Kiziloz Iren

Kiziloz Iren

Kiziloz Iren

Embriolog (full-time Medpark)

Studii:

2006-2007: Training în Embriologie în tratamentul reproducerii asistate, Spitalul de sănătate a femeii și cercetare Dr. Zekai Tahir Burak, Ankara, Turcia.

2003-2006: Master în biologie legală, Institutul de medicină legală, Universitatea din Ankara, Turcia

1998-2003: Facultatea de ştiinţe, Departamentul de biologie, Universitatea HACETTEPE, Turcia

Experienţă profesională:

2013-prezent: Embriolog, Fertilizare In Vitro, Spitalul Internaţional Medpark, Chişinău, Republica Moldova
2008-2013: Embriolog, Istanbul Tupbebek Merkezi, Istanbul, Turcia

Formare continuă:

2016: ESHRE (Societatea de Reproducere Umană și Embriologie) - al 32-lea congress anual în Helsinki, Finlanda
2015: ESHRE (Societatea de Reproducere Umană și Embriologie) – al 31-lea congress anual în Lisbon, Portugalia
2015: Societatea Turcă de Embriologie Clinică – al 3-lea congres anual, Girne, Cipru
2014: ALPHA – Cercetare în Medicina REproductivă, a 10-a conferință, Antalya, Turcia
2013: Societatea Turcă de Embriologie Clinică – Emrbiologia clinică și viitor, al 2-lea Simpozion, Sapanca, Turcia
2012: ESHRE (Societatea de Reproducere Umană și Embriologie) – al 28-lea congress annual în Istanbul, Turcia
2012: ALPHA – A 9-a Conferinţă bienală în ştiinţă în medicina reproductivă, Londra, Marea Britanie
2012: Eurofertil IVF Center Workshop în Selecția de embrioni utilizând monitorizarea time-lapse, Istanbul, Turcia
2011: R.A.P.R.U.I., Risremo Medical Center, IMSI studii pentru selectarea avansată a spermei în laboratorul FIV, Roma, Italia
2011: Curs de criocongelare; Workshop în vitrificarea oocitelor a Societăţii de embriologie clinică, IVI Tup Bebek Merkezi, Istanbul, Turcia
2011: Workshop în andrologie, Universitatea din Ankara, Departamentul de tehnologii asistate reproductive, Istanbul, Turcia
2011: Curs avansat şi workshop în diagnosticul de preimplantare genetică, Spitalul America, Secţia IVI, Istanbul , Turcia
2010: FIV preceptorship, practici curente în secolul 21, Madrid, Spania
2010: Simpozion în Controlul calităţii în laboratorul FIV: cheia succesului de către Dr. David Mortimer, Istanbul, Turcia
2009: Curs practic şi teoretic în crioconservare în laboratorul FIV, Istanbul, Turcia

​Domenii de interes profesional:

Tehnicii de concepție umană asistată​, tehnici in vitro de laborator, de cercetare și de microscopie, embriologie, crioconservarea embrionilor, diagnosticul genetic de preimplantare;

Cercetări: 

2002-2003: Facultatea de Ştiinţe, Departamentul de biologie, Universitatea Ankara, Turcia, sub supravegherea dr. Sibel Sumer: „Studiul diferitor specii de ADN şi evaluarea relaţiei prin izolarea metodelor de ADN, electrofazei, PCR şi RFPL”

Membru al:

Societatea Europeană de reproducere umană (ESHRE)
Societatea Turcă de embriologie clinică
Societatea Turcă de medicină reproductivă

Limbi cunoscute:

Engleza, turca, rusa

 

 


Noutăți

Medpark organizează la data de 27 septembrie, ora 16:00 

Conferința medicală ”Aspecte actuale ale Fertilizării In Vitro” 

Congelarea ovocitelor Inducerea ovulației  Inseminarea intrauterină  Rezerva ovariană  

destinată medicilor obstetricieni-ginecologi.

Conferința medicală ”Noi perspective de abordare a ginecopatelor cu infertilitate” destinată medicilor obstetricieni-ginecologi desfășurată la data de 24 mai, 2017, în cadrul Spitalului Internațional Medpark.

Jurnalul sănătății

Infertilitatea masculină este o afecțiune, care, scade șansele de a lăsa însărcinată partenera. La nivel mondial cca 30-35% de cazuri de infertilitate în cuplu sunt legate de problemele de sănătate ale bărbaților.

