Ureche Andrei

Ureche Andrei

Ureche Andrei

Chirurg Cardiovascular, categoria superioară (full-time Medpark)

Studii:

A absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” în anul 1987

1987-1988 Studii postuniversitare la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, chirurgie generală

Experiență profesională: 
1988 - 1995 chirurg, SCO Nr. 4 din Chișinău
1995 - 1998 cardiochirurg SCR, secţia cardiochirurgie
2003 - 2008 cardio-chirurg, Centrul de chirurgie a inimii, Chișinău
2009 - 2010 cardiochirurg, Institutul de cardiologie, Chișinău

Formare continuă: 
1995 - stagiu la Institutul “A. Bakulev” din Moscova
1996 - stagiu Iowa, SUA.
1997 - Atlanta, SUA
1998 - stagiu practic în cadrul Spitalului Laennec, Paris
2002 - stagiu practic în cadrul spitalului Wolfson din Tel-Aviv, Hulon

Membru al:

Asociaţiei Chirurgilor "N. Anestiadi" din Moldova
Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară
Societății Chirurgilor Toracali
Societății Europene a Chirurgie Toraco-Cardiacă

Limbi cunoscute:

Rusa, Engleza


Jurnalul sănătății

Andrei Ureche –  chirurgul care salvează câte 200 de inimi în fiecare an

Inima omului este prevăzută să funcţioneze mai mult de 120 de ani. Dar modul nesănătos de viaţă o forţează să pompeze sânge în regim de epuizare

Video

Opinia pacienților

Mulțumesc din suflet Domnului Andrei! Un medic cu un suflet foarte mare, blând, o atârnare nemaipomenit de călduroasă față de pacienți.

Nu am mai întâlnit așa medici. Succese, Dl Andrei!!!

August 2017

Ludmila Bahrim

"Stimate Dle Andrei Ureche,

Vă mulțumim din suflet Dvs. și întregii echipe de cardiochirurgi pentru că i-ați dăruit viață tatălui nostru. Ați facut o minune! Trăim datorită Dumnevoastră. Sunteti niște profesioniști. 

Doar în spitalul Medpark am avut parte de o atitudine foarte bună de umanitate, calitate și profesionalism.

Vă dorim multă sănătate, bucurie și să aveți putere și mai departe să le dați oamenilor speranțe la viață și să le salvați viețile.

Vă mulțumim pentru tot efortul depus, pentru curajul de care ați dat dovadă riscând să faceți așa operație grea cu șanse mici de supraviețuire.

20.11.2017

Pacientul Gaidau Sergiu și Familia Gaidau

Vroiam să mulțumesc domnului doctor Andrei Ureche si echipei lui de la spitalul Medpark, care au depus efort și suflet pentru a-i oferi mamei mele încă o dată șansa de a ne fi alături si de a ne bucura cu prezența...datorită acestor persoane... Un an de când a decurs cea de-a treia operație la inimă.... Acești oameni minunați și bravi în munca pe care o fac ne oferă șansa de avea persoana dragă lângă noi...

VĂ MULȚUMIM DIN TOT SUFLETUL PENTRU TOT...VĂ DORESC TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT MULT SUCCES ÎN CONTINUARE!

 

Nastase Anastasia

Vă mulțumim la tot personalul medical, îndeosebi dlui Andrei Ureche, Rotaru A., Cozma C., Voitov S., Darciuc R.,dnei Elena Mornealo, dnei Ludmila din secția Reanimare, dlui Eșanu Ion, îndeosebi infirmierelor și asistentelor medicale din cardiochirurgie pentru ajutorul acordat.

Iunie 2016

Burca Liubovi

Aș vrea să-mi exprim recunoștința mea și a familiei mele echipei cardiochirurgicale Medpark, în special Dlui Ureche Andrei – un chirurg extraordinar, care a dăruit speranță și dreptul la o viață mai sănătoasă încă unui pacient. Atitudinea grijulie și atentă înainte și după intervenția chirurgicală a transformat o experiență stresantă și riscantă, într-una mai ușor de suportat. Îi dorim să aibă numai succese în viață, sănătate și să-l răsplatească Dumnezeu pentru munca măreață pe care o face zi de zi. Întregul personal: medicii, asistentele medicale, personalul sanitar etc, prin efortul comun a acestora fac pacienții mai sănătoși, iar familiile acestora mai fericite și cu mai multă încredere în ziua de mâine … Iată de ce transmitem un mare mulțumesc tuturor!

Iunie 2016

Buzu Natalia