Un nou Seminar Fertilizare In Vitro petrecut cu succes

Un nou Seminar Fertilizare In Vitro petrecut cu succes

28 November, 2016

Sâmbătă, 19 noiembrie 2016, la Spitalul Internaţional Medpark s-a desfăşurat Ziua Uşilor Deschise – Centrul Fertilizare in Vitro, seminar dedicat tratamentului infertilității prin metoda Fertilizării In Vitro. 

Evenimentul a fost deschis de către doamna Olga Șchiopu, Manager General Medpark, prezentând istoria dezvoltării Fertilizării In Vitro şi progresul obținut în acest domeniu. Medpark este la nivelul celor mai performante clinici din lume, datorită echipei, a calităţii laboratorului şi experienţei acumulate. 

În cadrul seminarului medicul reproductolog Diana Al Faraj a vorbit despre problema cuplurilor infertile, cauzele și metodele de tratament, etapele Fertilizării in Vitro și rezerva ovariană. De asemenea a explicat rata de succes a tratamentului FIV și importanța adresării la timp la un medic reproductolog. S-a vorbit despre laboratorul FIV ultraperformant și incubatorul modern cu mai multe camere, care permite îmbunătățirea calității de obținere a embrionilor și sporirea rezultatelor de succes ale Centrului FIV. 

După seminar, dr. Diana Al Faraj a răspuns la întrebările participanților. 

La seminar au participat circa 200 de persoane. Participanții la seminar vor putea beneficia de o reducere de 10% la pachetul FIV, valabilă timp de 3 luni. Deja este o tradiție de a oferi un Certificat cadou pentru o Fertilizare gratuită la Medpark. Fericitul câștigător este familia Coteț din Sângerei. 

Centrul Fertilizare in Vitro Medpark oferă toată gama de soluții moderne care pot contribui la soluţionarea problemei infertilității cuplurilor. Peste 200 de părinți fericiți care și-au văzut deja visul împlinit și tot atâția bebeluși sunt încă pe cale de a se naște. 

Suntem aici ca să transformăm în realitate visul de a deveni părinte, de a da naștere unui copil sănătos. Avem totul ca sa va spunem: Da, veți deveni părinți 

Alte noutăți