Guzun Aliona

Guzun Aliona

Guzun Aliona

Ortoped-vertebrolog (part-time Medpark)

Studii: 

2005-2011: Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu", Chişinău, Republica Moldova, Facultatea de medicină generală

Experienţă profesională:

2015: Medic ortoped-vertebrolog, Spitalul Internațional Medpark, Chișinău, Moldova
2011-2015: Medic rezident în traumatologie şi ortopedie, Spitalul Clinic de Traumatologie şi Ortopedie, Chişinău, Republica Moldova

Formare continuă:

2014: Stagiu de perfecţionare „Tratamentul conservator în patologiile coloanei vertebrale”, Rummelsberg Orthopadische Klinik
2013: Eurospine Congress Liverpool, England

Membru al:

Asociaţiei traumatologilor ortopezi din Republica Moldova
AO Spine

Limbi cunoscute: 

Româna, rusa, engleza, franceza


Noutăți

Cu ocazia lansării oficiale a Centrului de Vertebrologie, Spitalul Internațional Medpark pune la dispoziția pacienților o ofertă specială: persoanele care suferă de scolioză beneficiază de consultația primară gratuită a specialiștilor Centrului. Oferta este valabilă în perioada 11 noiembrie – 31 ianuarie 2016. 

Opinia pacienților

"Mulțumim echipei de medici - Victor Ungurean, Dumitru Kondrashnikov din SUA și Aliona Guzun pentru profesionalismul de care au dat dovadă pentru realizarea visului fiicei noastre. 

Totodată, am fost încântați de primirea și de modul în care am fost tratați pe parcursul șederii în clinica dvs. Cu siguranță vom reveni la Medpark în cazul în care vom avea nevoie de vreo intervenție. 

Vă mulțumim!" 

Mama pacientei Drăguțu Maria Elisa, din România, Botoșani 
23.05.2017 

Mama pacientei Drăguțu Maria Elisa, din România, Botoșani

Dragii mei, vă scriu acest mesaj de mulțumire pentru grija pe care mi-ați acordat-o. Îi mulțumesc dlui Victor Ungurean, dnei Aliona Guzun și la tot personalul. Vă doresc prosperitate și tot binele din lume.

Iulie 2016

Maior Elena

Aduc mulţumiri dlui Victor Ungurean şi dnei Aliona Guzun pentru intervenţia medicală şi serviciilor medicale acordate la nivel foarte înalt.

Recomand aceşti medici şi altor pacienţi. Au mâini de aur! Vă mulţumesc pentru tot!

20.11.2015

Creangă Maria