Slobozeanu-Russu Ala

Slobozeanu-Russu Ala

Slobozeanu-Russu Ala

Medic ecografist, categoria superioară (full-time Medpark)

Studii:

2008-2010: Secundariat clinic în Diagnostic Funcțional, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu", Chişinău, Republica Moldova
2003-2008: Rezidențiat în Pediatrie, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu", Chişinău, Republica Moldova
2003: A absolvit facultatea de Medicină Generală, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu", Chişinău, Republica Moldova

Experiență profesională:

2013-prezent: Medic ecografist, Spitalul Internațional Medpark, Chișinău, Republica Moldova
2010-2013: Medic funcțional IST, Spitalul Clinic Republican, Chișinău, Republica Moldova
2009-2010: Medic funcțional IST, Institutul de Cardiologie, Chișinău, Republica Moldova

Limbi cunoscute:

Româna, rusa, franceza


Noutăți

Datorită progresului tehnologic, în prezent tot mai multe afecțiuni cardiace pot fi tratate prin proceduri minim invazive (fără bisturiu), care reprezintă o alternativă la operațiile pe cord deschis.

Jurnalul sănătății

Ecografia este o metodă de diagnosticare prin ultrasunete, care este lipsită de invazivitate și radiație ionizată și poate fi efectuată în mod repetat, la necesitate. 

Tipuri de ecografie:

Video

Opinia pacienților

"Prin prezenta, am dori să ne exprimăm înalta considerație, deosebitul respect și nemărginita recunoștință medicului Ala Slobozeanu Russu, care activează în cadrul Medpark.
Pe parcursul mai multor ani am fost minuțios investigați, dar și cu multă blândețe și competență ghidați în procesul de evoluție a stenozei aortale a dnei Maria Urschi.

O apreciere în plus a fost dată atunci cânt am fost internați pentru operație la un spital vestit din România pentru efectuarea operației minim invazive de protezare și au fost prezente 2 ecocardiografii făcute în Republica Moldova, doar epicriza dnei Ala Slobozeanu Russu a fost confirmată de către medicii români.

Înaltul profesionalism, atenția și delicatețea de care dă dovadă dna. Ala Slobozeanu Russu pentru familia noastră ne impresionează profund. Dumneaei este un medic adevărat, care nu și-a uitat jurământul de a ajuta pacientul și de a aface tot ce-i stă în puteri pentru a-i ușura povara durerii, care este la curent cu tehnologiile noi, fiind în pas cu timpul și merită încrederea pacientului, iar din aceștia sunt puțini!

Am fi vrut ca dna Ala Slobozeanu Russu să aibă un program zilnic de primiri și cât mai mulți discipoli, deoarece astfel medicina noastră are viitor."

11.11.2017

Urschi Maria