiniei publice privind problemele cu care se confruntă pacienții ce suferă din cauza lipsei totale sau parțiale a vederii și privind importanța depistării acestor afecțiuni la un termen cât mai precoce.

Cu cât tulburările de vedere sunt diagnosticate mai devreme, cu atât şansele de recuperare şi de a avea o vedere normală cresc. De aceea, Spitalul Internațional Medpark se alătură campaniei mondiale de informare și îți oferă posibilitatea de a efectua gratuit 2 investigații oftalmologice rapide și informative: examenul acuității vizuale și tonometria noncontact.

  • Examenul acuității vizuale permite identificarea eventualelor probleme de vedere la maturi și copii (de la 4 ani) și, în cazul în care este necesar, se recomandă un consult adăugător pentru un examen complet.   
  • Tonometria noncontact este o investigație de bază pentru depistarea glaucomului, recomandată maturilor și obligatorie după vârsta de 40 de ani. Glaucomul este o afecțiune ce nu manifestă în mod obligatoriu anumite simptome, dar în timp poate duce la orbire.

Beneficiază de aceste 2 investigații gratuite la Medpark, doar în perioada 13 – 26 octombrie, de luni până vineri, de la 8.00 până la 17.00 (rând viu). Pentru alte detalii, contactează-ne la 022 40 00 40 sau adresează-te la Recepția Medpark!

Despre Departamentul de Oftalmologie Medpark

Departamentul de Oftalmologie al Medpark se ocupă de diagnosticul, prevenirea şi tratamentul afecţiunilor vederii, la nivelul ochilor, pleoapelor sau al aparatului lacrimal. Echipa medicală de top este pregătită să ofere ajutorul necesar atât copiilor, cât şi adulţilor, pentru identificarea și tratarea celor mai frecvente şi severe afecțiuni ale vederii – glaucomul, retinopatia diabetică, degenerescenţa maculară legată de vârstă, miopia, cataracta, strabismul, anomalii de refracţie, astigmatismul – dar și a altor afecțiuni, mai puțin comune.

Pentru mai multe informaţii despre serviciile oftalmologice oferite de Medpark, accesează: http://medpark.md/ro/serviciu/oftalmologie