Kiziloz Iren

Kiziloz Iren

Kiziloz Iren

Embriolog (full-time Medpark)

Studii:

2006-2007: Training în Embriologie în tratamentul reproducerii asistate, Spitalul de sănătate a femeii și cercetare Dr. Zekai Tahir Burak, Ankara, Turcia.

2003-2006: Master în biologie legală, Institutul de medicină legală, Universitatea din Ankara, Turcia

1998-2003: Facultatea de ştiinţe, Departamentul de biologie, Universitatea HACETTEPE, Turcia

Experienţă profesională:

2013-prezent: Embriolog, Fertilizare In Vitro, Spitalul Internaţional Medpark, Chişinău, Republica Moldova
2008-2013: Embriolog, Istanbul Tupbebek Merkezi, Istanbul, Turcia

Formare continuă:

2016: ESHRE (Societatea de Reproducere Umană și Embriologie) - al 32-lea congress anual în Helsinki, Finlanda
2015: ESHRE (Societatea de Reproducere Umană și Embriologie) – al 31-lea congress anual în Lisbon, Portugalia
2015: Societatea Turcă de Embriologie Clinică – al 3-lea congres anual, Girne, Cipru
2014: ALPHA – Cercetare în Medicina REproductivă, a 10-a conferință, Antalya, Turcia
2013: Societatea Turcă de Embriologie Clinică – Emrbiologia clinică și viitor, al 2-lea Simpozion, Sapanca, Turcia
2012: ESHRE (Societatea de Reproducere Umană și Embriologie) – al 28-lea congress annual în Istanbul, Turcia
2012: ALPHA – A 9-a Conferinţă bienală în ştiinţă în medicina reproductivă, Londra, Marea Britanie
2012: Eurofertil IVF Center Workshop în Selecția de embrioni utilizând monitorizarea time-lapse, Istanbul, Turcia
2011: R.A.P.R.U.I., Risremo Medical Center, IMSI studii pentru selectarea avansată a spermei în laboratorul FIV, Roma, Italia
2011: Curs de criocongelare; Workshop în vitrificarea oocitelor a Societăţii de embriologie clinică, IVI Tup Bebek Merkezi, Istanbul, Turcia
2011: Workshop în andrologie, Universitatea din Ankara, Departamentul de tehnologii asistate reproductive, Istanbul, Turcia
2011: Curs avansat şi workshop în diagnosticul de preimplantare genetică, Spitalul America, Secţia IVI, Istanbul , Turcia
2010: FIV preceptorship, practici curente în secolul 21, Madrid, Spania
2010: Simpozion în Controlul calităţii în laboratorul FIV: cheia succesului de către Dr. David Mortimer, Istanbul, Turcia
2009: Curs practic şi teoretic în crioconservare în laboratorul FIV, Istanbul, Turcia

​Domenii de interes profesional:

Tehnicii de concepție umană asistată​, tehnici in vitro de laborator, de cercetare și de microscopie, embriologie, crioconservarea embrionilor, diagnosticul genetic de preimplantare;

Cercetări: 

2002-2003: Facultatea de Ştiinţe, Departamentul de biologie, Universitatea Ankara, Turcia, sub supravegherea dr. Sibel Sumer: „Studiul diferitor specii de ADN şi evaluarea relaţiei prin izolarea metodelor de ADN, electrofazei, PCR şi RFPL”

Membru al:

Societatea Europeană de reproducere umană (ESHRE)
Societatea Turcă de embriologie clinică
Societatea Turcă de medicină reproductivă

Limbi cunoscute:

Engleza, turca, rusa

 

 


Noutăți

Medpark organizează la data de 27 septembrie, ora 16:00 

Conferința medicală ”Aspecte actuale ale Fertilizării In Vitro” 

Congelarea ovocitelor Inducerea ovulației  Inseminarea intrauterină  Rezerva ovariană  

destinată medicilor obstetricieni-ginecologi.

Conferința medicală ”Noi perspective de abordare a ginecopatelor cu infertilitate” destinată medicilor obstetricieni-ginecologi desfășurată la data de 24 mai, 2017, în cadrul Spitalului Internațional Medpark.

Jurnalul sănătății

Infertilitatea masculină este o afecțiune, care, scade șansele de a lăsa însărcinată partenera. La nivel mondial cca 30-35% de cazuri de infertilitate în cuplu sunt legate de problemele de sănătate ale bărbaților.

​Fertilizarea In Vitro este cel mai eficient mod de a depăşi infertilitatea. 

FIV-ul ajută multe cupluri care nu pot să conceapă un copil prin alte metode și au probleme de fertilitate.

Fiecare ciclu FIV implică mai multe etape și fiecare etapă are loc la un moment anumit pe parcursul unei perioade de patru - șase săptămâni.

