Ivanov Daniela

Ivanov Daniela

Ivanov Daniela

Medic cardiolog, categoria superioară (full-time Medpark)

Studii:

2008-2010: Studii postuniversitare prin Secundariat clinic la Catedra Cardiologie, specialitatea Cardiologie, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Chişinău, Republica Moldova
2004-2008: Studii postuniversitare prin rezidenţiat la Catedra Cardiologie, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Chişinău, Republica Moldova
1998-2004: Facultatea de medicină internă, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Chişinău, Republica Moldova

Experienţă profesională:

2011-prezent: Cardiolog, Spitalul Internaţional Medpark, ChişinăuRepublica Moldova
2010-2011: Cardiolog, Institutul Naţional de Cardiologie, Chişinău, Republica Moldova

Formare continuă:

2018: Congresul European de Insuficiență cardiacă, Viena, Austria
2018: Congresul European de Cardiologie, Munich, Germania
2017: Stagiu clinic Insuficiența cardiacă, Rehovot, Israel
2015: Stagiu clinic, Spitalul Universitar, MHH Hanover, Germania
2015: Stagiu clinic, Spitalul Acibadem, Grupul de spitale Memorial, Istanbul, Turcia
2015: Congresul ESC 2015, Londra, Marea Britanie
2015: Actualităţi în cardiologie, workshop, Sibiu, Romania
2014: Al doilea GULF EP LIVE Dubai Congres internaţional, Dubai, EAU
2011-2014: Seminarele Weill Cornell "Ateroscleroza", Salzburg, Austria
2011-2015: Congresul naţional de cardiologie, Sinaia, România
2008-2015: Numeroase seminare locale cardiologice, Chişinău, Republica Moldova

Limbi cunoscute:

Romana, Engleza, Franceza, Rusa


Noutăți

Pe 29 septembrie este marcată Ziua Mondială a Inimii, iar îndemnul specialiștilor în acest an este să faci o promisiune inimii tale!

Este mai mică, dar mai „harnică”, un pic mai vulnerabilă și extrem de enigmatică.

„În ochii lor pacientul e centrul Universului.” Cu acest genericla Sala cu Orgă din Chișinău a fost lansată o expoziție de portrete – un omagiu inedit adus medicilor de ziua lor profesională.

Jurnalul sănătății

Video

Opinia pacienților

Suntem fericiți că am descoperit medici Excepționali la Medpark, cu o abilitate de a trata pacienții așa cum nu am mai întâlnit. Însăși prezența lor și comunicarea cu dânșii te face să te simți deja mai bine.

Avem multe de povestit, mai ales despre profesionalismul medicilor de care ne-am convins de-a lungul anilor, dar și în cadrul Controlului Medical profilactic. Le aducem călduroase mulțumiri în special doamnelor Daniela Ivanov, medic cardiolog și dnei Rotari Elena, medic de familie, dorindu-le multă sănătate și succes în continuare!

11.05.2018

 

Familia Ciorba

"Pe 02.02.2018 pentru prima dată am fost înscrisă la consultația cardiologului Doamna Daniela Ivanov, o Doamnă cu suflet mare, care cu zâmbetul și bunătatea Sa îl ridică pe picioare și pe cel mort. Îi mulțumesc Dnei Daniela pentru cumsecădenia de care dă dovadă, pentru profesionalism, inteligență și omenie. 

Plecăciuni Dlui Hakan Eraslan, care pe 20.02.2018 a efectuat coronarografia cu mare succes, dibăcie și profesionalism. Șii nu în ultimul rând mulțumesc tuturor colaboratorilor (începând de la infermiere, asistente, până la medici). 

Să Vă dea Domnul sănătate și să ajutați cât mai mulți bolnavi."

25.02.2018

Smîntînă Raisa

Aș vrea să public și cu glas tare să Mulțumesc Echipei Cardiologice Medpark pentru că mi-a salvat tatăl!

Să spun foarte sincer: dacă apare o problemă de sănătate - nu disperați, mergeti cu cei dragi la Medpark, spitalul ăsta chear are cu Cine și are cu Ce!
Scriu aici pentru că cunoștințele trebuie transmise. Pentru că statistic doar 1/5 din infarcte ajung la soluționare timpurie. Pentru că diagnosticul rapid contează.
Dar în primul rând, pentru că profesioniștii merită să fie povestiti.
 

