Al Faraj Diana

Al Faraj Diana

Al Faraj Diana

Medic ginecolog-obstetrician, reproductolog (full-time Medpark)

Studii:

2005-2010: Instituția de abilitare şi formare profesională, Ministerul Sănătății Siria, diploma de specializare în obstetrică & ginecologie şi chirurgia lor, Republica arabă Siria

1993-1999: Facultatea medicină generală, Universitatea de Medicină şi Farmacie “N. Testemiţanu”, Chişinău, Republica Moldova

Experienţă profesională:

2012-prezent: medic obstetrician & ginecolog, reproductolog centrul FIV, Spitalul Internaţional Medpark, Chişinău, Republica Moldova

2010-2012: medic specialist în obstetrică şi ginecologie, serviciul privat şi spitalele private din Siria

Limbi cunoscute:

Română, rusa, franceza, engleza, araba


Jurnalul sănătății

Conform ultimelor statistici, 1 din 6 cupluri se confruntă cu infertilitate, aceasta având la bază mai multe cauze. Medicul ginecolog-obstetrician și reproductolog la Medpark, Diana Al Faraj, a vorbit despre fertilitate în cadrul Șezătorii organizate de Odoraș la 19 iunie și a combătut câteva mituri legate de aceasta.

O întrebare frecventă este faptul dacă femeile cu un nivel scazut al AMH (hormon anti-Mullerian) pot rămâne însărcinate, indiferent de vârsta reproductivă pe care o au.

 

Actualmente, 1 din 6 cupluri are probleme de fertilitate. Impactul acesteia se simte atât psihologic cât și social.

Fiecare ciclu FIV implică mai multe etape și fiecare etapă are loc la un moment anumit pe parcursul unei perioade de patru - șase săptămâni. Ceea ce urmează este o prezentare generală a procedurii FIV. Procedura începe în luna precedentă ciclului ART. Un ciclu FIV include de obicei următoarele etape sau proceduri:

Video

Opinia pacienților

Dna Diana este trimisă de Dumnezeu pe acest pământ pentru a ne realiza cel mai mare VIS, cea mai mare DORINȚĂ, cea mai mare ÎMPLINIRE: aceea de a deveni PĂRINȚI!

O prețuim, o respectăm și o iubim!

29 mai 2017

 

Rodica Pavel

Le sunt recunoscatoare din inimă pentru copilasul meu. Eu am avut 2 eșecuri în Italia și la o alta clinică din Chișinau. La Medpark am devenit însărcinată din a doua încercare. Am avut în total 5 FIV. Sunt atenți și mereu au răspuns la toate întrebarile mele . Toți au eșecuri și succese, dar la Medpark rata e foarte bună și se face ca în Europa.Trebuie să ne invățăm să analizăm informațiile și așa vom ști unde e mai bine. Dupa primul eșec la Medpark știam ca voi încerca tot acolo. Le mulțumesc din suflet!

​22 februarie 2017

Jeneva Maier

Un medic cu inima mare, umilă. Datorită ei astăzi sintem si noi părinți a unei fetițe minunate. Vă mulțumesc pentru răbdare si înțelegere!

​22 februarie 2017

Naty Cucer

Stimată doamna Diana, mă inchin cu recunostință în fața Dumneavoastră și vă aduc sincere si profunde MULTUMIRI pentru tot ce ați făcut pentru familia noastra! Sunt astăzi tătic cu doua fete, care sunt datorită Dvs. și vă multumesc pentru asta! Bunul Dumnezeu să vă ajute în frumoasa lucrare pe care o desfășurați cu pacienții dumneavoastră! Vă doresc ani frumosi, plini de bucurie!

22 februarie 2017

Никола Василий

Să vă dea bunul Dumnezeu sănătate putere răbdare. Sunteți cu toții niște oameni deosebiți cu inimă mare. Vă mulțumesc pentru tot .

01 februarie 2017
 

Cinev Cristina