Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Augmentare, reducere și lifting mamar

Progresul în domeniul chirurgiei sânilor permite să scapi de disconfortul fizic şi emoţional atunci când sânii şi-au pierdut elasticitatea și forma sub presiunea timpului, a sarcinilor, alăptării și fluctuaţiilor de greutate. Poţi să ai mărimea pe care ţi-o doreşti, iar disproporţiile pot fi corectate. ​

Dotările Centrului Chirurgie Medpark, precum și echipa internațională de medici, cu experiență vastă în chirurgia plastică asigură efectuarea intervențiile în condiții de maximă siguranță, conform standardelor internaționale.

Augmentare mamară (mărirea sânilor)

Această intervenţie permite corectarea asimetriilor de formă și poziţie a sânilor, obţinerea unor sâni mai plini, mai mari și mai proeminenţi. Implanturile folosite la Medpark sunt de ultimă generaţie și pot fi păstrate pentru tot restul vieţii, fără riscuri pentru sănătate.

Intervenţia durează în medie 1 oră și 15 minute, iar deplasarea acasă este posibilă în aceeași zi sau a doua zi după intervenţie, purtând un sutien special creat pentru operaţiile de mărire a sânilor.

Vezi poze cu rezultatele intervențiilor de mărire a sânilor la Medpark pe LINK

Lifting mamar

Liftingul mamar permite ridicarea sânilor coborâţi, recuperarea fermităţii și formei sânilor excesiv de mari, cu areole inestetice sau amorfe. Procedura ameliorează aspectul întregii siluete, printr-un profil mamar ferm și ridicat.

Procedura se efectuează prin înlăturarea excesului de piele și ţesut adipos, fiind remodelat sau creat un nou contur al sânilor, cu sau fără utilizarea implantului mamar.

Vezi poze cu rezultatele intervențiilor de lifting mamar la Medpark pe LINK

Reducere mamară

Sânii excesiv de mari pot cauza probleme precum durerile de spate, dificultăţi de respiraţie, erupţii cutanate, vergeturi și alte probleme de sănătate. Reducerea volumului sânilor foarte mari va elimina durerile și disconfortul asociat cu aceștia.

Reducerea mamară este obţinută prin intermediul unor incizii pe glanda mamară pentru eliminarea excesului de piele, grăsime și ţesut glandular.

Vezi poze cu rezultatele intervențiilor de reducere mamară la Medpark pe LINK

De ce să alegi Chirurgia Plastică Medpark:

  • Echipă internațională de chirurgi: Dr. Ercan Karacaoglu, Dr. Iulian Balan, Dr. Andrei Petakh
  • Medici cu experiență foarte vastă în domeniul chirurgiei plastice, care sunt la curent cu cele mai actuale tehnici
  • Săli chirurgicale ultramoderne, dotate cu echipamente performante
  • Utilizarea consumabilelor, implanturilor și medicamentelor de cea mai înaltă calitate
  • Efectuarea intervențiilor conform standardelor internaționale
  • Siguranța și calitatea actului medical sunt garantate de acreditarea Joint Commission International – cea mai înaltă acreditare la nivel mondial în acest sens.

Pentru mai multe informații despre intervențiile chirurgicale efectuate la Medpark accesează Chirurgie estetică, plastică și reparatorie.

Programează-te acum pentru o consultație la Chirurgul Plastician Medpark la tel. (+373) 22 40 00 40.