Marginean Eugeniu

Marginean Eugeniu

Marginean Eugeniu

Chirurg vascular (full-time Medpark)

Studii: 

1998-2006 Studii postuniversitare prin rezidenţiat la Institutul de Boli Cardiovasculare "Profesor Dr.C.C.Iliescu" Bucureşti, România

1997 Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” 

Experienţă profesională:

2011 - prezent: Chirurg cardiovascular la Spitalul Internațional Medpark, Chișinău, Moldova 

1998 - 2011: Chirurgie cardiovasculară Institutul de Boli Cardiovasculare ,,Profesor Dr.C.C.Iliescu”, Bucureşti. Secţia chirurgie vasculară.

2000 -  2001: Chirurg vascular CH Avignon, Franţa, serviciu de chirurgie vasculară şi toracică.

Domenii de interes profesional:

  • Flebologia
  • Chirurgia arterială periferică
  • Chirurgia accesului vascular

Activitate ştiinţifică:

  • Co-autor la numeroase articole de specialitate.
  • Participant la numeroase congrese naţionale şi internaţionale.

Stagii:

2000-2001 Stagiu AFSA CH Avignon, Franţa, Chirurgie vasculară şi endovasculară

Limbi vorbite: Romana, Franceza, Italiana, Rusa


Noutăți

„În ochii lor pacientul e centrul Universului.” Cu acest genericla Sala cu Orgă din Chișinău a fost lansată o expoziție de portrete – un omagiu inedit adus medicilor de ziua lor profesională.

Tratamentele pentru cancer sunt, de regulă, foarte anevoioase și de lungă durată. Administrarea intravenoasă a medicamentelor și recoltările frecvente de analize de sânge duc la deteriorarea venelor periferice, la flebită (inflamația venelor) și tromboza venelor periferice. 

Jurnalul sănătății

Video

Opinia pacienților

Recent am beneficiat de serviciile spitalului Medpark și aș dori să aduc sincere mulțumiri echipei de medici specialiști, în special dlui doctor Eugen Marginean.

Sunt foarte impresionată de nivelul profesional al medicilor din această instituție și, în același timp, de amabilitatea, receptivitatea și atenția de care dau dovadă  față de pacienți.

Mă bucur că și în țara noastră avem posibilitatea de a beneficia de servicii medicale la cele mai înalte standarde internaționale.

Cu sincere mulțumiri și un deosebit respect dlui doctor Eugen Marginean pentru înalt profesionalism, devotament și atenția deosebită față de pacienți.

 

Djandjgava Nina

Este un medic foarte bravo, cu mâini de aur și cu dar de la Dumnezeu. Îi doresc sănătate domnului doctor, familiei lui și copiilor. Aș dori ca toți medicii din Republica Moldova să fie așa cum este el. Este un medic foarte grijuliu, răbdător și atent cu pacienții săi. M-am îndrăgostit de el ca de nepoții mei! Aș dori foarte tare ca șefa să-l onoreze cu un premiu bănesc și cu o medalie. 

Bocancea Maria Petru

Multe mulțumiri medicului Marginean Eugeniu pentru profesionalismul său! Este uimitor să urmărești rezultatul perfect! Și, de asemenea, să urmărești modul în care doctorul Eugeniu își tratează pacienții. Încrederea medicului în ceea ce spune și face, ajută la menținerea calmului nu numai pentru pacient, ci pentru întreaga familie. Un doctor minunat și o persoană minunată! Mulțumesc!

Olga R.

Vreau să-mi exprim sincera gratitudine chirurgului vascular, Marginean Eugen, pentru intervenţia realizată foarte profesionist. Mă bucur foarte mult că în Republica Moldova există medici care se dedică în totalitate profesiei alese, care depun toate eforturile, cunoştinţele şi timpul lor în favoarea pacientului. 
 
De asemenea, vreau să-i mulţumesc foarte mult medicului anesteziolog Taburceanu I.I. şi asistentelor medicale de la Medpark.

2015

Buinovskaia Svetlana

Stimaţi colaboratori ai spitalului Medpark,

Eu, Gafton Valentina am fost internată la spitalul dumneavoastră pe data de 13 august 2012. Păşind pragul acestui spital, am simţit din prima clipă atenţia, dragostea, blîndeţea medicilor. La spitalul dmuneavoastră sunt specialişti de mare valoare şi cu un suflet mare. Sunt bucuroasă ca şi la noi în Chişinău avem un aşa spital cu renume, unde există tot ce este nevoie pentru pacienţi. Cu toate că sunteţi un spital deschis recent, aveţi o experienţă mare de lucru.

Eu îi sunt foarte recunoscătoare chirurgului vascular dl Eugen Margineanu, şi sărut mîinile acestui om cu suflet mare, ce mi-a acordat suportul necesar. La dumnealui am simţit blîndeţe, dragoste faţă de pacient, calitate în lucru atît ca medic cît şi ca om.

De asemenea aduc sincere mulţumiri tuturor surorilor medicale, bucătăriei care gătesc foarte gustos, întregului colectiv al Spitalului Medpark, care bşîndeţe, dragoste şi amabilitate deservesc toţi pacienţii.

Vă doresc, din suflet, sănătate şi mult succes în plan profesional, pentru faptul că zi şi noapte sunteţi la dispoziţia noastră.

2012

Gafton Valentina