50% reducere pentru depistarea osteoporozei la Medpark

50% reducere pentru depistarea osteoporozei la Medpark

9 October, 2015

50% reducere vor primi toți cei care în luna octombrie vor face la Spitalul Internațional Medpark investigații pentru depistarea riscului de osteoporoză.

Campania este lansată cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei. Această maladie poate fi identificată prin intermediul determinărilor de osteodensitometrie, cea mai folosită metodă de diagnosticare.
Campania se va desfașura în perioada 10-31 octombrie la Spitalul Internaţional Medpark, pe adresa: str. Andrei Doga 24, Chişinău. Investigația de osteodensitometrie nu este dureroasă şi nu necesită programare. În urma acesteia pacientul află dacă suferă de osteoporoză, cum stă cu densitatea osoasă și dacă există o deficiență de calciu în organism.

Campania Medpark este dedicată tuturor pacienților care doresc să-și investigheze densitatea osoasă la jumătate de preț, dar vizează în special următoarele categorii de risc: persoanele cu o constituție firavă, femeile în postmenopauză, toate persoanele în etate, persoanele cu o predispoziție ereditară, fumătorii și persoanele care consumă alcool. Prin această inițiativă dorim să-i informăm pe pacienţi că osteoporoza este mai ușor de prevenit, decât de tratat. Iar în cazul în care depistăm afecțiunea, putem interveni din timp pentru a o trata, înainte ca aceasta să le afecteze viața”, a declarat prof. Natalia Rotaru.

Echipamentele de ultimă generație utilizate la Medpark asigură desfășurarea procedurii de osteodensitometrie în condiții de confort sporit, iar rezultatele de înaltă precizie sunt livrate în cel mai scurt timp.

Osteoporoza este o boala a oaselor, care nu prezintă simptome, definită printr-o reducere a densității minerale la nivel osos. În timp, aceasta duce la o porozitate crescută a oaselor, care devin fragile și se pot fractura. Cel mai des este vorba despre fractura de sold, care apare mai ales la persoanele în etate, având consecințe grave asupra mobilității și calității vieții.

Pentru informații suplimentare despre campania Medpark pentru depistarea osteoporozei, apelați: 0 (22) 40 00 40

 

Alte noutăți