În Spitalul Internaţional Medpark a avut loc "Ziua Uşilor Deschise"

În Spitalul Internaţional Medpark a avut loc "Ziua Uşilor Deschise"

22 March, 2016

Sâmbătă, 19 martie 2016, în Spitalul Internaţional Medpark s-a desfăşurat “Ziua Uşilor Deschise”. Evenimentul a fost dedicat tratamentului infertilităţii prin metoda Fertilizării In Vitro. Seminarul a fost deschis de către dl Aureliu Batrînac, director medical Medpark, prezentând date statistice despre Centrul FIV și al Sănătății Femeii și accentuând importanța acestuia.

Despre problema cuplurilor infertile, au vorbit Diana Al Faraj, obstetrician-ginecolog, membru al Societăţii de Obstetrică şi Ginecologie, Siria și Victor Muntean, medic urolog, Medpark. În cadrul seminarului, dl Victor Muntean, medic urolog, a vorbit despre infertilitatea masculină, cauzele acesteia și metodele de tratare, iar medicul Diana Al Faraj, obstetrician-ginecolog, a vorbit detaliat despre pregătirea pentru procedura de fertilizare in vitro și etapele acesteia, rezerva ovariană, de asemenea a explicat motivele eșuării procedurii FIV și rata de succes a tratamentului în cadrul Medpark. De asemenea, s-a vorbit despre noul echipament procurat pentru laboratorul FIV, un incubator modern, cu mai multe camere, care permite îmbunătățirea calității de obținere a embrionilor și sporirea rezultatelor de succes ale Centrului FIV.

După seminar, specialiştii Centrului FIV şi al Sănătăţii Femeii Medpark au răspuns la întrebările participanţilor şi în cadrul unei loterii au oferit 2 certificate, ce oferă cuplurilor dreptul de a beneficia gratuit de un ciclu de tratament FIV. Din cei 295 participanţi, fericiţii câştigători au fost familiile Bujorean-Bernevec și Crușnevchi. 

Infertilitatea este o problemă care afectează 15-20 % din cupluri, adică 1 din 6-7 cupluri nu este capabil de a concepe şi are nevoie de ajutor medical specializat. Fertilizarea In Vitro (FIV) reprezintă cea mai efectivă metodă în tratarea infertilităţii. Centrul FIV şi al Sănătăţii Femeii Medpark oferă cele mai moderne metode de tratament. Sloganul echipei noastre este: „Cu un pas mai aproape de visul tău”, iar scopul nostru este de a oferi servicii la cel mai înalt nivel, având grijă ca visul fiecărui pacient şi anume cel de a deveni părinţi, să devină realitate!

 

 

Alte noutăți