Noi tratamente estetice cu laser, disponibile la Medpark

Noi tratamente estetice cu laser, disponibile la Medpark

26 April, 2017

Unitatea Cosmetologie Medpark și-a completat gama de servicii cu noi tratamente laser pentru sănătate și frumusețe. Unitatea a inclus în dotările sale ultramoderne două aparate de ultimă generație – LASER ND YAG și LASER SPECTRA LUTRONIC. Echipamentele nou-achiziționate au un spectru larg de aplicare în medicina estetică, oferind numeroase avantaje. Personalul medical a fost instruit și licențiat pentru utilizarea aparatelor, astfel încât stabilirea corectă a diagnosticului, urmată de alegerea echipamentului și a procedurii corespunzătoare tratamentului duce la rezultate impecabile.

Tratamente moderne cu LASER ND YAG

Laserul ND YAG reprezintă o tehnologie utilizată pentru tratamentul eficient al leziunilor vasculare, pigmentare, precum şi pentru epilare definitivă. Folosind principiul fototermolizei selective, Laserul ND YAG cu lungimea de undă de 1064 nm poate trata chiar vase de sânge de calibru mai mare, aflate în profunzime, iar pielea de deasupra nu va avea de suferit. Laserul dispune de un dispozitiv atașat pentru răcirea pielii, care asigură un efect anestezic, astfel procedurile sunt realizate confortabil și fără durere. 

Serviciile disponibile:

  • Înlăturarea cu laser a steluțelor vasculare. Steluța se prezintă sub forma unei zone de culoare roșie care se afla în centru, pulsatilă, reliefată, de la care pornesc câteva ramuri fine sinuoase. Prezența steluțelor este mai frecventă la femei decât la bărbați, iar riscul de apariție crește odată cu vârsta. Tratamentul steluțelor vasculare este variat, iar alegerea metodei vine prin recomandare din partea medicului. Aparatul laser ND YAG emite energie luminoasă care e absorbită de hemoglobina din vase și coagulează sângele, având ca rezultat închiderea venelor anormale. Avantajul acestui tratament constă în caracterul non-invaziv (nu sunt necesare ace sau soluții sclerozante).​
  • Înlăturarea venelor în pânză de păianjen. Venele în pânză de păianjen reprezintă niște vene mici, roșii sau mov, care apar sub formă de crenguțe pe picioare. Acestea pot provoca durere și afectează aspectul estetic al picioarelor, dar pot evolua în afecțiuni mult mai periculoase și dureroase. Exista câteva tipuri de tratament care dau rezultate remarcabile, printre care tratamentul cu aparatul laser ND YAG. Venele fine, foarte mici, roșiatice, răspund cel mai bine la tratamentul cu laser. 
  • Înlăturarea petelor pigmentare. Laserul ND YAG înlătură eficient petele pigmentare, indiferent dacă au fost cauzate de acțiunea razelor solare sau au apărut odată cu înaintarea în vârstă.​
  • Epilarea cu laser pentru pielea întunecată. Aparatele obișnuite pentru epilarea definitivă cu laser sunt eficiente doar pe pielea de culoare deschisă și fire de păr de culoare întunecată. Lungimea de undă pe care acționează laserul ND YAG permite și epilarea pielii de nuanțe mai închise, fără a afecta melanina din piele.

Tratamente moderne cu LASER SPECTRA LUTRONIC

Serviciile disponibile:

  • Tratamentul porilor dilatați. Nu este o afecțiune gravă din punct de vedere medical, dar multe femei adulte se confruntă cu porii dilatați, care au aspectul cojii de portocale, pielea afectată fiind și mai groasă decât pielea obișnuită de pe față. Cele mai afectate zone ale feței sunt, de obicei, obrajii, fruntea și nasul, mai ales în cazul tenului gras. Netratați la timp, porii își pot mări dimensiunile considerabil, ajungând să aibă un aspect inestetic. Tratamentul cu laser este blând și non-invaziv, senzația fiind descrisă de pacienți ca o ușoară furnicătură. Ședința durează aproximativ 45 de minute.
  • Înlăturarea tatuajului permanent. Tratamentul cu laser afectează pigmenți colorați folosiți la realizarea tatuajului. Procedura de înlăturare a tatuajului cu laserul SPECTRA LUTRONIC constă în absorbția de către vopsea a energiei laserului, care trece prin piele. Aceasta cauzează fragmentarea particulelor de pigment în particule mai mici. Odată cu fragmentarea se va observa atenuarea tatuajului. Cu timpul, particulele fragmentate de pigment vor fi eliminate de către corp.
  • Peeling-ul cu carbon. Este mai sigur și mai eficient decât alte tipuri de peeling, deoarece laserul înlătură doar celulele moarte, care au fost marcate cu ajutorul unui nanogel cu carbon. Astfel celulele sănătoase nu sunt afectate, tenul nu rămâne traumatizat, nu se produc descuamări sau iritații. Procedura este nedureroasă, poate fi efectuată în orice anotimp, iar imediat după peeling se poate reveni la activitățile obișnuite și poate fi aplicat machiajul. 
  • Înlăturarea petelor pigmentare de orice tip. Laserul SPECTRA combate pigmentarea cu diferite grade de intensitate și profunzime. Procedura este delicată, dar are efecte durabile, deoarece nu doar distruge pigmentul, ci și dezactivează melanocitele (celulele pielii care produc pigmentul melanină). Acestea devin mai puțin sensibile la soare, prin urmare, cu o îngrijire corespunzătoare a pielii (protecție solară), SPECTRA vă poate scăpa de pigmentare pentru totdeauna.
  • Tratamentul acneei, post-acneei și altor procese inflamatorii ale pielii. Terapia cu laser tratează spectaculos acneea, de la forme uşoare până la cele mai severe (acnee vulgară, chistică), în care antibioticele şi cosmeticele nu au niciun efect. Primele rezultate se văd după două săptămâni, iar „gropile” inestetice ce rămân după tratament pot fi netezite tot prin terapia cu lumină. 

Informațiile suplimentare le găsești ușor la: 
Call-centru: suna la orice oră la (+373) 22 40 00 40
Recepția spitalului: vei primi răspuns direct la orice întrebare
Pagină dedicată pe Facebook: Cosmetologie Medpark 
Pagina site: Cosmetologie

Alte noutăți