Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Augmentarea mamară

Această intervenţie permite corectarea asimetriilor de formă și poziţie a sânilor și obţinerea unor sâni mai plini, mai mari și mai proeminenţi. Implanturile folosite la Medpark sunt de ultimă generaţie și pot fi păstrate pentru tot restul vieţii, fără riscuri pentru sănătate.

Intervenţia:

Augmentarea mamară poate făcută prin diverse incizii de dimensiuni mici și în zone greu de remarcat: la graniţa dintre areolă și pielea sânului, în șanţul de la baza sânului sau chiar în fosa axilară. Implantul este plasat într-un buzunăraș submuscular, astfel încât acesta nu va afecta viitoarele sarcini, alăptări sau mamografii și nici nu se va deplasa din locul său.

Intervenţia durează în medie 1 oră și 15 minute.

Recuperarea:

Este necesară purtarea unui sutien special creat pentru operaţiile de mărire a sânilor. În primele zile după operaţie mișcările verticale cu braţele și ridicarea greutăţilor care depășesc 5 kg sunt singurele restricţii impuse.

Chirurgia sânilor nu afectează funcţia de alăptare și nu impune restricţii referitoare la posibilele sarcini ulterioare.

RECUPERAREA:

Deplasarea acasă este posibilă în aceeași zi sau a doua zi după intervenţie, purtând un sutien special creat pentru operaţiile de mărire a sânilor. În primele zile după operaţie mișcările verticale cu braţele și ridicarea greutăţilor care depășesc 5 kg sunt singurele restricţii impuse.

De ce să alegi Chirurgia Plastică Medpark:
  • Echipă internațională de chirurgi: Dr. Ercan Karacaoglu, Dr. Iulian Balan, Dr. Andrei Petakh
  • Medici cu experiență foarte vastă în domeniul chirurgiei plastice, care sunt la curent cu cele mai actuale tehnici
  • Săli chirurgicale ultramoderne, dotate cu echipamente performante
  • Utilizarea consumabilelor, implanturilor și medicamentelor de cea mai înaltă calitate
  • Efectuarea intervențiilor conform standardelor internaționale
  • Siguranța și calitatea actului medical sunt garantate de acreditarea Joint Commission International – cea mai înaltă acreditare la nivel mondial în acest sens.

Pentru mai multe informații despre intervențiile chirurgicale efectuate la Medpark accesează Chirurgie estetică, plastică și reparatorie.
Programează-te acum pentru o consultație la Chirurgul Plastician Medpark Iulian Balan la tel. (+373) 22 40 00 40.