Opinia pacienţilor

Opinia pacienţilor

Sunt foarte mulțumită că am găsit medic stomatolog pentru copii la Medpark. 
E un serviciu nou, noi ne deservim de mult timp aici. După mai multe experiențe negative din trecut, am descoperit-o pe doamna Dr. Angela Panfil și îi suntem foarte recunoscători. 
Copiii o iubesc mult, venim cu zâmbete aici.

 

Spoehel Olesea, mămica lui Kirill-Nick Christian

"У ребенка зубы были в очень плохом состоянии, и мы обратились в Медпарк. Лечили зубы ребенку под общим наркозом. Мы переживали очень, но все прошло отлично, ребенок ничего не почуствовала и через час уже играла на детской площадке.  Огромное спасибо доктору!!! Мы всегда будем приходить сюда."

 

 

 

 

 

Ecaterina, mama Anastasiei

"Eu și familia mea aducem cele mai sincere mulțumiri și un sentiment profund de recunoștință personalului  de la Medpark care m-a ajutat cu al său profesionalism să trec prin experiența nașterii și îngrijirii copilului meu!!!
Din momentul internării am simțit o grijă sporită ce-mi conferea încredere.
Mă bucur mult că anume doamna Dr. Sclifos Natalia a asistat nașterea băiatului meu. Atitudinea profesională a Dumneaei și a echipei din sala de naștere este una demnă de clinicile internaționale. 
Succese și realizări mari Vă doresc!

Cu respect,
Familia Sofroni"

02 august 2018

Familia Sofroni

"Vreau să aduc mulțumiri colectivului Spitalului Internațional Medpark, dar îndeosebi domnului Dr. Leșco Andrei Constantin pentru competență și profesionalism, dar și pentru valoarea umană de care dă dovadă.

Este important pentru pacient să vadă atitudinea, susținerea și încurajarea psihologică din partea medicului în timpul tratamentului.

Vă mulțumesc că mi-ați mai dat o șansă la viață.

Vă doresc și D-stră multă sănătate și realizarea scopurilor la infinit.

Cu mult respect,

Familia Pușcașu"

19 iulie 2018

Pușcașu Vasile

"Aș vrea să-mi exprim deosebita mulțumire și recunoștință pentru munca, dedicația, omenia și inaltul profesionalism al D-lui Dr. Maxim Calaraș

Este un medic cu mâini de aur și un om cu suflet mare.

Grijuliu, atent, foarte competent în meseria pe care o deține cu măiestrie, domnul doctor, nu numai că și-a îndeplinit munca cu brio, dar a putut să-mi asigure mie și familiei mele liniștea sufletească, încrederea deplină în rezultatul pozitiv al intervenției, precum și buna dispoziție înainte de spitalizare, în ziua nașterii (cezariană de urgență), cât și după externare.

Il voi recomanda  din tot sufletul oricui ar dori să trăiască magia nașterii la spitalul Medpark, pentru că este un medic dat de la Dumnezeu.

Dr. Maxim Calaraș contribuie cu desăvârșire bunei reputații a spitalului Medpark. Pentru Medpark, dumnealui este un medic și un profesionist de o valoare neprețuită.

Vă mulțumim din suflet, D-le Doctor!! Mulțumim Medpark! "

Anonim

Corina Pîrțu are 5 ani şi s-a confruntat cu problema cariilor la dinţişorii de lapte. Pentru că a avut mai mulţi dinţi de tratat Dr. Angela Panfil a recomandat tratament stomatologic sub anestezie generală.

Diana Pîrțu,mama Corinei: “Am ales Medpark pentru că avem încredere în specialiștii voştri. Atitudinea și profesionalismul medicilor din Medpark e la nivelul celor de peste hotare. De fiecare dată când venim, ne simțim în siguranță. Am primit recomandări foarte bune despre Angela Panfil.

Fetița mea Corina, spre uimirea întregii familii, a intrat singură și fără frică în cabinetul medicului, și a urmat toate procedurile necesare. Medicul ne-a explicat detaliat tot ce urmează să se întâmple și ne-a încredințat că totul va fi bine. Sunt mulţumită de rezultat. Recomand altor mame să intervină la timp cu tratamentul stomatologic al copilaşilor. Ei vin aici fără frică.

Vom reveni cu drag la Medpark!"

Pirtu Diana

În data de 15.06 am avut o intervenţie şi doresc din suflet să-mi exprim recunoştinţa faţă de echipa medicală.

Nu am cuvinte prin care să îmi exprim mulţumirea pentru încrederea pe care Dr. Eraslan Hakan mi-a insuflat-o încă de la prima consultaţie. Fără această încredere nu aș fi avut curajul să mă hotărăsc să intru în intervenție. Dumneavoastră aţi anticipat corect riscurile şi aţi pus mult suflet pentru cea mai bună rezolvare a situaţiei, lucru pentru care vă mulţumesc din suflet. 

Mulțumesc mult domnului Dr. Erdem Diker,Dr. Eraslan Hakan, Dr.Darciuc Radu şi întregii echipe medicale pentru profesionalismul cu care s-a efectuat intervenția, prin metode moderne, pentru devotamentul de care daţi dovadă în munca de fiecare zi, pentru zâmbetele şi speranţele dăruite. 

Sunteţi cei care puteţi face minuni chiar şi atunci cînd nimeni nu mai crede în ele. Cuvintele sau orice altceva nu pot recompensa competenţa şi omenia dumneavoastră!

Va doresc prosperitate şi succes în activitatea Dvs nobilă.

Cu recunoştinţă pentru medici, Corna Valentina.

20.06.2018

 

Corna Valentina

Mulțumim pentru posibilitatea de a deveni părinți. Ne-ați ajutat cu profesionalismul dvs să simțim aceste emoții de nedescris și să ne bucurăm în fiecare zi de prințesa care ne face zilele mai frumoase și pline de viață. 
Când am venit pentru prima dată la consultație am simțit că vom avea un rezultat pozitiv, datorită implicării întregii echipe FIV. Putem spune cu siguranță că avem cea mai cuminte și mult-așteptată bebelușă.

Vă mulțumim pentru faptul că putem zâmbi în fiecare zi deja în 3!

Vă dorim multă-multă sănătate și cât mai multe teste pozitve!

Familia I.

Suntem fericiți că am descoperit medici Excepționali la Medpark, cu o abilitate de a trata pacienții așa cum nu am mai întâlnit. Însăși prezența lor și comunicarea cu dânșii te face să te simți deja mai bine.

Avem multe de povestit, mai ales despre profesionalismul medicilor de care ne-am convins de-a lungul anilor, dar și în cadrul Controlului Medical profilactic. Le aducem călduroase mulțumiri în special doamnelor Daniela Ivanov, medic cardiolog și dnei Rotari Elena, medic de familie, dorindu-le multă sănătate și succes în continuare!

11.05.2018

 

Familia Ciorba

Vin cu un mare mulțumesc pentru Doamna Elmira Palade pentru profesionalism, operativitate și devotament!!!

Sunteți o persoană cu suflet mare. Tot respectul din partea familiei noastre!

10.05.2017

 

Lilia M.