Dobrioglo Iulia

Dobrioglo Iulia

Dobrioglo Iulia

Medic obstetrician-ginecolog, categoria II (part-time Medpark)

Studii:

2014: Rezidenţiat în Obstetrică și Ginecologie, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu", Chişinău, Republica Moldova
2009: A absolvit Facultatea de Medicină Generală, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu", Chişinău, Republica Moldova

Experienţă profesională:

2015-prezent: Medic obstetrician-ginecolog, Spitalul Internaţional Medpark, Chişinău, Republica Moldova
2014-2015: Medic obstetrician-ginecolog, Institutul Mamei și Copilului, Chișinău, Republica Moldova

Limbi cunoscute:

Româna, rusa, engleza, franceza, bulgara


Noutăți

Sărbătorim copiii născuți la Medpark la evenimentul tradițional - Medpark Magic Baby Fest 2018!   Sunt invitați toți copiii născuți la Medpark 2011-2018 și prietenii lor.

Vă așteptăm pe 01 decembrie 2018, la orele 15.00, la Teatrul Republican de Păpuși "Licurici" de pe str. 31 August 1989, nr. 121

Spitalul Internațional „Medpark” a organizat a III ediție de „Baby Fest”!

Medpark sărbătorește copilăria în cadrul sărbătorii dedicate tuturor copiilor născuți la Medpark și prietenilor acestora!

Jurnalul sănătății

„Am să nasc pe cale naturală. Așa m-a născut pe mine mama, astfel am să dau viață și eu copilului meu” – este convingerea majorității mămicilor, idee la care renunță atunci când ajung la mijlocul perioade de dilatare a colului uterin.

Video

Opinia pacienților

Vreau să aduc cuvinte de mulțumire doctorilor Roman Polonskyy și Iulia Dobrioglo. 

Acum aproximativ un an mă deranjau niște dureri foarte mari și medicii au depistat că aveam fibrom uterin. La spitalul din localitatea noastră mi-au spus că trebuie să-mi înlăture uterul. 
Din fericire, însă, am aflat despre acest spital, Medpark și pe 19 octombrie dr. Roman Polonskyy mi-a făcut aici procedura de embolizare. Astfel mi-am păstrat organele întregi și sunt foarte mulțumită. Acum mă simt mult mai bine și nu mai am problemele de înainte. 

Datorită doctorilor Roman Polonskyy și Iulia Dobrioglo, care m-au ajutat, acum planificăm să avem încă un copilaș. 

Ianuarie 2017

Sidorean Olga