Stimulatorul cardiac- solutia Medpark pentru o inima sanatoasa

Stimulatorul cardiac- solutia Medpark pentru o inima sanatoasa

10 May, 2015

Medpark le oferă pacienţilor diagnosticaţi cu aceste afecţiuni o intervenţie eficientăimplantarea stimulatorului cardiac, numit și pacemaker – un dispozitiv care transmite inimii impulsuri electrice, pentru a aduce ritmul cardiac la un nivel normal. Datorită intervenţiei minim invazive, în cel mai scurt timp pacienţii se pot bucura din nou de o viaţă sănătoasă.

 
Olga Șchiopu, director medical Medpark: „Spitalul Internaţional Medpark este recunoscut deja pentru implementarea tehnologiilor moderne, minim invazive în sănătate. Suntem singura instituție medicală privata din Moldova, care a dezvoltat un centru de excelență dedicat diagnosticului și tratamentului patologiei cardiovasculare, la standarde internaţionale – Centrul de Infarct Miocardic. În portofoliul nostru avem înscrise mai multe proceduri și intervenții  inovative, fapt care a transformat instituţia noastră în expertul nr.1 în diagnosticul şi tratamentul bolilor de inimă, în domeniul privat din ţara noastră.”
 

Deoarece bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză a deceselor din Moldova, aplicarea intervenţiilor minim invazive este o prioritate pentru practica medicală. Pentru a regla tulburările de ritm cardiac, recent specialiştii Medpark au implantat unui pacient un stimulator cardiac, pentru prima dată în istoria instituției. Premiera reuşită se datorează unor profesionişti cu nume recunoscute în medicina internaţională.
 
Fatih Gumuser, medic cardiolog Medpark: „Procedura de implantare a decurs relativ simplu şi a durat aproximativ o oră. Intervenţia minim invazivă a presupus anestezie locală, iar dispozitivul a fost introdus printr-o incizie mică în zona umărului. Aşa cum nu e nevoie de o perioadă îndelungată pentru recuperare, în următoarele ore de la intervenţie pacientul s-a putut mişca liber.”
 
Hakan Eraslan, medic cardiolog, Medpark: „Implantarea stimulatorului cardiac s-a desfăşurat cu succes, iar pacientul a plecat acasă la numai câteva zile. Aceasta premieră reconfirma faptul că echipa Medpark este pregătită să utilizeze tehnologiile avansate în tratamentul tulburărilor de ritm cardiac şi în cazul altor pacienţi diagnosticaţi cu aceste maladii.”
 
Medpark este expertul nr. 1 privat în diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă, fiind singura instituţie din regiune acreditată internaţional de JCI. Spitalul dispune de Centru de Infarct Miocardic performant, care pune la dispoziția tuturor cetatenilor servicii unice în Republica Moldova, prin intermediul serviciului de Cardiologie invazivă, disponibil 24/24 ore. Calitatea de excepție a specialiștilor, combinată cu cele mai avansate tehnologii medicale de diagnostic și tratament, permite soluţionarea oricăror probleme cardiace, garantând rezultate similare celor obținute în țările occidentale.

Tulburările de ritm cardiac pot fi tratate acum mai uşor.

Alte noutăți