Cum a fost?
În ultima zi de școală a copiilor, când și soarele se bucura că a venit vacanța, primesc un sunet de la tata care cu glas vinovat îmi zice că îl doare în spate și l-a luat ambulanța. Panică. Distanță între noi 100 km. Sigur mă veți înțelege cei care aveți părinții departe! Acum, deși sunt medic și activez în Medpark, recunosc ca m-am pierdut. Dar logica era simplă: Medpark – cardiologie – mai repede să-l aduc pe tata. Aici intră în acțiune Echipa Cardiologică Medpark și eu încep să simt pământul sub picioare. Daniela Ivanov a inițiat transferul. Constantin Cozma pe întreg parcursul drumului a comunicat cu medicul ambulanței și a coordonat dozele medicamentelor. Hai c-am ajuns! Mihail Tasnic ( “Doctorul Meu” cum zice tata) a preluat pacientul în secția de internare, cu un calm dezarmant provenit din practica zilnică (deloc nu seamană cu filmele, nimeni nu aleargă), și a plecat în sala de cardiologie intervențională. Împreună cu mentorul echipei intervenționale Hakan Eraslan, a fost efectuată angioplastia, tromboliza (Medpark este Unicul spital în Moldova unde Se Face) și stentarea. 
Peste 1,5 ore medicul m-a informat că tata este bine, glumește și vrea acasă Pfffffffffff!
 

Ce trebuie de adus?
A urmat întrebarea firească. Firească deoarece cu toții am fost în situația când trebuia să aducem la spital “jumătate de casă”(treptat desigur), să întelegem ce poate și nu poate mânca pacientul, de unde luăm găină de casă pentru zeamă (că trebuie zeamă rară de casă), cine din rude și la ce oră aduce mâncarea. Răspuns: în afară de lucrurile personale ale pacientului - nimic. Prima reacție – simți un gol și parcă te temi să pleci acasă. Sentimentul când lași copilul în tabără prima dată și îți faci griji că va duce foame.

A doua zi, când am venit, tata mânca terci cu iaurt. Prima ce mi-a zis: Aici, în reanimare toată noaptea nimeni n-a închis un ochi. Practic nu s-au așezat. În ce corabie cosmică m-ai adus? Mă uit la Svetlana Plămadeală, doctorița care a preluat garda, mintea lucidă a cursului nostru de medicină generală, și-i răspund cu încredere - Medpark. 
Aici medicii știu cum trebuie. Aici Regula și Standardul sunt la ei acasă. Farmacistul eliberează medicamente individual pentru fiecare pacient. Asistentele medicale sunt universale. Ventilația nu permite dezvoltarea infecției. Personalul zâmbeste pacienților și are grijă de saloane. Și mai sunt… mai sunt mulți Oameni harnici.
 

Costurile? 
Hmmm… încă o întrebare firească. Depinde cu ce compari. Cât costă viața părintelui tău? A persoanei iubite? Cât costă siguranța, profesionalismul? Timpul cât costă? Dar regretele…? Sau voi știți în ce merită să investești mai mult decât în sănătate?

Analizând imparțial ce am simțit pe pielea proprie pot să spun cu toată responsabilitatea: Medpark este un spital fantastic si eu Multumesc că există așa Specialiști la noi. Și când zic la noi, am în vedere la Noi în Moldova.
Aveți grijă de cei dragi și nu uitați să telefonați zilnic părinții

22.06.2017

Aliona B.

Am rămas extrem de mulțumită de serviciile medicale oferite și de atitudinea personalului. Apreciez la cel mai înalt nivel profesionalismul medicului cardiolog Daniela Ivanov, care mi-a oferit o consultație foarte explicită, iar personalul a fost foarte amabil și deschis la discuție. Nu sunt pentru prima dată la Medpark. În 2011 am fost operată și pot spune că deservirea este la cel mai înalt nivel. 

Nu pot face comparație cu spitalele europene, dar pot face comparație cu spitalul din Israel, unde am adus pe lume un copil. Mă bucură faptul că și la noi în Moldova există asemenea spitale, unde te simți om în adevăratul sens al cuvântului. Vreau să aduc și sincere mulțumiri dnei Rodica, domnișoarelor de la recepție, recepție laborator și laborantei pentru o atârnare atât de frumoasă. 

Am să revin ori de câte ori va fi nevoie la acest spital (sper numai pentru control profilactic)! Mulțumesc enorm!

09.03.2017

 

Midone Larisa

De nenumarate ori m-am adresat la Medpark. De fiecare dată am rămas cu impresii deosebit de frumoase. Mulțumesc întregului colectiv pentru o atitudine profesionistă, umanism, sensibilitate, generozitate și devotamentul de care dau dovadă întotdeauna în relația cu pacienții.

Mulțumesc Doamnei Daniela Ivanov pentru profesionalism si bunăvoință pe care ați aratat o față de nevoile si greutățile noastre.

17.10.2016

Chiper Valentin