Karacaoglu Ercan

Karacaoglu Ercan

Karacaoglu Ercan

Chirurg plastician (la invitație)

Studii:

​2003-2004: Specializare în chirurgia sînilor, Universitatea Brown, Departamentul de  chirurgie plastică, Rhode Island, SUA

2000-2001: Secundariat clinic Universitatea Brown, Departamentul de  chirurgie plastică, Rhode Island, SUA

1995-2000: Rezidenţiat în Chirurgie Plastică şi Reconstructivă, spitalul Haydarpasa, Istanbul, Turcia

1992: Şcoala de Medicină GATA din Ankara, Turciaspecialitatea  Chirurgia PlasticăEstetică şi Reconstructivă

Formare continuă: 

2005-2010: Profesor Asociat de Chirurgie Plastică în Universitatea Yeditepe, Şcoala de Medicină, Departamentul Chirurgie Plastică, Istanbul, Turcia

2003- 2004: Cursuri (Clinică şi Predare), Universitatea Brown, Şcoala de Medicină, Spitalul Rhode Island,Departamentul Chirurgie Plastică, Providence, Rhode Island, U.S.A.

2002- 2003: Şef, Serviciul de Chirurgie Plastică  Spitalul Naval de 600 paturi, Golcuk, Kocaeli, Turcia

2000- 2001: Cursuri în Chirurgia Estetică şi Chirurgia Sânilor, Universitatea Brown, Şcoala de Medicină, Spitalul Rhode Island, Departamentul Chirurgie Plastică, Providence, Rhode Island, U.S.A

Experienţă profesională:

2011-prezent: Chirurg plastician Spitalul Internaţional Medpark, Chişinău, Moldova

2005-2010: Conferenţiar Universitar în Chirurgie Plastică la Universitatea Yeditepe, Istanbul, Turcia

2002-2003: Şef departament Chirurgie Plastică Spitalul Naval, Golcuk, Turcia

Publicaţii:

Publicaţii internaţionale: 26

Publicaţii naţionale Turcia: 13

Prezentări ăn cadrul congreselor internaţionale: 36

Prezentări în cadrul congreselor internaţionale: 33

Cărţi: 3

Membru:

Din 2006: Asociaţia Europeană de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă EBOPRAS

Din 2006: Societatea Americană a Chirurgilor Plastici ASPS

Din 2004: Societatea Internaţională de Chirurgie Plastică

Din 2003: Societatea chirurgilor plastici din Turcia

Din 1995: Societatea de chirurgie plastică şi reconstructivă din Turcia

Din 1992: Asociaţia medicilor din Turcia

Limbi cunoscute: Engleza, Turca


Noutăți

Până la 31 ianuarie 2015, Spitalul Internațional Medpark oferă 20% reducere la transp

Din păcate, căderea părului este un fenomen comun atât la bărbaţi, cât şi la femei. Unii oameni cu greu acceptă această problemă, se simt singuri, suferă de complexe şi îşi fac prea multe griji referitor la aspectul său fizic. Pierderea părului, însă, nu e nici boală, nici sentinţă, ci e un proces reversibil.

Jurnalul sănătății

Rinoplastia este o intervenție de corectare a formei nasului, care permite schimbarea mărimii, lățimii, a poziției vârfului nasului, a profilului nazal și a oricăror asimetrii sau deviații.

La Medpark, primul consult pentru transplantul de păr este gratuit

Video

Opinia pacienților

Știu cu exactitate, că întregul colectiv Medpark își merită aprecierile pentru tot ceea ce fac - şi cu siguranță Știu ce fac. Dar aș vrea aici să-i menționez în special pe cei care nemijlocit au contribuit la schimbarea viziunii mele față de serviciile medicale acordate și unii medici de la noi. Pentru că, cu regret, am constatat experiență și negativă prin așa-zisele Spitale de ajutor primar- amplasate pe teritoriul mun.Chișinău. Am hotărît să încerc serviciile Medpark. Auzisem că există un chirurg de talie internatională, acreditat în multe țări, vine odată în lună, și desăvîrșește minuni pe linia rinoplastie: D-nul Ercan Karacaoglu... zic, să merg la el la o consultație, mai văd ce zice. Am fost convins din prima că operaţia mea va decurge la el, căci a fost unicul care la perioada cea fragilă a zis că operaţie acum nu se poate face, şi foarte profesionist mi-a explicat de ce. Prin asistarea d-lui Balan Iulian, care face parte din echipa de profesionişti la aşa gen de intervenţii, am fost ghidat să nu ezit atunci când a venit timpul şi a controlat programarea astfel, ca să nu fiu incomodat nici de timpul acordat serviciului. Rămânea doar depăşirea fricii cu care am intrat pe uşa Medpark... întîmplător pe coridoarele spitalului am întîlnit-o pe Daniela Ivanov, medic cardiolog tot aici la Medpark. Din fericire pe Daniela o cunoșteam mai anterior și la întrebarea mea, care poate a sunat retoric: "Cum crede am ales bine şi fac corect", mi-a dat un răspuns sigur: "Fără doar şi poate, pentru că El într-adevăr poate", ceea ce m-a liniștit și mai mult și a contat pentru mine foarte mult (mulțumesc Daniela Ivanov, medic cardiolog care şi-a adus aportul la liniștea inimii mele).

Încă o dată, mulţumesc dle dr. Ercan Karacaoglu – Dumnezeu să Vă binecuvânteze, pentru ceea ce faceţi în rinoplastie. Din partea lui Victor, Va doresc numai bine !!! Mi-am recuperat încrederea în mine şi sănătatea şi contribuţia dvoastră a fost una enormă, şi pe această cale doresc să mulţumesc pentru contribuţie şi dlui Iulian Balan. Împreună formaţi o echipă de profesionişti.

2012

Victor