Sănătatea mamelor – prioritatea Medpark

Sănătatea mamelor – prioritatea Medpark

13 May, 2015

Spitalul Internațional Medpark își reconfirmă permanent statutul său de companie care susține mamele, atât prin proiecte de responsabilitate social-corporativă cât și prin servicii medicale la standarde internaționale. 

Pe data de 13 mai 2015 Spitalul Internațional  Medpark a participat în calitate de partener la ceremonia de celebrarea Zilei Internaționale a Mamei. Evenimentul organizat de Asociația Femeilor Antreprenoare din Republica Moldova (AFAM) și Comunitatea Femeilor Ucrainene din Moldova (CFUM) a avut scopul de a promova rolul mamelor în construirea unei societăți prospere.

La eveniment au participat persoane reprezentative din diferite domenii, care au relatat istorii de succes ale mamelor cu cariere frumoase sau au povestit cum le-a fost influențată viața de exemplul mamelor lor. Printre invitați s-a numărat și Idris Ozcelik, managerul general Medpark, care a vorbit despre rolul mamei în viața și cariera sa.

Idris Ozcelik, manager general Medpark: „Mamele sunt motorul societății, ele ne modelează viitorul și ne motivează să progresăm. Inspirați de grija maternă, noi, la Medpark, susținem prin diverse modalități mamele din Moldova și încercăm să le oferim tot suportul necesar pentru o viață sănătoasă.”

Astfel, până acum peste 1500 de femei au ales să-ți aducă pe lume copiii la maternitatea Medpark, pentru că aici găsesc toate serviciile pentru o sarcină și o naștere sigură: serviciul de evidență și monitorizare, pachete de naștere și programe educaționale pentru părinți. De asemenea, o echipă de medici profesioniști oferă toată susținerea necesară înainte, pe durata și după nașterea copilului.

De asemenea, proiectul „La Medpark, cu o viață nouă ajutăm două”, care este implementat deja al doilea an consecutiv este îndreptat spre ajutorarea mamelor cu mulți copii, aflate în dificultate. Ele primesc în dar seturi cu articole pentru mamă și bebeluș, necesare în perioada de după naștere. Până în prezent, peste 150 de femei au beneficiat de suportul Medpark.

Alte noutăți