Ziua Internațională a Asistentului Medical - 12 Mai

Ziua Internațională a Asistentului Medical - 12 Mai

10 May, 2019

Iubirea de oameni și dorința de a-i ajuta stă la baza meseriei de asistent medical. 

Atitudinea caldă, încurajatoare a asistentului medical face ca recuperarea pacientului să fie rapidă și tratamentul eficient. 

Pentru respectul, dedicația și dragostea lor, pentru milioanele de pacienți tratați cu succes, e o ocazie specială de a felicita și de a mulțumi tuturor celor care au ales această profesie nobilă. 

La Spitalul Internațional Medpark activează peste 80 de asistente medicale, care zi de zi au grijă de sănătatea pacienților.

Din ce motiv au ales această profesie și ce le place cel mai mult la ea, cum e să activezi ca asistent medical într-un spital acreditat internațional află din interviurile de mai jos cu două dintre asistentele medicale Medpark.

 

Doina Șcărăbnîi, Asistentă medicală Bloc Operator, 2 ani de experiență

"Am ales profesia de asistent medical la îndrumarea părinților, iar pe parcursul studiilor am îndrăgit-o și mai mult.

Activez deja de doi ani în acest domeniu și mă conving zi de zi că e profesia sufletului meu.

Îmi place munca în colectiv, îmi place să ajut pacienții. Să știi că rezultatul va fi unul pozitiv și pacienții vor fi mulțumiți datorită contribuției mele te motivează enorm.
Să lucrezi la Medpark e bine, atitudine caldă față de angajați cu tot ce e necesar pentru a putea munci cu dedicație."

 

 

 

Vera Vieru, Asistentă medicală Departamentul Sterilizare, 49 de ani de experiență

"Mereu mi-a plăcut să fiu printre oameni, să interacționez cu ei. 

Din start îmi doream să fiu profesoară, ca să nu regret nici azi că am devenit asistentă medicală. Nu lucrez pentru că am o necesitate de a lucra, dar lucrez fiindcă am o necesitate de a fi în contact cu oamenii, de a-i ajuta. 

După o experiență de 40 ani în rolul de asistentă medicală din sala de operație, din 2011 fac parte din echipa Medpark ca asistentă medicală Departamentul Sterilizare.

Medpark e un spital deosebit, care are grijă de echipa sa. Este mediul în care poți să te dedici practicând meseria care-ți place."

Alte noutăți