Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Blefaroplastia

Blefaroplastia este intervenția efectuată pentru corectarea aspectului pleoapelor superioare și/sau inferioare.

Unul dintre primele efecte ale înaintării în vârstă este apariția surplusului de piele și de părți moi în regiunea pleoapei de sus, dar și apariția cearcănelor și ridurilor pe pleoapele inferioare. În final pleoapele devin mai puțin voluminoase și mai ușoare, astfel încât ochiul și privirea devin mai libere.

Aspectul tânăr al feței este legat în mare parte de aspectul zonei din jurul ochilor și pomeților. Blefaroplastia este o intervenție ușoară care permite rejuvenarea zonei ochilor și la necesitate poate fi combinată cu alte intervenții chirurgicale faciale.

INTERVENȚIA:

Durata media a intervenției este de 40-60 de minute pentru regiunea superioară sau inferioară separat sau de până la 2 ore dacă intervenția are loc pe pleoapele de sus și de jos în același timp.

Prin incizii mici pe piele sau chiar din partea internă a pleoapelor putem corecta aceste manifestări înlăturând țesuturile care sunt în exces și prin modelarea lor. Inciziile se regenerează rapid și implică scoaterea suturilor deja la 5 zile după operație.

Blefaroplastia superioara

Aceasta se referă la îndepartarea excesului de grăsime și piele de la nivelul pleoapei superioare. Deseori excesul de piele poate chiar sa perturbe vederea. Blefaroplastia superioară este cea mai frecventă intervenție facială efectuată în regim ambulator, fără spitalizare, cu o recuperare rapidă și ușoară.

 

 

Blefaroplastia inferioara

Aceasta se referă la eliminarea excesului de piele și a pungilor de grăsime de dedesubtul ochiului. Aceasta procedura ajută inclusiv la eliminarea cearcânelor prin repozitionarea grăsimii de sub ochi.

Blefaroplastia superioara si cea inferioara se pot face simultan?

Pleoapele pot fi remodelate în cadrul aceleiași intervenții chirurgicale. De asemenea, ea poate fi asociată cu alte tipuri de intervenții precum liftingul facial.

RECUPERAREA:

Această intervenție chirurgicală poate fi efectuată cu anestezie locală, dar și generală, atât în regim de ambulator, cât și cu spitalizare de maxim o zi.

Puteți aplica machiaj în această zonă chiar din primele zile după operație. Timp de o lună se recomandă evitarea acțiunii temperaturilor extreme (ex: saună, băile foarte fierbinți s.a.).

Rezultatele finale se conturează la 3-6 luni după blefaroplastie.

De ce să alegi Chirurgia Plastică Medpark:
  • Echipă internațională de chirurgi: Dr. Ercan Karacaoglu, Dr. Iulian Balan, Dr. Andrei Petakh
  • Medici cu experiență foarte vastă în domeniul chirurgiei plastice, care sunt la curent cu cele mai actuale tehnici
  • Săli chirurgicale ultramoderne, dotate cu echipamente performante
  • Utilizarea consumabilelor, implanturilor și medicamentelor de cea mai înaltă calitate
  • Efectuarea intervențiilor conform standardelor internaționale
  • Siguranța și calitatea actului medical sunt garantate de acreditarea Joint Commission International – cea mai înaltă acreditare la nivel mondial în acest sens.

Pentru mai multe informații despre intervențiile chirurgicale efectuate la Medpark accesează Chirurgie estetică, plastică și reparatorie.
Programează-te acum pentru o consultație la Chirurgul Plastician Medpark Iulian Balan la tel. (+373) 22 40 00 40.