Ortopedie şi traumatologie

Ortopedie şi traumatologie

ORTOPEDIE ȘI TRAUMATOLOGIE ÎN MOLDOVA, EUROPA DE EST

Chirurgii ortopezi din Moldova, Europa de Est, sunt specializați în tratamentul tuturor tipurilor de patologii și leziuni legate de spate, oase, articulații și ligamente.

De ce să alegi Spitalul Internațional Medpark pentru intervențiile chirurgicale ortopedice

În cadrul Spitalului Internațional Medpark, specialiștii ortopezi oferă tratament chirurgical de calitate pentru numeroase tipuri de patologii sau leziuni ale mușchilor, scheletului și ligamentelor. Chirurgii ortopezi din echipa spitalului privat Medpark au experiență și abilități remarcabile în toate aspectele chirurgiei ortopedice și traumatologice, incluzând și operațiile de urgență. Centrul de Ortopedie Medpark colaborează cu specialiști de top din domeniul traumatologiei și ortopediei din Moldova și din străinătate.

Endoprotezările de șold și genunchi se efectuează în Moldova, Europa de Est, de la mijlocul anilor ‘90. Anual se fac peste 500 de endoprotezări, dintre care 97% – cu succes. Spitalul Internațional Medpark oferă și servicii de reabilitare, proteze de diferite modele și branduri, diverse tehnici de endoprotezare – toate acestea având ca scop principal sporirea calității vieții pacientului.

Specializările Centrului de Ortopedie al Spitalului Internațional Medpark:

  • Intervenții la coloana vertebrală – hernii de disc, stenoze vertebrale, fracturi și tumori ale vertebrelor, tratamentul scoliozei și schimbări degenerative ale coloanei, fixarea vertebrelor și decompresia coloanei vertebrale.
  • Endoprotezarea totală a articulațiilor – șold și genunchi, cu utilizarea celor mai moderne și inovative proteze.
  • Intervenția de artroplastie reprezintă înlocuirea unei articulații naturale cu o proteză artificială. Aceasta este una dintre cele mai răspândite tipuri de proceduri ortopedice în Moldova, Europa de Est. Drept indicații pentru intervenție pot servi schimbările ireversibile în articulații – traumatisme, procese inflamatorii sau degenerative.

SERVICII DISPONIBILE:

Alege un chirurg ortoped care îți va oferi consultații personalizate și va aplica orice procedură ortopedică sau tratament chirurgical, în Moldova, Europa de Est, folosind cea mai variată gamă de abordări inovative. Toate tipurile de intervenții chirurgicale traumatologice, fie ele de rutină, complexe sau urgente, sunt realizare în săli de operație dotate cu echipament chirurgical de ultimă generație, conform protocoalelor medicale internaționale. În spitalul privat Medpark beneficiezi de asistență medicală de calitate, proteze individuale tehnologic avansate și cele mai bune programe de reabilitare postoperatorie.