Nichitina Tatiana

Nichitina Tatiana

Nichitina Tatiana

Medic obstetrician-ginecolog, categoria superioară (full-time Medpark)

Studii:

1978-1980 – a absolvit cu mențiune studiile postuniversitare (ordinatura clinică – obstetrică și ginecologie și ordinatura clinică).

1972-1973 – studii postuniversitare (internatură - obstetrică și ginecologie).

1972 - Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” 

Formare continuă:

1994, 1999 – Terapie Intensivă și Reanimare în obstetrică și ginecologie

Numeroase stagii de formare profesională peste hotarele republicii

 
Experiență profesională: 

2011-prezent: medic obstetrician-ginecolog, Spitalul Internațional Medpark

1983-2006 – șefa secției Obstetrică.

1994 – medic obstetrician-ginecolog, responsabil pentru sala de nașteri premature. 

1984 – medic, serviciul republican AVIASAN (cele mai complicate cazuri din republică).

1984 – numită ca prim medic responsabil de gardă al Spitalului Clinic Municicpal nr. 1.

1983 – medic consultant al Spitalului Clinic Municipal  nr. 1.

1980 – medic obstetrician – ginecolog la Spitalul Clinic Municipal nr. 1

Membru al Asociaţiei de Obstetrică şi Ginecologie din Moldova​


Noutăți

Sărbătorim copiii născuți la Medpark la evenimentul tradițional - Medpark Magic Baby Fest 2018!   Sunt invitați toți copiii născuți la Medpark 2011-2018 și prietenii lor.

Vă așteptăm pe 01 decembrie 2018, la orele 15.00, la Teatrul Republican de Păpuși "Licurici" de pe str. 31 August 1989, nr. 121

„În ochii lor pacientul e centrul Universului.” Cu acest genericla Sala cu Orgă din Chișinău a fost lansată o expoziție de portrete – un omagiu inedit adus medicilor de ziua lor profesională.

Spitalul Internațional „Medpark” a organizat a III ediție de „Baby Fest”!

Medpark sărbătorește copilăria în cadrul sărbătorii dedicate tuturor copiilor născuți la Medpark și prietenilor acestora!

Jurnalul sănătății

„Am să nasc pe cale naturală. Așa m-a născut pe mine mama, astfel am să dau viață și eu copilului meu” – este convingerea majorității mămicilor, idee la care renunță atunci când ajung la mijlocul perioade de dilatare a colului uterin.

Se poate considera că puiul tău este dezvoltat complet la acest termen, cântărește 2,5 - 3kg, cu mai puțin spațiu de mișcare dar la fel de activ.  

Cu 2-3 luni înainte de a planifica un copil, este bine ca viitoarea mamă să facă o evaluare a sănătăţii sale, să facă setul de analize TORCH

Video

Opinia pacienților

Mulțumesc echipei Medpark pentru că mi-au salvat viața mie și copilașului meu! În mod deosebit Doamnelor Doctori Raiu Natalia și Nichitina Tatiana , profesioniști adevărați și oameni cu literă mare!

Olimpia Balta

Mulțumesc echipei Medpark pentru că mi-au salvat viața mie și copilașului meu! În mod deosebit Doamnelor Doctori Raiu Natalia și Nichitina Tatiana , profesioniști adevărați și oameni cu literă mare!

Olimpia Balta

Vreau să-mi exprim recunoștința deosebită față de Tatiana Vladimirovna Nikitina, un doctor de la Dumnezeu! Primul copil a născut la Medpark sub supravegherea sa, iar al doilea se va naște cu siguranță acolo și cu ea! Vă mulțumesc foarte mult că sunteți!

 

Lara C.

Multumesc mult echipa Medpark și în mod special dnei Nichitina Tatiana pentru prudență și susținere pe tot parcursul sarcinii și a nașterii. Un medic profesionist și un om cu suflet mare. Deasemenea suntem foarte recunoscători dnei Irina Erhan pentru grijă și atenție deosebită!

Tania A.

Am vrut să nasc la Medpark în mare parte datorită dnei Tatiana Nikitina, despre care am doar cuvinte de laudă și care, pe lângă faptul că este un medic excelent, este și o persoană foarte atentă, calmă și înțelegătoare. Dânsa mi-a urmărit toată sarcina și îi mulțumesc enorm pentru modul în care s-a comportat cu mine, pentru atenția si răbdarea ei. La fel și personalul acestei clinici a demonstrat un înalt profesionalism si dedicație. Toată perioada în care m-am aflat în spital, înainte și după nașterea copilului, am simțit grija si maxima atenție fata de mine și față de bebelușul meu atât din partea medicilor si administrației spitalului, cât și din partea surorilor medicale, infirmierelor, inclusiv și menajerelor. Recomand cu mare încredere această clinică! Și nu doar pentru naștere, dar și pentru primirea oricărui alt serviciu medical calificat. Toată familia mea este foarte mulțumită de calitatea înaltă a îngrijirilor medicale primite la Medpark.

Iunie 2016

Vizant Veronica