Pacienți internaționali

Pacienți internaționali

TURISMUL MEDICAL ÎN MOLDOVA, EUROPA DE EST

Turismul medical în Moldova, Europa de Est, este în continuă creștere. Pacienții din diferite țări sunt tratați în cel mai mare spital privat din țară – Spitalul Internațional Medpark.

Spitalul Internațional Medpark a creat un departament special de turism medical, care oferă servicii cetățenilor străini interesați de tratamentul medical în Moldova, Europa de Est. Activitatea Spitalului International Medpark este reglementată de instituții locale și internaționale. Nivelul foarte avansat al calității serviciilor și siguranța pacientului corespunde standardelor internaționale.

Spitalul Medpark, în calitate de instituție medicală privată, promovează o politică de prețuri flexibile, adaptate la realitățile și dinamica pieții, oferind servicii individualizate fiecărui pacient internațional.

Turiștii medicali sunt cetățeni străini, care vizitează Moldova pentru a primi servicii medicale de calitate înaltă la prețuri foarte mici. Cea mai mare parte a acestor pacienți vine din Rusia, Israel, Ucraina, SUA, România, Turcia, Italia, Franța, Germania, Bulgaria, Norvegia, Marea Britanie, Suedia.

Motivele principale pentru care oamenii vin în Moldova, Europa de Est, pentru servicii medicale:

  • Calitatea slabă a serviciilor medicale în țara de reședință, nivel general scăzut al medicinii.
  • Lipsa de experiență a medicilor locali în efectuarea anumitor proceduri și/sau lipsa de echipament modern.
  • Rânduri lungi de așteptare, dificultăți birocratice.
  • Costul ridicat al serviciilor medicale, incapacitatea de a plăti pentru tratament sau pentru asigurarea medicală.
  • Necesitatea de tratament specific și medicamente care nu au fost aprobate în țara de origine.
  • Dorința de a combina procesul de tratament cu o vizită într-o altă țară, vizitarea obiectivelor turistice, vizitarea prietenilor și rudelor.

Unul dintre motivele dezvoltării turismului medical în Moldova, Europa de Est, este calitatea înaltă a serviciilor medicale, recunoscută atât în Europa, cât și în restul lumii.

Profesionalismul medicilor din Spitalul International Medpark, metodele unice de tratament, echipamentul performant și tehnologiile medicale avansate – toți acești factori atrag mulți pacienți din străinătate, care nu pot să obțină sau să plătească serviciile medicale de nivel similar în țara de origine.

Procedurile medicale în diverse domenii ale sănătății, efectuate în Moldova, au o rată înaltă de succes, mai mare decât cifrele medii în lume.

Specialiștii moldoveni împreună cu cei turci, care activează în cadrul Spitalului Internațional Medpark, demonstrează rezultate excelente în domeniile: FIV, chirurgie cardiacă, chirurgie ortopedică, neurochirurgie, chirurgie plastică și bariatrică.

Încurajăm pacienții să profite de ocazia de a compara eficacitatea tratamentului în clinicile din mai multe țări și să facă o alegere înțeleaptă.

Turismul medical în Moldova este popular în mare parte datorită costurilor atractive pentru tratamente, nivelului înalt de profesionalism al personalului medical și timpului scurt de reabilitare.

Costurile serviciilor medicale în cardul Spitalului Internațional Medpark sunt foarte accesibile în comparație cu cele din SUA și Europa de Vest. Mai mult, deseori prețurile noastre pentru servicii medicale sunt de cinci-zece ori mai mici decât în instituțiile private americane sau europene.

Implicarea Moldovei în turismul medical este încurajată și de lipsa barierelor lingvistice între pacient și personalul medical. Majoritatea angajaților Spitalului Internațional Medpark vorbesc limbile rusă și engleză. Departamentul de Turism Medical al Spitalului Internațional Medpark oferă fiecărui pacient un translator și o persoană însoțitoare, care coordonează procesul de tratare, facilitând comunicarea cu medicii și asistentele medicale.

Ortoped-traumatolog, categoria II (full-time Medpark)
Chirurg plastician (full-time Medpark)
Director medical Medpark, chirurg cardiovascular, categoria superioară, d.ş.m., conf. univ., conf. cercet. (full-time Medpark)
Embriolog / Consultant / Membru al Consiliului de Management, Societatea de Embriologie Clinică, Turcia (la invitație)
Ortoped-traumatolog, categoria II (part-time Medpark)
Medic cardiolog intervenţionist (full-time Medpark)
Ortoped-traumatolog (full-time Medpark)
Embriolog (full-time Medpark)
Chirurg vascular (full-time Medpark)
Chirurg plastician (la invitație)
Chirurg Cardiovascular (full-time Medpark)
Chirurg Cardiovascular, categoria superioară (full-time Medpark)
Ortoped-traumatolog, d.ș.m., categoria superioară, conf.univ. (full-time Medpark)
Medpark, pionierul inovațiilor medicale în Moldova, te invită să cunoști invențiile lui da Vinci
08 Feb 2016
Spitalul Internațional Medpark, recunoscut pentru introducerea și promovarea inovațiilor în domeniul sănătății în Republica Moldova, invită... Află mai multe »