Seminare de Fertilizare in Vitro la Iași și Suceava

Seminare de Fertilizare in Vitro la Iași și Suceava

25 May, 2016

Seminarele de Fertilizare in Vitro continuă! Spitalul Internațional Medpark a organizat încă 2 evenimente dedicate cuplurilor din România care se confruntă cu probleme de infertilitate 

Sâmbătă, 21 mai, Centrul de Fertilizare in Vitro Medpark a ajuns la Iași și Suceava. Despre infertilitate și tratamentul prin metoda FIV acesteia a vorbit  Dr. Diana Al Faraj, obstetrician-ginecolog, membru al Societății de Obstetrică și Ginecologie, Siria. De asemenea, s-au discutat în detalii etapele tratamentului FIV, rata de succes/eșec, importanța laboratorului FIV și criocongelarea embrionilor prin metoda vitrificării.

După seminare, doamna doctor a răspuns la întrebările cuplurilor participante la eveniment, iar în cadrul unei tombole au fost oferite 2 certificate pentru o procedură de Fertilizare in Vitro gratuită. Fericiţii câştigători au fost familiile Liță și Dănilă. 

La evenimente au fost prezenți și pacienții care au beneficiat deja de serviciile de fertilizare in vitro Medpark și care și-au împărtășit experiența fericită cu ceilalți participanți.