Seminar de Fertilizare in Vitro în Galați

Seminar de Fertilizare in Vitro în Galați

18 May, 2016

Pentru prima dată, Centrul de Fertilizare in Vitro Medpark a organizat un seminar în România, or. Galați

Este o primă experiență de prezentare a serviciilor medicale peste hotarele Moldovei, în așa format. Evenimentul a fost dedicat cuplurilor care se confruntă cu infertilitatea și tratamentului infertilității prin metoda de Fertilizare in Vitro.

Despre problema cuplurilor infertile, a vorbit Dr. Diana Al Faraj, obstetrician-ginecolog, membru al Societății de Obstetrică și Ginecologie, Siria. De asemenea, s-a discutat în detalii despre etapele tratamentului FIV, rata de succes, eșec, importanța laboratorului FIV și criocongelarea embrionilor prin metoda vitrificării. După seminar doamna doctor a răspuns la întrebările cuplurilor participante la eveniment, iar în cadrul unei loterii, a fost oferit un certificat pentru procedura de Fertilizare in Vitro gratuită. Fericiţii câştigători au fost familia Margina.
La eveniment a fost prezentă și familia Pavel, care a beneficiat de serviciul FIV MEDPARK și are acum o fetiță dulce, de 1,5 ani pe nume Miriam-Ioana.

Dorim să aducem la cunoștință doritorilor de a participa la seminarele de Fertilizare in Vitro si de a câștiga un certificat gratuit pentru procedura FIV, că următoarele evenimente vor avea loc sâmbătă, 21 mai, în Iași, orele 10:00 și Suceava, orele 16:00. Vă așteptăm cu mare drag!

Alte noutăți