​Fertilizarea In Vitro este cel mai eficient mod de a depăşi infertilitatea. 

FIV-ul ajută multe cupluri care nu pot să conceapă un copil prin alte metode și au probleme de fertilitate.

Fiecare ciclu FIV implică mai multe etape și fiecare etapă are loc la un moment anumit pe parcursul unei perioade de patru - șase săptămâni.

Video

Opinia pacienților

Mulțumim echipei Fiv Medpark, în special d-nei Diana Al Faraj pentru munca depusă!!! 
La noi din prima s-a primit :). Avem 11 săptămâni de sarcină și tare sperăm în anul care vine să naștem la termen copilașul multașteptat, sănătos desigur!!! 
Cât despre procedura FIV pot spune că nu este ireal de complicată sau îndelungată ....noi am trecut totul într-o lună. Jana , Marina și desigur d-na Diana au fost alături, ne-au încurajat și au facut tot posibilul ca să vedem rezultate!

Elena Grosu

Doi oameni care își unesc destinul pentru o viață se simt fericiți și împliniți atunci când sunt binecuvântați să aibă copii. În calea noastra spre fericire am fost insoțiți de o echipă de profesioniști responsabili, atenți, curajoși, altruiști, răbdători, de nădejde, oameni dintr-o bucată! Datorită lor am avut șansa să beneficiem de programul de tratament FIV la Medpark și azi vrem să le mulțumim intregii echipe și din numele fetiței noastre Amelie, care ne umple inimile, ochii și tot timpul nostru! Mulțumim pentru toată abnegația și profesionalismul de care ați dat dovadă în tot ce ați făcut pentru noi.

A.

Un sincer mulțumesc din suflet întregii echipe Medpark pentru ajutorul și aportul acordat pentru realizarea marelui nostru vis , de a deveni părinți.
În special vrem să mulțumim pe această cale medicului nostru Doamna Diana Al Faraj! Medic de la Dumnezeu. Datorită ei, în mare parte, deja tțnem minunea noastră în brațe. 

Ea mi-a inspirat încredere și siguranță de la prima consultație, și eram liniștită că sunt pe mâini bune, și cu ajutorul echipei Medpark, visul nostru se poate realiza.
Doresc viitorilor părinți, care urmează această procedură, să aiba mereu încredere în medic, să urmeze tratamentul exact așa cum este prescris, și să fie optimiști că totul se va primi!

Familia C

Mulțumim pentru posibilitatea de a deveni părinți. Ne-ați ajutat cu profesionalismul dvs să simțim aceste emoții de nedescris și să ne bucurăm în fiecare zi de prințesa care ne face zilele mai frumoase și pline de viață. 
Când am venit pentru prima dată la consultație am simțit că vom avea un rezultat pozitiv, datorită implicării întregii echipe FIV. Putem spune cu siguranță că avem cea mai cuminte și mult-așteptată bebelușă.

Vă mulțumim pentru faptul că putem zâmbi în fiecare zi deja în 3!

Vă dorim multă-multă sănătate și cât mai multe teste pozitve!

Familia I.

Suntem recunoscători și aducem mulțumiri întregii echipe FIV Medpark pentru că ne-au ajutat să ne îndeplinim visul frumos de a deveni părinți. Nu este nimic mai frumos în viață decât să ții în brațe propiul copil.

Zece ani de așteptare și speranțe au fost grei. Am făcut mai multe investigații atât la noi în țară, cât și peste hotare. Eram deja disperați și când vedeam un copil în brațele cuiva ne umplea tristețea. M-a îndrumat prietena mea care a urmat un tratament FIV și a adus pe lume o minune de fetiță. Atunci nu am ezitat și am hotărât să încercăm și noi.

Am devenit mama la 39 de ani din prima încercare FIV. Sunt cea mai fericită din lume că în fiecare zi îmi îmbrățișez îngerașul care ne umple casa ne bucurie.

Ne-a plăcut la Medpark. Pachetul FIV ”ai totul inclus” ne-a scutit de orice grijă sau orice alte analize/investigații care ar trebui plătite ulterior. 
Dna doctor Diana Al Faraj este specială, emană atâta energie pozitivă și inspiră încredere.

Tuturor cuplurilor care își doresc să devină părinți și vor să apeleze la un astfel de tratament, să nu le fie frică. Este o șansă care nu trebuie ratată, la timpul potrivit. Gândiți pozitiv și cu încredere. 
 

Familia Mițcul