Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu
Mihăilă Cristina

Mihăilă Cristina

Medic chirurg otorinolaringolog, categorie superioară

Domenii de interes profesional:
  • ORL pediatrică
  • Screening auditiv al nou-născuților
  • Otologie
  • Otoneurochirurgie
  • Laringologie
Studii:

2011: Rezidenţiat în otorinolaringologie, USMF “Nicolae Testemiţanu”, Chişinău, Republica Moldova
2005: Facultate de medicină generală, USMF “Nicolae Testemiţanu”, Chişinău, Republica Moldova

Experienţa profesională:

2018 – prezent: Medic ORL, Spitalul Internațional Medpark, Chişinău, Republica Moldova
2018: Medic ORL, CMF nr.2, AMT BOTANICA, Chişinău, Republica Moldova
2009: Medic ORL, CMF nr.10, AMT RÂŞCANI, Chişinău, Republica Moldova
2007: Medic ORL, Clinica ORL a Spitalului Republican T. Moșneaga
2006: Medic ORL, Clinica ORL a Spitalului Municipal  Sfânta Treime
2005: Medic ORL, Clinica ORL pediatrică a Spitalului Clinic Republican pentru Copii  Em. Coțaga

Formare continuă:

2019: Curs practic de otochirurgie, Kiev, Ucraina
2019: Conferința Națională ORL, cu participare internațională ”Noutăți în otologie”, Chișinău, Moldova
2018: Conferința Națională ORL, cu participare internațională ”Noutăți în rinologie”, Chișinău, Moldova
2013: Al 2-lea congres al Societății Române de Rinologie, Piatra Neamț, România
2011: Conferința internațională științifico-practică ”Alergiile în Otorinolaringologie”Chișinău, Moldova
2007: ”Probleme de etiopatogenie, organizare, diagnostic, tratament și rebilitare a bolnavilor cu tumori în regiunea capului și gîtului”
2007: Curs practic de chirurgie a urechii, Kiev, Ucraina

Limbi cunoscute:

Româna, Rusa, Engleza, Franceza

Certificări:
Bodean Tatiana

Mulțumesc mult dnei Mihăilă Cristina! Atitudinea empatică, răbdarea și profesionalismul dneaei inspiră foarte multă încredere!

Citește opinia
Crucerescu Ala

„Am căutat foarte mult timp medicul potrivit, am încercat diferite tratamente, dar din păcate nu primeam rezultatul dorit. Ajutorul a venit abia după ce am decis să mergem la Medpark, acolo unde am întâlnit-o pe doamna Cristina Mihăilă , doctorul care ne-a salvat. Deja suntem pacienți fideli în special după ce a reușit să-mi trateze soțul care de 10 ani căuta soluții pentru a-și rezolva problema de sănătate. Mereu venim la dumneaei pentru asistență medicală. Tot doamna Mihăilă a fost cea care ne-a ajutat să rezolvăm cazul băiatului nostru mai mic. În situația lui au fost depistați adenoizi și am fost nevoiți să recurgem la tratamentul chirurgical.De data aceasta am revenit cu Laura, fata mai mare și deja ne bucurăm că am scăpat de aceeași problemă care de mult timp ne deranja. Cred că este un mare noroc să o găsim în echipa Spitalului Internațional Medpark pe medicul Cristina Mihăilă. Este un profesionist desăvârșit, foarte atentă la detalii, dar și un om cu suflet mare. Cred că aceste calități sunt importante în orice domeniu, în special atunci când vorbim despre medicină.Vă mulțumim pentru grija față de copiii mei! Am avut încredere în această instituție, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor noastre! Aici vom reveni cu drag ori de câte ori vom avea nevoie.”Ala, mama Laurei

Citește opinia
Raisa Ucrainciuc

„Prima care a descoperit acest medic din toată familia noastră, am fost chiar eu. Inițial când am văzut-o pe doamna Doctor mi-a părut foarte tinerică și învoluntar mi-a venit în cap stereotipul: dacă nu stă în fața ta un profesor, e greu să ai încredere. Dar, doamna Mihăilă s-a dovedit a fi un medic profesionist și foarte atent. Am venit cu o rinită foarte gravă, aveam dureri de cap, care au devenit greu de suportat. Am fost la mai mulți medici, am administrat și tratament la Rezina, dar problema încă persista. Așa am ajuns la Medpark. Am făcut la indicația Dnei Cristina radiografie chiar pe loc în spital. Mi-a plăcut foarte mult ca mi-a explicat tot ce se întâmplă cu mine, fiecare pată la radiografie, fapt care a contat mult pentru mine. După tratamentul prescris am văzut efect deja în a treia zi. Atunci m-am gândit: în sfârșit cineva mă tratează cu adevărat!Așa s-a întâmplat că în familia noastră și ambii copii suferă de afecțiuni respiratorii. Cei mici au avut polipi nazali. Deși aveam cu ei stabilită o programare, am hotărât să o anulez și să mergem iar la doamna Mihăilă. Decizia a fost una corectă! Copiilor li s-a indicat operația de coblație, care a fost efectuată de către chirurgul Andrei Panfil, în aceeași zi. Îi suntem foarte recunoscători și domnului chirururg. Copii mei nu au suferit nici o clipă datorită metodei de tratament, n-au slăbit, nu au fost complicații deloc.Mai în glumă mai în serios, dar venim la Medpark de parcă am veni acasă. Anul acesta a venit și  rândul soțului meu. Problema lui s-a dovedit a fi mai complexă. Suferea de mai multe afecțiuni ORL concomitent, care din păcate nu s-au lăsat fără consecințe. Nu aveam dubii când am revenit iar în această instituție medicală, știam că problema noastră, cât de complicată nu ar fi, va fi rezolvată. I s-a efectuat intervenția de septoplastie, iar recuperarea a fost rapidă. Acum încă administrează tratamentul indicat, dar totul a decurs foarte bine, fără nici un antibiotic și complicații.Suntem foarte recunoscători Dnei Mihăilă pentru grijă, profesionalism și dedicație. Am găsit într-adevăr un medic pentru toată familia, pe care îl recomandăm tuturor. Am fost în diferite spitale, inclusiv și cele private, dar așa condiții ca la Medpark nu am întâlnit. Aici e ideal! Oameni inteligenți și competenți, echipament performant, totul este la îndemână: laborator, investigații, și nu doar. Niciodata nu m-am simțit umilită sau respinsă. Am fost la consultații și în timpul pandemiei și am fost în siguranță totală. Mulțumim Medaprk pentru grija și sănătate!”

Citește opinia