Balan Iulian

Balan Iulian

Balan Iulian

Chirurg plastician (full-time Medpark)

Studii:

2010-2014: Rezidenţiat în chirurgie generală,  Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemiţanu”, Chişinău, Republica Moldova
2004-2010: Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemiţanu”, Chişinău, Republica Moldova, Facultate de medicină generală

Experienţă profesională: 

2011-prezent: Chirurg plastician, Departamentul chirurgie plastică şi estetică, Spitalul Internaţional Medpark, Chişinău, Republica Moldova

Formare continuă:

2015: XII Congres al Asociaţiei Chirurgilor “Nicolae Anestiadi” cu participare internmaţională, Chişinău, Republica Moldova 2015: Chirurgie Plastică şi Reconstructivă a Peretelui Abdominal, Chişinau, Republica Moldova
2015: European Congress of Laparoscopy and Robotics ”Challenges in Laparoscopy and Robotics, Istanbul, Turcia 2011: XI Congres al Asociaţiei Chirurgilor “Nicolae Anestiadi” cu participare internmaţională, Chişinău, Republica Moldova
2011-2014: Subspecializare chirurgie plastică, estetică şi reconstructivă, Memorial Atasehir Hospital, Istanbul, Turcia

Membru al: 

Asociaţia Chirurgilor “Nicolae Anestiadi”, Chişinău, Republica Moldova

Publicații: 

2013: “Calf Contouring with Endoscopic Fascial Release, Calf Implant, and Structural Fat Grafting” in collaboration with Ercan Karacaoglu, MD and Richard J. Zienowicz, MD, Awarded “Best International Collaboration Paper” Prize by American Society of Plastic Surgeons

Limbi cunoscute:

Româna, rusa, engleza, turca


Noutăți

La Medpark, consultația pentru transplantul de păr este gratuită

Jurnalul sănătății

Rinoplastia este o intervenție de corectare a formei nasului, care permite schimbarea mărimii, lățimii, a poziției vârfului nasului, a profilului nazal și a oricăror asimetrii sau deviații.

Terapia PRP, din engleză Platelet-Rich Plasma sau plasmă autologă îmbogățită cu trombocite, este cel mai modern tratament de regenerarea pielii și a părului, ce folosește factorii proprii ai corpului nostru. 

Mezoterapia pielii scalpului este un tratament nechirurgical cu eficiență dovedită în majoritatea cazurilor de cădere a părului.

Video

Opinia pacienților

Timp de 9 ani mă confrunt cu o problemă imună de sănătate, care mi-a afectat țesutul pielii la nivelul feței, ceea ce m-a făcut să evit oglinzile și să-mi pierd încrederea în sine. Pe parcursul acestor ani am încercat diverse proceduri, am fost la mai mulți medici care imi spuneau că nu e posibil nimic de făcut sau chiar care au încercat să facă careva experimente pe fața mea, în urma căror am avut de suferit dureri insuportabile și, ca urmare, un efect nu prea bun. 

La recomandarea unei cunoscute am apelat la Medpark și m-au programat la dl. Iulian Balan. De la prima consultație am recăpătat încrederea și fără să mă gândesc mult am programat data intervenției. Nu am decât să-i mulțumesc dlui doctor pentru profesionalism, acuratețe, atitudine, încurajare și, nu în ultimul rând, pentru răbdare și pentru faptul că mi-a dat o speranță. Munca dumnealui lasă urme de frumusețe.

Noiembrie 2018

Anonim

Un mulțumesc deosebit acestui spital și medicilor profesioniști: Dnul Balan Iulian va mulțumesc din suflet pentru Frumusețea care mi-ați oferit-o de ziua mea, aveți niște mâini de aur, un rezultat minunat, recuperarea a fost foarte repede shi surorile medicale au avut cea mai mare grija de mine. Dna Maria Cuiban, Vasilie Botnaru shi Dnul Munteanu profesioniști de cel mai înalți nivel. Sunt foarte mulțumită pentru toate serviciile care le-am avut in acest spital.

28.09.2017

Mariana B.

Eu am ramas incantata de serviciile prestate de voi, tot personalul amabil, atent iar medicii Iulian Balan si Petah Andrei sunt niste chirurgi cu adevarat talentati!

27.01.2017

 

Gorbatovschi Veronica

Am fost la consultaţie la medicii dl. Lesco Andrei şi Balan Iulian, care mi-au acordat ajutor medical profesionist şi mi-au făcut o intervenţie. Sunt satisfăcut de lucrul lor. Într-adevăr îşi cunosc meseria. Le doresc din tot sufletul multă, multă sănătate şi spor în toate. Domnul să-I păzească.

2015

Anastasia Ţurcan

Știu cu exactitate, că întregul colectiv Medpark își merită aprecierile pentru tot ceea ce fac - şi cu siguranță Știu ce fac. Dar aș vrea aici să-i menționez în special pe cei care nemijlocit au contribuit la schimbarea viziunii mele față de serviciile medicale acordate și unii medici de la noi. Pentru că, cu regret, am constatat experiență și negativă prin așa-zisele Spitale de ajutor primar- amplasate pe teritoriul mun.Chișinău. Am hotărît să încerc serviciile Medpark. Auzisem că există un chirurg de talie internatională, acreditat în multe țări, vine odată în lună, și desăvîrșește minuni pe linia rinoplastie: D-nul Ercan Karacaoglu... zic, să merg la el la o consultație, mai văd ce zice. Am fost convins din prima că operaţia mea va decurge la el, căci a fost unicul care la perioada cea fragilă a zis că operaţie acum nu se poate face, şi foarte profesionist mi-a explicat de ce. Prin asistarea d-lui Balan Iulian, care face parte din echipa de profesionişti la aşa gen de intervenţii, am fost ghidat să nu ezit atunci când a venit timpul şi a controlat programarea astfel, ca să nu fiu incomodat nici de timpul acordat serviciului. Rămânea doar depăşirea fricii cu care am intrat pe uşa Medpark... întîmplător pe coridoarele spitalului am întîlnit-o pe Daniela Ivanov, medic cardiolog tot aici la Medpark. Din fericire pe Daniela o cunoșteam mai anterior și la întrebarea mea, care poate a sunat retoric: "Cum crede am ales bine şi fac corect", mi-a dat un răspuns sigur: "Fără doar şi poate, pentru că El într-adevăr poate", ceea ce m-a liniștit și mai mult și a contat pentru mine foarte mult (mulțumesc Daniela Ivanov, medic cardiolog care şi-a adus aportul la liniștea inimii mele).

Încă o dată, mulţumesc dle dr. Ercan Karacaoglu – Dumnezeu să Vă binecuvânteze, pentru ceea ce faceţi în rinoplastie. Din partea lui Victor, Va doresc numai bine !!! Mi-am recuperat încrederea în mine şi sănătatea şi contribuţia dvoastră a fost una enormă, şi pe această cale doresc să mulţumesc pentru contribuţie şi dlui Iulian Balan. Împreună formaţi o echipă de profesionişti.

2012

Victor