Balan Iulian

Balan Iulian

Balan Iulian

Chirurg plastician (full-time Medpark)

Studii:

2010-2014: Rezidenţiat în chirurgie generală,  Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemiţanu”, Chişinău, Republica Moldova
2004-2010: Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemiţanu”, Chişinău, Republica Moldova, Facultate de medicină generală

Experienţă profesională: 

2011-prezent: Chirurg plastician, Departamentul chirurgie plastică şi estetică, Spitalul Internaţional Medpark, Chişinău, Republica Moldova

Formare continuă:

2015: XII Congres al Asociaţiei Chirurgilor “Nicolae Anestiadi” cu participare internmaţională, Chişinău, Republica Moldova 2015: Chirurgie Plastică şi Reconstructivă a Peretelui Abdominal, Chişinau, Republica Moldova
2015: European Congress of Laparoscopy and Robotics ”Challenges in Laparoscopy and Robotics, Istanbul, Turcia 2011: XI Congres al Asociaţiei Chirurgilor “Nicolae Anestiadi” cu participare internmaţională, Chişinău, Republica Moldova
2011-2014: Subspecializare chirurgie plastică, estetică şi reconstructivă, Memorial Atasehir Hospital, Istanbul, Turcia

Membru al: 

Asociaţia Chirurgilor “Nicolae Anestiadi”, Chişinău, Republica Moldova

Publicații: 

2013: “Calf Contouring with Endoscopic Fascial Release, Calf Implant, and Structural Fat Grafting” in collaboration with Ercan Karacaoglu, MD and Richard J. Zienowicz, MD, Awarded “Best International Collaboration Paper” Prize by American Society of Plastic Surgeons

Limbi cunoscute:

Româna, rusa, engleza, turca


Noutăți

La Medpark, consultația pentru transplantul de păr este gratuită

Jurnalul sănătății

Rinoplastia este o intervenție de corectare a formei nasului, care permite schimbarea mărimii, lățimii, a poziției vârfului nasului, a profilului nazal și a oricăror asimetrii sau deviații.

Terapia PRP, din engleză Platelet-Rich Plasma sau plasmă autologă îmbogățită cu trombocite, este cel mai modern tratament de regenerarea pielii și a părului, ce folosește factorii proprii ai corpului nostru. 

Mezoterapia pielii scalpului este un tratament nechirurgical cu eficiență dovedită în majoritatea cazurilor de cădere a părului.

Video

Opinia pacienților

Vreau să le mulțumesc echipei Medpark pentru schimbarea mea reușită de 100%. Aș vrea să vă povestesc istoria mea in câteva cuvinte cum m-am hotărât eu la această schimbare. În vara anului 2017 am fost la câteva consultații pentru implanturile mamare. Doream foarte mult, însă nu eram sigura dacă îmi va reuși sa fac anume ceea ce vreau eu. Recunosc am fost la câteva clinici apoi m-am liniștit cu gândul că deja nu mai vreau pentru că mi-i frică. A trecut ceva timp și în luna decembrie am fost telefonată de către asistenta medicului Maria (căreia îi mulțumesc foarte mult pentru tot sprijinul și timpul petrecut alături de mine în acel moment, chiar și grijă pe care mi-a purtat-o și după operație până la momentul dat), care m-a întrebat dacă nu doresc să vin la o consultație la Dr. Ercan Karacaoglu? Soțul a zis hai sa mergem! Sinceră sa fiu nu m-am gândit în acel moment că peste câteva ore voi fi programată la operație! În Medpark mă așteptau Dr Ercan si Dr Balan Iulian (care a avut răbdare să-mi raspundă chiar și la cele mai stupide întrebări ce mă framântau pe mine la momentul cela nehotarât), care mi-a oferit toată informația referitor la operație, la perioada după operație, despre rezultate, pregătire postoperatoriu…Timp de 5 min cu răspunsuri convingatoare m-am hotarât sa zic DA, vin mâine să dau analizele! Perioada de reabilitare pot să zic că a fost una atât de ușoara după părerea mea, ceea ce nu m-am așteptam! A doua zi după operație am fost externată acasă, și peste 3 zile eu deja puteam face orice prin casă singura! Dar cel mai important probabil a fost rezultatul pe care l-am văzut în oglindă! Veneam la consultații foarte des pentru ca sa fiu sigura că totul e bine, aveam senzația ca vin ca acasa deja!

Acum dupa un an și ceva pot să zic cu adevărat că Medpark, în special 3 persoane care au fost alături în acel moment: Ercan Karacaoglu, Balan Iulian și Cuiban Maria, vreau sa le mulțumesc din tot sufletul meu (acum deja mare, frumos și sănătos ), asistentelor care au fost 24/24 lânga mine la orice moft și durere pe care o aveam în prima noapte, prin faptul că ma țineau de vorbă numai pentru ca eu să adorm liniștită! Sunt sigura că dacă voi avea nevoie de altă schimbare voi veni tot aici, la Medpark cu încredere!

P.D.

P.D.

Timp de 9 ani mă confrunt cu o problemă imună de sănătate, care mi-a afectat țesutul pielii la nivelul feței, ceea ce m-a făcut să evit oglinzile și să-mi pierd încrederea în sine. Pe parcursul acestor ani am încercat diverse proceduri, am fost la mai mulți medici care imi spuneau că nu e posibil nimic de făcut sau chiar care au încercat să facă careva experimente pe fața mea, în urma căror am avut de suferit dureri insuportabile și, ca urmare, un efect nu prea bun. 

La recomandarea unei cunoscute am apelat la Medpark și m-au programat la dl. Iulian Balan. De la prima consultație am recăpătat încrederea și fără să mă gândesc mult am programat data intervenției. Nu am decât să-i mulțumesc dlui doctor pentru profesionalism, acuratețe, atitudine, încurajare și, nu în ultimul rând, pentru răbdare și pentru faptul că mi-a dat o speranță. Munca dumnealui lasă urme de frumusețe.

Noiembrie 2018

Anonim

Un mulțumesc deosebit acestui spital și medicilor profesioniști: Dnul Balan Iulian va mulțumesc din suflet pentru Frumusețea care mi-ați oferit-o de ziua mea, aveți niște mâini de aur, un rezultat minunat, recuperarea a fost foarte repede shi surorile medicale au avut cea mai mare grija de mine. Dna Maria Cuiban, Vasilie Botnaru shi Dnul Munteanu profesioniști de cel mai înalți nivel. Sunt foarte mulțumită pentru toate serviciile care le-am avut in acest spital.

28.09.2017

Mariana B.

Eu am ramas incantata de serviciile prestate de voi, tot personalul amabil, atent iar medicii Iulian Balan si Petah Andrei sunt niste chirurgi cu adevarat talentati!

27.01.2017

 

Gorbatovschi Veronica

Am fost la consultaţie la medicii dl. Lesco Andrei şi Balan Iulian, care mi-au acordat ajutor medical profesionist şi mi-au făcut o intervenţie. Sunt satisfăcut de lucrul lor. Într-adevăr îşi cunosc meseria. Le doresc din tot sufletul multă, multă sănătate şi spor în toate. Domnul să-I păzească.

2015

Anastasia Ţurcan