Sfaturi de prim ajutor de la experții Unității Urgențe Medpark

Sfaturi de prim ajutor de la experții Unității Urgențe Medpark

30 June, 2015

Unitatea Urgențe Medpark este de gardă 24/7 pentru sănătatea ta! Pe data de 30 iunie reprezentanții Unității Urgențe Medpark au participat la o întâlnire a mamelor, organizată de revista „Odoraş”, unde s-a discutat despre sănătatea şi siguranţa familiei.

Deoarece în timpul vacanțelor riscul de accidente, mai ales cu implicarea copiilor, crește considerabil, Mihai Tașnic, șeful Unității Urgențe Medpark a fost invitat să vorbească părinților despre măsurile elementare de acordare a primului ajutor. Cei 30 de participanți au aflat cum să reacționeze corect în caz de fracturi, arsuri, asfixiere etc. 
 
Expertul Medpark a precizat că accidentele se pot întâmpla oricând, iar în majoritatea cazurilor factorul decisiv pentru sănătatea pacientului este timpul. La pacienţii cărora li se acordă ajutor medical în primele minute după traumatism, riscul de complicaţii posttraumatice scade semnificativ. De aceea, persoana care a suportat un accident trebuie să fie transportată cât mai rapid la camera de gardă, unde va beneficia de ajutor profesionist.
 
Mihai Tașnic, șef Unitatea Urgențe Medpark: „La Medpark asistenţa medicală este centrată pe pacient, iar fiecare caz este examinat rapid și eficient, în funcţie de gravitate. Unitatea Urgențe Medpark funcționează conform unui mecanism bine pus la punct, cu respectarea protocoalelor internaționale, exact ca unitățile de primiri urgente ale celor mai bune spitale din Europa sau Statele Unite.”
 
Spitalul multidisciplinar Medpark dispune de o Unitate de Urgențe ultramodernă, care acoperă cea mai largă gamă de urgențe medicale, disponibilă în domeniul privat. Echipa Unității Urgențe Medpark este pregătită pentru soluţionarea oricăror urgenţe medicale, următorii specialiști fiind mereu de gardă: cardiolog-terapeut, chirurg, pediatru, anestezist-reanimatolog, obstetrician-ginecolog și neonatolog, susținuți de asistenți medicali și personal special antrenat în domeniu. În caz de necesitate, echipa este completată în cel mai scurt timp cu alți specialiști. Unitatea Urgențe
 
Medpark este gata să intervină imediat, 24 din 24 de ore, 7 zile pe săptămână, pentru a aborda pacienţii cronici sau acuţi, inclusiv hemodinamic instabili, atât adulți, cât şi copii.
 

Alte noutăți