Prima ediție - Ziua Ușilor Deschise la Maternitatea Medpark a adunat peste 160 de persoane

Prima ediție - Ziua Ușilor Deschise la Maternitatea Medpark a adunat peste 160 de persoane

24 November, 2016

Duminică, 20 noiembrie 2016 în incinta Medpark a avut loc pentru prima dată Ziua Ușilor Deschise la Maternitatea Medpark. Acest eveniment a strâns peste 160 de persoane, inclusiv și cupluri dornice ca să afle secretele unei maternități de succes, cu o echipă profesionistă și dedicată. 

Evenimentul a fost deschis de către doamna Olga Șchiopu, Manager General care le-a urat bun venit invitaților la prima ediție a acestui eveniment organizat și moderat de Medpark, urmat de câteva cuvinte frumoase din partea dnei doctor Tatiana Nichitina, Șef Maternitate Medpark, prezentarea echipei de obstetricieni-ginecologi - cei cu care mămicile își împărtășesc experienţa sarcinii şi care devin prieteni devotaţi în momentul naşterii. La peste 2700 de bebeluşi care s-au născut la Medpark, sperăm să cucerim părinții prin profesionalismul, respectul şi dragostea noastră şi să-i vedem fericiți în ziua externării!

Evenimentul a continuat cu o misiune importantă din partea Dlui Maxim Calaraș - un tur virtual în sălile de naștere unde le-am arătat invitaților cum arată o sală de naștere și ce înseamnă să ai TOTUL INCLUS, iar câteva mămici și-au împărtășit experiența unei nașteri sigure și fără griji. Mulțumim mămicilor pentru cuvintele frumoase (Mariana Mihaila, Alicia Valcov, Olga Manciu, Iana Bercaci, Cristina Rabacu, Mariana Nazarchevici).

Sfârșitul evenimentului ne-a adus trei norocoase a certificatelor cadou în valoare de 50% la orice pachete de naștere ales.

Şi dacă tot lucrurile bune nu se fac singure am avut şi parteneri ai evenimentului Comunitatea Ask a Mom – cel mai popular grup de mămici bine organizate și Irina Spinei, fotograf pentru noi-născuți.

MATERNITATEA MEDPARK - Pentru că meriți tot ce e mai bun!

 

Alte noutăți