Video

Opinia pacienților

Suntem recunoscători și aducem mulțumiri întregii echipe FIV Medpark pentru că ne-au ajutat să ne îndeplinim visul frumos de a deveni părinți. Nu este nimic mai frumos în viață decât să ții în brațe propiul copil.

Zece ani de așteptare și speranțe au fost grei. Am făcut mai multe investigații atât la noi în țară, cât și peste hotare. Eram deja disperați și când vedeam un copil în brațele cuiva ne umplea tristețea. M-a îndrumat prietena mea care a urmat un tratament FIV și a adus pe lume o minune de fetiță. Atunci nu am ezitat și am hotărât să încercăm și noi.

Am devenit mama la 39 de ani din prima încercare FIV. Sunt cea mai fericită din lume că în fiecare zi îmi îmbrățișez îngerașul care ne umple casa ne bucurie.

Ne-a plăcut la Medpark. Pachetul FIV ”ai totul inclus” ne-a scutit de orice grijă sau orice alte analize/investigații care ar trebui plătite ulterior. 
Dna doctor Diana Al Faraj este specială, emană atâta energie pozitivă și inspiră încredere.

Tuturor cuplurilor care își doresc să devină părinți și vor să apeleze la un astfel de tratament, să nu le fie frică. Este o șansă care nu trebuie ratată, la timpul potrivit. Gândiți pozitiv și cu încredere. 
 

Familia Mițcul

Vă mulțumesc din suflet. Sunteți o echipă super.

Vă mulțumesc pentru bucuria pe care o am cu ajutorul echipei FIV Medpark, în special doamnei Diana Al Faraj.

Să vă dea Dumnezeu multă sănătate și numai bucurii pentru tot ceea ce faceți.

Mă închin întregii echipe pentru fetița mult-aștepată -Sofia.

 

Anastasia Mostovaia

Suntem mulțumiți pentru calitatea serviciilor primite.

Cu ajutorul dnei Doctor Diana Al Faraj și a tuturor membrilor echipei FIV, a implicării de care dau dovadă, am reușit să devenim părinții unei fetițe minunate – Ariana Elena.

Noi, ca și cuplu, am încercat timp de 2 ani să concepem un bebeluș. După un șir de controale la diverși medici ni s-a spus că singura șansă de a obține o sarcină este prin tratament FIV. 
Trebuie să recunoaștem că nu am vrut din prima să recurgem la aceasta pentru că am sperat să se întâmple o minune. După mult timp în care nu s-a întâmplat nimic, am luat decizia de a veni la Chișinău, la spitalul Medpark și a discuta cu dna Doctor Diana Al Faraj. 
Acum ne bucuram pentru decizia luată.

Pentru toți cei care vor să devină părinți, dar nu le reușește și ezită în a lua o decizie asupra unui tratament FIV, nu pot decât să le spunem să aibă încredere și răbdare. Chiar dacă, poate, nu veți reuși din prima încercare de a obține sarcina mult dorită, să știți că se merită un astfel de sacrificiu. Fiți pozitivi, astfel veți obține ceea ce vă doriți. 

 

Familia Cozma

Aproape 5 lunișoare de iubire și fericire!

E o minune în viața noastră și pentru asta îi mulțumim lui Dumnezeu și întregii echipe Fertilizare In Vitro Medpark.

Familia Hangan

Mama gemănuțelor: La Medpark, povestea noastră a căpătat un final fericit! Nu a fost din prima, nici din a doua sau a treia, dar din a patra încercare ne-a surâs succesul. A fost cea mai fericită zi din viață, când am aflat că soarta ne va dărui doi îngerași atât de așteptați.

Noi avem parte de o fericire dublă, două minuni frumoase și ochioase, care ne-au schimbat viața complet. Chiar dacă calea a fost una lungă și dificilă, să știți că nu am regretat nici  o secunda faptul că anume la Medpark am hotărât să facem tratamentul FIV.
Desigur, fară suportul dnei Diana, dl-lui Iren, asistentele Jana și Marina, nu am fi reușit nimic. Acești oameni minunați ne-au fost alături din prima clipă când am pășit pragul.
Să știți că atâta dăruire de sine și atâta omenie nu am mai întâlnit. Am urmat sfaturile lor, care pentru mine erau reguli sfinte. Cred că anume din acest motiv am reușit până la urmă.
Vă mulțumim din tot sufletul pentru tot ce ați făcut pentru noi. N-am să vă uit niciodată pentru că voi sunteți parte din copilașii noștri, voi ați contribuit la conceperea lor încă din prima secundă de viață, voi ne-ați insuflat încredere și voință.
Datorită vouă, azi, zâmbesc cu sufletul. Este cea mai mare fericire - să fii mamă!
Pentru cuplurile care vă confruntați cu problema de a concepe un copilaș: Nu disperați nici o clipă. Acum medicina face minuni, mai ales că avem așa posibilități reale și asemenea medici competenți. Nimic în lume nu înlocuiește bucuria de a avea un copil!

 

Familia Cobzac